Резултати

IMG_20180222_174705

Здравейте скъпи читатели!

Казвам се Лидия Маринова.

Искам да ви разкажа една история. Възможно е за някого тя да стане отправна точка в живота му занапред, а изходът от една сложна ситуация може да ви удиви и ,за някого от вас, тя може да се превърне в източник на надежда и решение на проблем, който ви се струва непреодолим.

И така …Историята започва преди много години – в далчните 90. Младо, 23-годишно момиче, изпълнено с много енергия и сили, изведнъж разбира, че нещо със здравето му не е съвсем наред.

Следват доктори, изследвания, месеци в болнично легло… и накрая – операция…гинегокологична…а у нас това не се лекува, а само се отлага във времето, както беше и в нейния случай. При спиналната анестезия беше засегнат нерв…и се започна: хормони, антибиотици, качване на килограми и най-страшното за една жена – НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА ИМА ДЕЦА!!! Депресия …

След две години се стигна до изтръпване на дясната половина, десният крак отказва да се движи, и трябваше още съвсем малко, за да се стигве до междупрешленна херния. Следват инжекции, блокади в гръбначния стълб, постоянно лечение с химически препарати…17 години непрестанни болки в гърба, артроза, придвижване с помощта на бастун, порок на сърцето, увеличен черен дроб, няколко пъти над нормалното – организмът просто престана да работи, теглото й достигна 93 кг …онкология, и това съвсем не беше всчико, а тя беше само на 33 години.

Назначена й беше операция на гръбначния стълб с гаранция, че ще живее, но вероятността да остане неподвижна беше 90%, както и операция на гърдата, с минимална гаранция, че ще бъде успешна….следват 6 месеца размисли и вземане на решение.

Това е моята история.

Много хора днес ме гледат и не могат да повярват, че всичко това се е случило точно така. А то наистина беше точно така!

В един прекрасен ден аз промених своето отношение към начина си на живот, към това, какво правя, как мисля … три дни и безсънни нощи размишлявах и стигнах до решението, което промени целия ми живот…./но това е друга история/.

Сега аз със сигурност мога да ви кажа, че човешкият организъм е уникален, невероятен, с неизчерпаем потенциал и аз лично се убедих в това. Най-важното в случая е – как вие се отнасяте сам към себе си. Никога и никакви химически препарати не могат да решат проблемите със здравето. Всичко чуждо за нашия организъм носи само вреди, странични ефекти и само временно подтиска симптомите на вашите здравословни проблеми.

Едиствено природата, създала самият човек, може да даде всичко за нашето пълноценно здраве, енергичен живот, красиво тяло и дълголетие.

Именно натуралните природни продукти ми помогнаха да получа уникални резултати в подобряване на моето здравословно състояние! За 9 месеца аз отслабнах с 36 кг.

Проблемите със здравето ми започнаха да изчезват, всички страшни диагнози започнаха да отпадат от моята медицинска история един по един,…след три месеца беше напълно отхвърлена диагнозата онко, след 6 месеца аз вече спокойно се придвижвах без бастун и от операция на гръбначия стълб вече нямаше никаква необходимост.

Проблемите със стомашно-чревния тракт почти изчезнаха, със сърцето повече нямах проблеми, нервната ми система се възстанови напълно и в живота ми се върна надеждата.

А след година и половина, аз посетих своя професор, който някога ми беше казал, че за него аз съм пациент, за когото със стопроцентова сигурност няма друг избор, освен операция. Аз просто влязох в неговия кабинет с къса рокличка, на обувки с 12 сантиметров ток и с тегло от 54 кг. Трябваше да видите изражението на лицето му в този момент, но Бог да му дава здраве!

След 3 години аз направих три скока с парашут ( общо 6), доказвайки на себе си, на традиционната медицината и на свички онези, които са престанали да вярват в себе си, ЧЕ ЧОВЕК МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО!

В резулат на всичко това: Аз се заех с изучаване на човешкия организъм, с нутрициология, с диетология, с източната нарадна медицина …

И разбрах, че мога да помагам не само на себе си, но и на много други хора, за да бъдат здрави, дълголетни, красиви и стройни…

Ето вече 17 години аз помагам както на жени, така и на мъже, да станат по-красиви, по-стройни, да съхранят своето здраве, да решат проблемите си не само с наднорменото тегло, но и да подобрят своето емоционално състояние, което за голямо съжаление води до различни здравословни проблеми, както физически, така и душевни.

Това е малка част от моята история и много се надявам, че тя ще помогне на много хора да разберат, че винаги има изход и решение и за най-сложните проблеми и ситуации.

Cега, аз съм успешна, здрава и щастлива жена!

Благодарение на компанията „Nature’s Sunshine Product“ (NSP) и уникални  натурални продукти, аз живея пълноценен живот, радвам на всяка минута от живота си.

Винаги трябва да се осланяме на нашите възможности и да вярваме в себе си!

