Резултати

IMG_20180222_174705

Здравейте скъпи читатели!

Казвам се Лидия Маринова.

Искам да ви разкажа една история. Възможно е за някого тя да стане отправна точка в живота му занапред, а изходът от една сложна ситуация може да ви удиви и ,за някого от вас, тя може да се превърне в източник на надежда и решение на проблем, който ви се струва непреодолим.

И така …Историята започва преди много години – в далчните 90. Младо, 23-годишно момиче, изпълнено с много енергия и сили, изведнъж разбира, че нещо със здравето му не е съвсем наред.

Следват доктори, изследвания, месеци в болнично легло… и накрая – операция…гинегокологична…а у нас това не се лекува, а само се отлага във времето, както беше и в нейния случай. При спиналната анестезия беше засегнат нерв…и се започна: хормони, антибиотици, качване на килограми и най-страшното за една жена – НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА ИМА ДЕЦА!!! Депресия …

След две години се стигна до изтръпване на дясната половина, десният крак отказва да се движи, и трябваше още съвсем малко, за да се стигве до междупрешленна херния. Следват инжекции, блокади в гръбначния стълб, постоянно лечение с химически препарати…17 години непрестанни болки в гърба, артроза, придвижване с помощта на бастун, порок на сърцето, увеличен черен дроб, няколко пъти над нормалното – организмът просто престана да работи, теглото й достигна 93 кг …онкология, и това съвсем не беше всчико, а тя беше само на 33 години.

Назначена й беше операция на гръбначния стълб с гаранция, че ще живее, но вероятността да остане неподвижна беше 90%, както и операция на гърдата, с минимална гаранция, че ще бъде успешна….следват 6 месеца размисли и вземане на решение.

Това е моята история.

Много хора днес ме гледат и не могат да повярват, че всичко това се е случило точно така. А то наистина беше точно така!

В един прекрасен ден аз промених своето отношение към начина си на живот, към това, какво правя, как мисля … три дни и безсънни нощи размишлявах и стигнах до решението, което промени целия ми живот…./но това е друга история/.

Сега аз със сигурност мога да ви кажа, че човешкият организъм е уникален, невероятен, с неизчерпаем потенциал и аз лично се убедих в това. Най-важното в случая е – как вие се отнасяте сам към себе си. Никога и никакви химически препарати не могат да решат проблемите със здравето. Всичко чуждо за нашия организъм носи само вреди, странични ефекти и само временно подтиска симптомите на вашите здравословни проблеми.

Едиствено природата, създала самият човек, може да даде всичко за нашето пълноценно здраве, енергичен живот, красиво тяло и дълголетие.

Именно натуралните природни продукти ми помогнаха да получа уникални резултати в подобряване на моето здравословно състояние! За 9 месеца аз отслабнах с 36 кг.

Проблемите със здравето ми започнаха да изчезват, всички страшни диагнози започнаха да отпадат от моята медицинска история един по един,…след три месеца беше напълно отхвърлена диагнозата онко, след 6 месеца аз вече спокойно се придвижвах без бастун и от операция на гръбначия стълб вече нямаше никаква необходимост.

Проблемите със стомашно-чревния тракт почти изчезнаха, със сърцето повече нямах проблеми, нервната ми система се възстанови напълно и в живота ми се върна надеждата.

А след година и половина, аз посетих своя професор, който някога ми беше казал, че за него аз съм пациент, за когото със стопроцентова сигурност няма друг избор, освен операция. Аз просто влязох в неговия кабинет с къса рокличка, на обувки с 12 сантиметров ток и с тегло от 54 кг. Трябваше да видите изражението на лицето му в този момент, но Бог да му дава здраве!

След 3 години аз направих шест скока с парашут, доказвайки на себе си, на традиционната медицината и на свички онези, които са престанали да вярват в себе си, ЧЕ ЧОВЕК МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО!

В резулат на всичко това: Аз се заех с изучаване на човешкия организъм, с нутрициология, с диетология, с източната нарадна медицина …

И разбрах, че мога да помагам не само на себе си, но и на много други хора, за да бъдат здрави, дълголетни, красиви и стройни…

Ето вече 19 години аз помагам както на жени, така и на мъже, да станат по-красиви, по-стройни, да съхранят своето здраве, да решат проблемите си не само с наднорменото тегло, но и да подобрят своето емоционално състояние, което за голямо съжаление води до различни здравословни проблеми, както физически, така и душевни.

