За нас

                                  Без названия (1)

Nature’s Sunshine Products /NSP/ е американска компания, пионер в света по създаване на натурални продукти за здраве.

Всичко започва през далечната 1972 г. със семейство Хюз – Джийн и Кристин – когато съпругът Джийн, учител по професия, илиза в болнични, тъй като страда от остра форма на язввена болест. Техен приятел му препоръчва да поглъща няколко лъжици стрита на прах люта чушка. Това определено помага на Джийн за подобряване на състоянието му, но как се приемат няколко лъжици такъв прах?

А дали в крайна сметка не се оказва, че лекарството е по-ужасно от самата болест?

Тогава на съпругата на Джийн, Кристин, й хрумва гениалната идея да капсулират този прах с машинка за капсулиране, която струва едва осем долара.

                        nsp-history-video-independent-distributor-partner-mlm-network-marketing-plan-compensation-awards-ua-ru-com-kiev-moskva-spb-kharkov-odessa-lviv-lvov-dnepropetrovsk-ru   Така започва историята на Nature’s Sunshine Products.

Оказва се, че семейство Хюз са открили един простичък, но брилянтен начин за възстановявяне на човешкото здраве с помощта на естествени природни компоненти , които се намират свободно навсякъде около нас.

Така те започват с изготвянето на няколко капсулирани билки в кухнята на семейство Хюз като ги разпространяват чрез местните магазини.

Началото на 70тте години е апогеят на хипи епохата и този иновативен начин да се приемат естествени добавки жъне огромен успех!

В следствие на това, компанията се разраства с много бързи темпове, като през 1976 г. преминава от класическия модел към МЛМ модел на разпространение. От тогава до сега, NSP наброява милиони клиенти, на четирите континента в света. А цифрата не спира да растат.

Nature’s Sunshine Product!!! Вече 47 години Nature’s Sunshine е избор на голям брой професионалисти в областта на здравето, специалисти по народна и традиционна медицина, от стотици хиляди спортисти, както и на обикновени хора, търсещи надеждни, безопасни и ефективни решения за осигуряване най-добрите естествени вещества за човешкия организъм.

Nature’s Sunshine непрекъснато се стремим към развитие и иновации, като предлага на своите клиенти широк избор на продукти, отговарящи на всички нужди на човешкия организъм. За гарантира безпрецедентни по своето качество и ефективност продуктите, компанията подлага своята продукция на най-строги изпитания и контрол.

Централният производствен комплекс на компанията на НСП/НСП се намира на територията на Спаниш Fork (Spanish Fork), Юта, САЩ. Юта — екологично чиста зона с прекрасна природа.

Производствените площи са повече от 9000 кв. м. В наши дни, НСП се котира на американската борса NASDAQ. По актуални данни, компанията наброява 901 служители, а оборотът й за 2015 година, е 324 705 милиона долара.

НСП е от малкото на брой компании за хранителни добавки, които не купуват и не препродават, разработена от и в чужди лаборатории продукция.

НСП притежават собствен научно-изследователски център, където продукцията на марката, бива постоянно подобрявана и обогатявана. Nature’s Sunshine Products има всички най- високи сертификати за качество.

HughesLab-0315

Сертификат GMP (Good Manufacturing Practice)

Сертификат NSF (NationalScienceFoundation)

Сертификат TGA (Therapeutic Goods Administration)

коллаж

В съответствие с изискванията на WADA (в състава на продуктите на НСП не съдържат, компоненти забранени от „Антидопингов комитет“)

НСП предлага продукти за здраве и красота, като основният принцип, е продуктите да са напълно естествени, разработени така че да бъдат запазени /подсилени/ всички естествени свойства на техните компоненти.

Но Nature’s Sunshine Products са повече от това. Фирмата дава възможност на всеки да развие собствен бизнес по модела на мрежовия маркетинг (МЛМ). Също така предоставя възможност и на професионалисти от здравеопазването да включат природно чисти продукти в лечението на техните пациенти.

Истински щастливи сме да обявим, че след толкова години чакане, най-после НСП пристига и на европейския пазар, като България има шанса да е една от първите държави, където продуктите на марката, са активно разпространявани.Казват, че когато човек е здрав, той има десетки желания и стремежи, а когато е болен – само едно желание.

Nature’s Sunshine Products ни помага да бъдем здрави – готови да реализираме всички наши проекти!

Нашата мисия обединява в себе си всички най-основни човешки ценности, които ние искрено желаем на своите приятели и близки – това са щастието, здравето и материалното благополучие. За нас здравето е основен ключ към щастлив и пълноценен живот. Какво може да бъде по-прекрасно от това, с всеки изминал ден да ставаме по-здрави, по-красиви, по-млади и по-енергични, споделяйки тази прекрасна възможност с други хода да им помогнем да станат по-здрави и по-богати?

Ние променяме живота на хората! Светът става по-добър, когато хората около нас стават по-здрави и по-щастливи!

нейчър-съншайн-продъктс

Официален представител на компанията

„Nature’s Sunshine Products“ в Българии,

Лидия Маринова 

likansp@gmail.com 

tel: 0887387504;  0878869448;

sk: zambroza777

https://web.facebook.com/lidiyanspbg/