Ако вие имате въпроси към мен и искате да научите повече за това, как аз съм разрешила своите пролеми със здравето и как продължавам да се поддържам в добро здраве и до днес, как на 49 години аз се чуствам превъзходно, как поддържам своето тегло в идеали граници, колко свежа се чувствам – аз съм готова да ви отговоря и ще се радвам да ви помогна!

С уважение

Лидия Маринова

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq (1)Моят резултат!!!

d0b7d0b5d0bbd0b5d0bdd0be-d0b1d0b31

Все повече и повече жени искат да отслабнат,
и да се радват на привлекателна фигура.
За целта, прибягваме към една или друга диета, чийто резултат не само е краткотраен, но се отразява пагубно на нашето здраве.

Съществува ли ефикасен метод за загуба на тегло? Такъв, който да не вреди на здравето, да не предизвиква мъчителна борба с волята и да връща досадните килограми след няколко месеца?

Имам чудесна новина за вас – да, съществува!

Ще ви запозная с  метод за отслабване, благодарение на който, аз самата отслабнах с 36 кг и съм в оптимално за мен тегло дори и след 14 години.

Мога смело да твърдя, че чрез тези продукти, вие не само ще придобиете стройна осанка, но ще успеете да запазите желаното тегло, прекрасне здраве  в продължение на дълги години.
Нека към това прибавим и факта, че ще се чувствате прекрасно и в цветущо здраве. А аз съм на 50 години..

Уникални продукти на компания Nature’s Sunshine Product, вече помогнали на много мъже и жени да решат проблема с наднорменото тегло, те ще помогнат и на Вас!!!

20180816_172820

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq (1)

Спортуване с продуктите на Компания NSP това не само красивото  тяло но и  здраве, енергия и здравословен, пълноценен живот!!!

50255255_274007689942469_2954855010506113024_n

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq-1

 

Невероятно преобразяване и резултати с продуктите на „НСП“!!!
Майка Снежана и дъщеря Сиана!!! БЪЛГАРИЯ София!️

 

25446064_1982003705457968_1351959057208443653_nСамо за три месеца!!!
Правилното хранене, бодифлекс, фитнес и нашите невероятни Смарт Мил, Келп, Fat Grabbers, Carbo Grabbers, Локло, Замброза….
Снежана: -12кг Сиана: – 13кг
Ето какво означава комплексен подход за намаляване на теглото, търпение и мотвация!!!
Браво!!! Продължавайте така и на пред!!! 🏆👍👏
Аз съм сигурна, че много скоро ще има уникални резултати при всички нас!!! 👍😀
Заедно ние сме силата!!!💪
Тези резултати на Снежана и Сиана ярък пример на действие на нашите продукти!
Комплект „SLIM“ Отслабване и здраве!!!!!!💃🏆👏👍

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq (1)

Този резултат моята гордост и радост.

 

38160583_2151913968466940_4715688028729769984_n

Искам да споделя с Вас скъпи мои, за невероятен резултат. Той от скоро. Този резултат моята гордост и радост.
Вярвайте в себе си и не забравяйте че аз винаги до вас.😘
Винаги на ваше расположение.

Превод на български:
Здравейте приятели и тези, които все още се съмнява и не знае как дапомогне на себе си.

С удоволствие реших да споделя с Вас своят резултат, в който също първоначално не вярвах ( както и всички по начало)

Казвам се Павел, на 49год.съм. Аз живея в Америка, страната, където стресът и не правилното хранене е почти норма на всички, които живеят тук.

Ето и моите проблеми са започнали от постоянен стрес…. Различни не приятни ситуация в живота ми, переживях развод…. ,стрес след развод, претеснение за деца, тежка работа…. и разбира се, хранене не най-добрият… Ами в общи, всичко това доведе до факта, че килограми като снежна топка увеличава всеки ден и нищо не ми помагало да се справи с тях, беше много трудно. Започнаха да се появяват и други проблеми със здравето.

Постоянна умора и ужасна слабост, раздразнителнос…..а през февруари 2018год, ми поставиха диагноза диабет…..ето ви и здрасти, още един стрес….

И започна: изследвания, диагнози, лекарства, хапчета…….това дава някакво временно подобрение, но временно и бях абсолютно без силен и винаги много изморен
И тогава аз започнах да търся кой може да ми помогне да се справят с моите пролемами, а тъй като знаех за компанията НСП, знаех че продуктите са добри, а резултатите на хората са невероятни, реших да опитам да се намери представител на компания НСП, който може да ми помогне да използвам продукти на компания, професионално, което трябва именно за моите проблеми.

Ето така съдбата ме е довела до Лидия Маринова, за което съм много благодарен, и от този ден винаги сме на връзка.