Това е малка част от моята история и много се надявам, че тя ще помогне на много хора да разберат, че винаги има изход и решение и за най-сложните проблеми и ситуации.

Cега, аз съм успешна, здрава и щастлива жена!

Благодарение на компанията „Nature’s Sunshine“ (с която аз работя вече 20 год) и уникални  натурални продукти, аз живея пълноценен живот, радвам на всяка минута от живота си.

Винаги трябва да се осланяме на нашите възможности и да вярваме в себе си!

Ако вие имате въпроси към мен и искате да научите повече за това, как аз съм разрешила своите пролеми със здравето и как продължавам да се поддържам в добро здраве и до днес, как на 52 година аз се чуствам превъзходно, как поддържам своето тегло в идеали граници, колко свежа се чувствам – аз съм готова да ви отговоря и ще се радвам да ви помогна!

С уважение

Лидия Маринова

photo_2021-10-09_10-34-08

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq (1)Моят резултат!!!

Все повече и повече жени искат да отслабнат, и да се радват на привлекателна фигура.
За целта, прибягваме към една или друга диета, чийто резултат не само е краткотраен, но се отразява пагубно на нашето здраве.

Съществува ли ефикасен метод за загуба на тегло? Такъв, който да не вреди на здравето, да не предизвиква мъчителна борба с волята и да връща досадните килограми след няколко месеца?

Имам чудесна новина за вас – да, съществува!

Ще ви запозная с  метод за отслабване, благодарение на който, аз самата отслабнах с 36 кг и съм в оптимално за мен тегло дори и след 14 години.

Мога смело да твърдя, че чрез тези продукти, вие не само ще придобиете стройна осанка, но ще успеете да запазите желаното тегло, прекрасне здраве  в продължение на дълги години.
Нека към това прибавим и факта, че ще се чувствате прекрасно и в цветущо здраве. А аз съм на 50 години..

Уникални продукти на компания Nature’s Sunshine Product, вече помогнали на много мъже и жени да решат проблема с наднорменото тегло, те ще помогнат и на Вас!!!

20180816_172820

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq (1)

Спортуване с продуктите на Компания NSP това не само красивото  тяло но и  здраве, енергия и здравословен, пълноценен живот!!!

50255255_274007689942469_2954855010506113024_n

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq-1

Невероятно преобразяване и резултати с продуктите на „НСП“!!!
Майка Снежана и дъщеря Сиана!!! БЪЛГАРИЯ София!️

25446064_1982003705457968_1351959057208443653_nСамо за три месеца!!!
Правилното хранене, бодифлекс, фитнес и нашите невероятни Смарт Мил, Келп, Fat Grabbers, Carbo Grabbers, Локло, Замброза….
Снежана: -12кг Сиана: – 13кг
Ето какво означава комплексен подход за намаляване на теглото, търпение и мотвация!!!
Браво!!! Продължавайте така и на пред!!! 🏆👍👏
Аз съм сигурна, че много скоро ще има уникални резултати при всички нас!!! 👍😀
Заедно ние сме силата!!!💪
Тези резултати на Снежана и Сиана ярък пример на действие на нашите продукти!
Комплект „SLIM“ Отслабване и здраве!!!!!!💃🏆👏👍

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq (1)

Този резултат моята гордост и радост.

38160583_2151913968466940_4715688028729769984_n

Искам да споделя с Вас скъпи мои, за невероятен резултат. Той от скоро. Този резултат моята гордост и радост.
Вярвайте в себе си и не забравяйте че аз винаги до вас.😘
Винаги на ваше расположение.

Превод на български:
Здравейте приятели и тези, които все още се съмнява и не знае как дапомогне на себе си.

С удоволствие реших да споделя с Вас своят резултат, в който също първоначално не вярвах ( както и всички по начало)

Казвам се Павел, на 49год.съм. Аз живея в Америка, страната, където стресът и не правилното хранене е почти норма на всички, които живеят тук.

Ето и моите проблеми са започнали от постоянен стрес…. Различни не приятни ситуация в живота ми, переживях развод…. ,стрес след развод, претеснение за деца, тежка работа…. и разбира се, хранене не най-добрият… Ами в общи, всичко това доведе до факта, че килограми като снежна топка увеличава всеки ден и нищо не ми помагало да се справи с тях, беше много трудно. Започнаха да се появяват и други проблеми със здравето.

Постоянна умора и ужасна слабост, раздразнителнос…..а през февруари 2018год, ми поставиха диагноза диабет…..ето ви и здрасти, още един стрес….

