За нас

                                19176

Nature’s Sunshine Products /NSP/ е американска компания, пионер в света по създаване на натурални продукти за здраве.

Всичко започва през далечната 1972 г. със семейство Хюз – Джийн и Кристин – когато съпругът Джийн, учител по професия, илиза в болнични, тъй като страда от остра форма на язввена болест. Техен приятел му препоръчва да поглъща няколко лъжици стрита на прах люта чушка. Това определено помага на Джийн за подобряване на състоянието му, но как се приемат няколко лъжици такъв прах?

А дали в крайна сметка не се оказва, че лекарството е по-ужасно от самата болест?

Тогава на съпругата на Джийн, Кристин, й хрумва гениалната идея да капсулират този прах с машинка за капсулиране, която струва едва осем долара.

                     

  смсмсие

Така започва историята на Nature’s Sunshine Products.

Оказва се, че семейство Хюз са открили един простичък, но брилянтен начин за възстановявяне на човешкото здраве с помощта на естествени природни компоненти , които се намират свободно навсякъде около нас.

Така те започват с изготвянето на няколко капсулирани билки в кухнята на семейство Хюз като ги разпространяват чрез местните магазини.

Началото на 70тте години е апогеят на хипи епохата и този иновативен начин да се приемат естествени добавки жъне огромен успех!

В следствие на това, компанията се разраства с много бързи темпове, като през 1976 г. преминава от класическия модел към МЛМ модел на разпространение. От тогава до сега, NSP наброява милиони клиенти, на четирите континента в света. А цифрата не спира да растат.

Nature’s Sunshine Product!!! Вече 48 години Nature’s Sunshine е избор на голям брой професионалисти в областта на здравето, специалисти по народна и традиционна медицина, от стотици хиляди спортисти, както и на обикновени хора, търсещи надеждни, безопасни и ефективни решения за осигуряване най-добрите естествени вещества за човешкия организъм.

Nature’s Sunshine непрекъснато се стремим към развитие и иновации, като предлага на своите клиенти широк избор на продукти, отговарящи на всички нужди на човешкия организъм. За гарантира безпрецедентни по своето качество и ефективност продуктите, компанията подлага своята продукция на най-строги изпитания и контрол.

Централният производствен комплекс на компанията на НСП/НСП се намира на територията на Спаниш Fork (Spanish Fork), Юта, САЩ. Юта — екологично чиста зона с прекрасна природа.

Производствените площи са повече от 9000 кв. м. В наши дни, НСП се котира на американската борса NASDAQ. По актуални данни, компанията наброява 901 служители, а оборотът й за 2015 година, е 324 705 милиона долара.

НСП е от малкото на брой компании за хранителни добавки, които не купуват и не препродават, разработена от и в чужди лаборатории продукция.

Представители на компанията Nature‘s Sunshine обикалят света за да доставят възможно най-висококачествената суровина. Да, защото качествена суровина = качествен продукт. Въпреки това 60% от тази суровина бива изпратена обратно към производителя, защото не отговаря на многобройните анализи за нейното качество.

НСП притежават собствен научно-изследователски център, където продукцията на марката, бива постоянно подобрявана и обогатявана. Nature’s Sunshine Products има всички най- високи сертификати за качество.

HughesLab-0315

Сертификат GMP (Good Manufacturing Practice)

Сертификат NSF (NationalScienceFoundation)

Сертификат TGA (Therapeutic Goods Administration)

sert_FB_1x

Сертификат USDA Organic Sertificate

В съответствие с изискванията на WADA (в състава на продуктите на НСП не съдържат, компоненти забранени от „Антидопингов комитет“

Модерният международен стандарт за управление на качеството ISO 9001 извежда качеството на ново ниво и укрепва нашата лидерска позицията в индустрия WELLNESS!

KO (Kosher) – Сертификат соответствие на  требования Кашер

НСП предлага продукти за здраве и красота, като основният принцип, е продуктите да са напълно естествени, разработени така че да бъдат запазени /подсилени/ всички естествени свойства на техните компоненти. Всички съдържащи се съставки (дори и консервантите) в продукцията на NSP са единствено от природно-чист произход. Няма изкуствени химични субстанции или оцветители.

Много е важно  трябва да отбележим огромния асортимент природно-чисти, 100% натурални продукти, който малко фирми могат да конкурират. Също така първокласно качество на абсолютно достъпни цени – какво по-хубаво от това?

Nature’s Sunshine Products също така предоставя възможност и на професионалисти от здравеопазването да включат природно чисти продукти в лечението на техните клиенти.

Истински щастливи сме да обявим, че след толкова години чакане, най-после НСП пристига и на европейския пазар, България има уникалегн шанса да е една от първите държави, където продуктите на марката, са активно разпространявани. 

Nature’s Sunshine Products ни помага да бъдем здрави – готови да реализираме всички наши проекти!

Казват, че когато човек е здрав, той има 100 мечти, а когато е болен – само една…да бъде здрав.

Нашата мисия обединява в себе си всички най-основни човешки ценности, които ние искрено желаем на своите приятели и близки – това са щастието, здравето и материалното благополучие. За нас здравето е основен ключ към щастлив и пълноценен живот. Какво може да бъде по-прекрасно от това, с всеки изминал ден да ставаме по-здрави, по-красиви, по-млади и по-енергични, споделяйки тази прекрасна възможност с други хода да им помогнем да станат по-здрави и по-богати?

Ние променяме живота на хората! Светът става по-добър, когато хората около нас стават по-здрави и по-щастливи!

нейчър-съншайн-продъктс

Официален представител на компанията

„Nature’s Sunshine Products“ в Българии, Лидия Маринова 

likansp@gmail.com 

tel: Вайбър: Телеграм: +359887387504

https://web.facebook.com/lidiyanspbg/