Супер Комплекс

Действия:
Обеспечива денонощната необходимост от 17 витамина и 12 минерала
Спомага за укрепването на съдовите стени
Увеличива скоростта на изхвърляне на токсините и шлаката
Притежава добро антибактериално действие
Нормализира микрофлората на червата.
Понижана нивото на захарта и холестерола в кръвта
Намалява негативните последствия от тютюнопешунето и употребата на аркохол

Препоръчва се да се приема при :
Понижен имунитет
Чести вирусни заболявания
Тютюнопушене и употреба на алкохол
Интоксикация на организма
Забавена обмяна на веществата
Стрес, депресия
Понижен общ тонус на организма

Здравословният начин на живот се превърна в норма за много хора по света. Спортната фигура, усмивката и доброто настроение са фактори, към които се стреми вече не само едно поколение. Каубоят Малборо, пушещ край огъня, отдавна не влиза в групата на кумирите на днешното поколение. Тази роля вече се изпълнява от загорели, спортни киногерои от нашата съвременност. Индустрията, насочена към хората със здравословен начин на живот, с успех може се конкурира с нефтедобива или с другите отрасли на промишлеността .
Но не всичко изглежда толкова розово. Дори и върху хората, занимаващи се със спорт, грижещи се за здравето и начина си на хранене, външните фактори оказват влияние, преди всичко екологичните фактори. Жителите на мегаполисите постоянно са подложени на влиянието на изгорелите газове и отделяните в атмосферата вредни вещества от промишлеността, стресът, неизбежен за огромните градове, качеството на питейната вода и хранителните продукти, препълнени с консерванти и хормони- всичко това съществено понижава количеството витамини и минерали в организма.
Недостигът на витамини може да доведе до сериозни проблеми, тъй като витамините влияят на всички системи в организма и нито един биохимичен механизъм не може да работи без тях. А за такива процеси като енергийния обмен обмен или обмяната на веществата – са просто жизнено необходими. Дефицитът на витамини в организма обуславя понижаване на умствената и физическа активност, хронична умора, понижен имунитет.
Малко са хората които знаят, че минералите са главна съставна част на различните органи и процеси в организма. Така желязото, натрия и калия – са незаменими съставни части на кръвта, а калцият е основа на скелета. Без магнезий е невъзможен синтезът на белтъчините, а без натрий – няма да има стомашни сокове. Мангана позволява мускулите да се свиват и поддържа фунцията на щитовидната жлеза, а медта способства съдаването на хемоглобина. Нашата ДНК няма да се синтезира без цинк. Пониженото количество минерали може да доведе до много сериозни заболявания.
Специалисти от компанията NSP, разбирайки потребностите и грижейки се за здравето на своите клиенти, разработиха биологично активната хранителна добавка „Супер Комплекс“ (Super Complex), която осигурява деннощната потребност от 17 витамина и 12 минерала, необходими на нашия организъм. В състава на добавката Супер Комплекс влизат биофлавоноиди, получни от цветчетата на зелето „броколи“, от червеното цвекло, корени куркума и листа розмарин. Те подпомагат усвояването на витамин С, способстват укрепването на съдовите стени и повишават еластичността им, увеличиват скоросттта на изхвърлянето на токсините и шлаката.
Зелето Броколи (Brassica oleracea) – притежава добро антибактериално действие, има способността да унищожава бактерии, резистентни на въздействието на антибиотиците.
Куркумата (Curcuma longa) – има добри спазмолитични свойства, същественно понижава интоксикацията при заболеване на черния дроб.
Розмаринът / лекарствен/ (Rosmarinus officinalis) – е тонизиращо средство, блокира жизнеспособността на патогените.
Цвекно /обикновено/ (Beta vulgaris) – е природен антисептик, нормализира микрофлората на червата.
Обикновеният домат (Solanum lycopersicum) – притежава антиоксидантни свойства, съществено понижава рискът от появата на ракови клетки.
Обикновеният морков (Daucus carota) е добър антисептик, облекчава възпалителните процеси.
Градинското зеле (Brassica oleracea) – понижава съдържанието на захар и холестерол в кръвта.
Приемането на Супер Комплекс е необходимо за хора, грижещи се за състоянието на своето здраве, защото той набавя в храната им нодистигащите количества минерали и витамини, надежно и качествено се грижи за целия организъм
.
В 1 опаковка Супер Комплекс се съдържат 60 таблетки по 1165мг.
Приложение: възрастни – по 1 таблетка на ден по време на хранене. Продолжителност на приема – 1 месец. Препоръчва се курсът на приемане да се повтаря 3-4 пъти годишно.
Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите.

Продукт Супер Комплекс (Super Complex) има свидетелство за държавна регистрация на страните от Митническия съюз, разрешен е за производство и реализация сред населението.

Состав: 1 таблека
​Витамин C (аскорбинова кислелина) 90 мг
Витамин D3 ( холекалциферол) 5 мкг
Витамин В1 (тиамин) 1.5 мг
Витамин В3 (ниацин, никотинова киселина, никотинамид, витамин PP) 15 мг
Витамин В5 (пантотенол, пантотенова киселина, калциев пантотенат) 10 мг
​Витамин B6 (пиридоксин) 2 мг  

В7 (кофермент R, биотин) – 150 мкг

Витамин В9 (фолиева кисилена) 200мкг
Витамин В12  6 мкг
Фолиевая киселина  200 мкг
Биотин (Витамин H, Витамин В7)  150 мкг
В-каротин 2500 ME

Калций (дикалциев фосфат) 125 мг
Фосфор (дикалциев фосфат) 90 мг
Магнезий (магнезиев оксид) 50 мг
Калий (калиев бикарбонат/йодит) 25 мг
Желязо (железен фумарат )  7.5 мг
Цинк (цинков оксид)   7.5 мг
Мед (меден клюконат)  1 мг
Манган (магнанова аминокиселина)  0.5 мг
Йод (калиев йодит)  75 мкг
Хром (хелат аминокиселина)  50 мкг
Молибден (хелат аминокиселина) 37 мкг
Селен (хелат аминокиселина) 25 мкг
Патентована смес  50 мг

В състава на Патентованата смес: цвят броколи (Brassicaoleracea) 16.3 мг, корен куркума (Curcuma longa) 5 мг, листа розмарин лечебен (Rosmarinus officinalis) 5 мг, червено цвекло (Beta vulgaris) 5 мг, домати (Solanum lycopersicum) 5 мг, моркови (Daucus carota) 5 мг, листа от градинско зеле (Brassica oleracea) 5 мг, биофлавоноиди на портокала и грейпфрута 2.5 мг, хесперидин 1.25 мг.


One thought on “Супер Комплекс

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s