И започна: изследвания, диагнози, лекарства, хапчета…….това дава някакво временно подобрение, но временно и бях абсолютно без силен и винаги много изморен
И тогава аз започнах да търся кой може да ми помогне да се справят с моите пролемами, а тъй като знаех за компанията НСП, знаех че продуктите са добри, а резултатите на хората са невероятни, реших да опитам да се намери представител на компания НСП, който може да ми помогне да използвам продукти на компания, професионално, което трябва именно за моите проблеми.

Ето така съдбата ме е довела до Лидия Маринова, за което съм много благодарен, и от този ден винаги сме на връзка.

Благодарение на правилния режим за хранене (а аз го промених напълно) продукти НСП, от месец април теглото ми намалява така, че трябва да се сменя целия си гардероб, но най-приятно и това, което най-много ми намаля обема ( както казва Лидия : тегло, са костите, мускулите и сухожилията, а ние трябва да грижем за тях, а обемът това е тези мазнини които трябва дагубим ) така че загубата на обем е много по-важно.

Разбира се, не толкова много време мина само 3-3,5 мес. И аз все още приемам и някои хапчета, но когато добавих продукти НСП, резултатът стана абсолютно друг. Има разбира се още върху к какво да работя, и с теглото и с проблеми със здравето, но аз вече се чувствам много по-добре, аз работя спокойно, няма умора, има сила, енергия и захарта в норма, което много ме радва.

Надявам се че моята история ще Ви помогне да повярвате в себе си и в продуктите на компанията НСП и в работата на специалисти-професионалисти, които винаги са готови да помогнат.

Благодаря на Лидия за професионализъм, аз съм благодарен на Компанията НСП за най-добрите продукти. Благодаря и на Вас приятели, че отделихте време за моята история.

С уважение, Павел Пикуля.

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq (1)

Казвам се Ирина. Аз и семейството ми използваме продукти на компанията НСП ето вече повече от седем години. Резултати и на мен, и на моите близки, за това време получи много. Но аз вярвам, че най-важният резултат е моето сегашното си благосъстояние – море от енергия, добро настроение, желание за живот, силен имунитет, здравословното стройно тяло, здрави кожа, коса, зъби и нокти, и така нататък.

Харесва ми, че продуктите на компанията се НСП помага за решаване не само на вече възникнали въпроси за здравето, но и създава благоприятни условия за здравето като профилактика. По мое мнение, това е много готино да бъдете здрави, млади и винаги, тази возможност дава продуктите на компанията НСП!

Ирина Ефремова

гр.Тампере Финландия.scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq (1)

image (1)Казвам се Галина на 80 години съм.  Използвам продуктите на компанията отдавна, и е много доволна. Лекарите поставили диагноза диабет и казаха че само инсулин ще ми помогне да се живея с тази болест .

Ето вече повече от 10 години, благодарение на продуктите на НСП, аз живея пълноценно, без инсулин и нормално ниво на захар в кръвта.

Имам също така много енергия, защото имам силен имунитет.

Приемам: Чесън, Лицетин, Омега 3, Хлорофил, Хром Хелат, Грепаин, Листа от маслина, Q-10, и това е не всички протуктите които аз редувам…

Аз карам колело, правя всичко в градината и всеки ден благодаря на Бог, че ми дал възможност да науча  за продуктите, (от моя дъщтеря),които въпреки възраст, дават здраве, енергия и пълноценен живот.

Галина  80год Украйна!

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq (1)

Казвам се  Валентина. Оплаквания: 26 диагнози!!! : възпаление на яйчниците, алергии, атеросклероза, вегето-съдова дистония, синузит, гастрит, хипертонична болест, гуша, дифузна гуша, колит, ларингит, пиелонефрит, ишиас, невралгия, неврастения, силни  болки в кръста, ринит, уретрит, фарингит, энтероколит, силни пристъпи на главоболие до 5-6 месеца. Лекарите не искаха да се занимава с моите проблеми…

НСП схема на лечение, дозата на НСП:

C-X –  НСП 1 капс. 3 пъти на ден – 1,5 месеца

F C with Dong Quai – НСП 1 капс. 2 пъти на ден  – 2,5 месеца

Black Walnut  НСП 2 капс  3 пъти на ден – 2 месеца

Brease Ease  – НСП 1 капс.  2 пъти на ден – 1 месец.