Благодарение на правилния режим за хранене (а аз го промених напълно) продукти НСП, от месец април теглото ми намалява така, че трябва да се сменя целия си гардероб, но най-приятно и това, което най-много ми намаля обема ( както казва Лидия : тегло, са костите, мускулите и сухожилията, а ние трябва да грижем за тях, а обемът това е тези мазнини които трябва дагубим ) така че загубата на обем е много по-важно.

Разбира се, не толкова много време мина само 3-3,5 мес. И аз все още приемам и някои хапчета, но когато добавих продукти НСП, резултатът стана абсолютно друг. Има разбира се още върху к какво да работя, и с теглото и с проблеми със здравето, но аз вече се чувствам много по-добре, аз работя спокойно, няма умора, има сила, енергия и захарта в норма, което много ме радва.

Надявам се че моята история ще Ви помогне да повярвате в себе си и в продуктите на компанията НСП и в работата на специалисти-професионалисти, които винаги са готови да помогнат.

Благодаря на Лидия за професионализъм, аз съм благодарен на Компанията НСП за най-добрите продукти. Благодаря и на Вас приятели, че отделихте време за моята история.

С уважение, Павел Пикуля.

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq (1)

Казвам се Ирина. Аз и семейството ми използваме продукти на компанията НСП ето вече повече от седем години. Резултати и на мен, и на моите близки, за това време получи много. Но аз вярвам, че най-важният резултат е моето сегашното си благосъстояние – море от енергия, добро настроение, желание за живот, силен имунитет, здравословното стройно тяло, здрави кожа, коса, зъби и нокти, и така нататък.

Харесва ми, че продуктите на компанията се НСП помага за решаване не само на вече възникнали въпроси за здравето, но и създава благоприятни условия за здравето като профилактика. По мое мнение, това е много готино да бъдете здрави, млади и винаги, тази возможност дава продуктите на компанията НСП!

Ирина Ефремова

гр.Тампере Финландия.scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq (1)

image (1)Казвам се Галина на 78 години съм.  Използвам продуктите на компанията отдавна, и е много доволна. Лекарите поставили диагноза диабет и казаха че само инсулин ще ми помогне да се живея с тази болест .

Ето вече повече от 10 години, благодарение на продуктите на НСП, аз живея пълноценно, без инсулин и нормално ниво на захар в кръвта.

Имам също така много енергия, защото имам силен имунитет.

Приемам: Чесън, Лицетин, Омега 3, Хлорофил, Хром Хелат, Грепаин, Листа от маслина, Q-10, и това е не всички протуктите които аз редувам…

Аз карам колело, правя всичко в градината и всеки ден благодаря на Бог, че ми дал възможност да науча  за продуктите, (от моя дъщтеря),които въпреки възраст, дават здраве, енергия и пълноценен живот.

Галина  78год Украйна!

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq (1)

Казвам се  Валентина. Оплаквания: 26 диагнози!!! : възпаление на яйчниците, алергии, атеросклероза, вегето-съдова дистония, синузит, гастрит, хипертонична болест, гуша, дифузна гуша, колит, ларингит, пиелонефрит, ишиас, невралгия, неврастения, силни  болки в кръста, ринит, уретрит, фарингит, энтероколит, силни пристъпи на главоболие до 5-6 месеца. Лекарите не искаха да се занимава с моите проблеми…

НСП схема на лечение, дозата на НСП:

C-X –  НСП 1 капс. 3 пъти на ден – 1,5 месеца

F C with Dong Quai – НСП 1 капс. 2 пъти на ден  – 2,5 месеца

Black Walnut  НСП 2 капс  3 пъти на ден – 2 месеца

Brease Ease  – НСП 1 капс.  2 пъти на ден – 1 месец.

Моите резултати от употребата на бад на НСП: От 26 диагнози остава 3: алергии (в по-малка степен – от 41 алергени остават 24),  болки в гърба, ишиас.

Последният пристъп на главоболие е в първата седмица на приема на лекарства.

Много съм щаслива и продължавам на пред, с невероятни продуктите на НСП!!!

Кондратенко Валентина  г. Киев

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq (1)

Казвам се Василев Игор.  Жалба: До „среща“ с НСП имах сериозни проблеми с щитовидната жлезя , дифузна гуша 2 степен. Постояна умора, силно изпотяване, задух.

НСП схема  и дозата на прием :

Нейчелакс нсп (Nature Lax) 2хап вечер

Пчелният прашец нсп (Вее Роllen) 2кап 2 пъти на ден

Водорасли, Кафяви водорасли НСП (Кеlр) 1 кап 3пъти на ден

НСП резултати от употребата  на продуктите на  НСП: Почувствах подобрение след 3 седмици, щитовидната жлеза намалява, нивото на  хормони в норма, се чувствам страхотно. След една година проблемът е почти решен.

Благодаря на компания НСП и прекрасни продукти!!!

Василев Игор г. Киев

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq (1)

Безплатнa консултация,

решаване на здравословни проблеми  с натурални продукти.

likansp@gmail.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s