Моите резултати от употребата на бад на НСП: От 26 диагнози остава 3: алергии (в по-малка степен – от 41 алергени остават 24),  болки в гърба, ишиас.

Последният пристъп на главоболие е в първата седмица на приема на лекарства.

Много съм щаслива и продължавам на пред, с невероятни продуктите на НСП!!!

Кондратенко Валентина  г. Киев

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq (1)

Казвам се Василев Игор.  Жалба: До „среща“ с НСП имах сериозни проблеми с щитовидната жлезя , дифузна гуша 2 степен. Постояна умора, силно изпотяване, задух.

НСП схема  и дозата на прием :

Нейчелакс нсп (Nature Lax) 2хап вечер

Пчелният прашец нсп (Вее Роllen) 2кап 2 пъти на ден

Водорасли, Кафяви водорасли НСП (Кеlр) 1 кап 3пъти на ден

НСП резултати от употребата  на продуктите на  НСП: Почувствах подобрение след 3 седмици, щитовидната жлеза намалява, нивото на  хормони в норма, се чувствам страхотно. След една година проблемът е почти решен.

Благодаря на компания НСП и прекрасни продукти!!!

Василев Игор г. Киев

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq (1)

20190922_133722

МАСЛО ОТ ГЪБИЧКИ НА НОКТИТЕ
За подобряване на състоянието на ноктите.
Пиша ви изпитана рецепта за противогъбично масло, защото отново и отново получавам писма от вас, че такъв проблем ( гъбички по ноктите на крака) притеснява много жени, а особено когато ногтите са видими не само за ръцете, но и на крака.👡

Споделям с Вас резултат който вече има една жена.
Преди седмица кожата около ногтите беше червена, парене, свербеж, ноготи воспалени….
Само след седмица има невероятно подобрение.
Няма вече воспаление, няма парене и свербеж, ноктите белички, без болка и дискомфорт.
Само Е.М от чаено дърво и лавандула на Компания NSP!

P. S: И не забравяйте, че всички проблеми започват от вътри, така че важно почистите червата и да включете анти-гъбични и антипаразитни програми!

гр. Пловдив

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq-1Здравейте.
При менопауза в продължение на 3 години страдах от силни и чести горещи вълни, опитах див ямс но приливите се увеличиха с интервал от 20 минути.
Реших да опитам люцерна по 2 капсули 3 пъти на ден в продължение на 4 месеца.
Вече от втората кутия на люцерната се случи чудо, горещите вълни изчезнаха и общото здравословно състояние се подобри.
Това действие е само на люцерната.  
Благодаря от сърце

България

👉 Люцерна

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq-1

Здравейте. Казвам се Златка Постолова.

Много искам да споделя един невероятен резултат. Повече от месец имам болки в гърба и кръста. Вечер не можех да спя от болки. Свързах се с Лидия Маринова и тя ми препоръча веднага ЕВЪРФЛЕКС .

Трети ден пия Евърфлекс и болките отзвучаха. Не очаквах толкова бързо действие. Невероятен продукт.

Живот без болки! Благодаря Лидия благодарение на теб ние се докоснахме до невероятните продукти на NSP!

гр. Пловдив

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq-1

Здравейте! Казвам се Милена и съм от гр. Бургас

Искам да споделя,че през последния месец и половина ползвах  КОМПЛЕКТ PRO IMMUNE  заедно с моята дъщеря.

Най важно е че преминах без проблем през грипната епидемия, независимо, че ползвам градския транспорт и работя в сферата на търговията където се срещам с много и най различни хора .

Доволна съм и от начина по който се чувствам аз(тяло и дух).С нетърпение чакам  КОМПЛЕКТ SLIM!!!!

Благодаря!

гр. Бургас

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq-1

Споделям с Вас скъпи мои за страхотен резултат!😃🎀
За много жени посещението при гинеколога се превръща в неприятна изненада.
Уж идват за профилактичен преглед, а тутакси получават диагноза и то каква – ерозия на шийката на матката, която обикновено се смята за „предраково състояние“.

Така става и с моята позната преди два месяца.
Когато научих от нея за този проблем, веднага препоръчах за нея нашият уникален и вълшебен Сок от Алое (който решава доста гинекологични пролеми) 2 суп лож 3 пъти на ден, и след 3 седмици резултат беше невероятен.

След три седмици, тя продолжи с Сок Алое и Келп 2 капсули сутрин и Чесън 2 кап 2 пъти на ден, Омега3 1 капсула 2 пъти на ден.
След два месяца, след прегляд при гинеколог ПРОБЛЕМАТ РЕЩЕН НАПЪЛНО.
Щаслива тя и аз същото щаслива!
Освен че тя решила гинекологичните си проблеми, получих и подарък-изненада 😃🎁 тя отслабнула на 4 кг. 💃
Благодаря на продуктите NSP, можем да по магаме на мнозна хора, това е невероятно И НАЙ ВАЖНО ДА БЪДЕШ ПОЛЕЗЕН!
Грижете се за себе си скъпи мои!
И не забравяйте че: „Здрав човек има 100 мечти, а болен само една“😉
Бъдете здрави, мечтайте и бъдете щастиви!
С любов Л.Маринова ❤️

Чесън NSP 👇
https://wp.me/P8MK78-EG

Сок Алое👇
https://wp.me/P8MK78-FW

Келп👇
https://wp.me/P8MK78-FT

Омега3 👇
https://wp.me/P8MK78-Bk

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq-1

Здравейте от нову. Казвам се Златка.

Искам да споделя за един резултат. Преди четири месеца дъщеря ми проплака по телефона, че има окапване на косата на определени места. Помоли ми за помощ. Веднага се свързах с Лидия Маринова.

Направи ми програма, поръчах продуктите и дъщеря ми започна да ги пие . След един месец нямаше и следа от окапването на косата.  Окапаните петна бяха запълнени с наново пораснала коса.

Сега след четири месеца тя се радва на резултатите от продуктите за което благодаря много на Лидия.  Аз също ползвам много от продуктите!

БЛАГОДАРЯ ЛИДИЯ,ЧЕ ТЕ ИМА! ОБИЧАМ ТЕ . БЛАГОДАРЯ ТИ И ОТ ИМЕТО НА ДЪЩЕРЯ МИ КОЯТО СЕ РАДВА НА ПРЕКРАСНАТА СИ КОСА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ💖💖💖

гр. Пловдив

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq-1

Здравейте. Казвам се Ангелина.

Искам да споделя  моето постижение с натуралните продукти  на компания NSP!

Имах страхотен проблем с нервите.  Ядосвах се адски много дори и за дребни неща, но всичко приключи когато започнах да ги пия.

Другото нещо което искам да споделя с Вас е че нямах цикъл. След като започнах да пия тези невероятни продукти на 20 тия ден аз вече имам цикъл.

Благодаря много, много.

Испания

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq-1

Здравейте скъпи мои!
Искам да споделя с Вас с невероятен резултат.
Педи седмица мъжет ми много силно падна. И така силно , че аз помислих, че счупи кост или сухожилия…🙁
Гледка беше ужасна, болка разбира се същото.
Първо какво направих, преди да разбера какво става……намазах му крак обилно с нашият вълшебен (на истина така) крем Teй-фу
(Веднага и направих фото…😊🙄, ами…трябва да споделя с Вас.🙂.)   

Фото можете да намерите тук  https://www.facebook.com/groups/rezultaninsp/

След 2 часа вече стало ясно че крак не исчупен, подутост и болка доста намалява….няма син цвят и може да мърда с пърсти свободно….
Так правих след всеки 3-4часа.
Измивам с влажна кърпа с сапун и пак на влажна чиста кожата обилно слагам Тей-фу.
В момента, праве всичко, кара кола и абсолютно не усеща никаква болка…..малко има още подутост, защото натоварва крак и на вечер вижда се леко подутост, трябва още малко време разбира се, травма беше доста сериозна….
но за толкова кратко време и такъв резултат…..това е просто не вероятно.
Страхотен крем, просто невероятен.
Много години, той ми помага, при различни видове болка……
Тей-фу вълшебен крем🤗
Заедно с масажен крем продукти НСП.
⚠️МСМ 2 хап 3 пъти на ден
Хондроитин 2 капсули 3 пъти на ден
Омега 2 капсули 3 пъти на ден
Готукола за кръвообращение 1 кап 3 пъти

Горещо препоръчам да има всяко семейство в къщи, става за деца и възрастни…..
Повече за масажен крем Teй-фу

гр. Пловдив с. Сърнегор

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq-1

Споделям с Вас скъпи приятели за един резултат.
Чесън „NSP“! ( една капсула съдържа концентрирани биологично активни вещества на 1 глава чесън)
Обожавам този продук.
Преди неколко месяца с този продукт помогнах на една жена с много високо кръвно. Тя моя комшийка.
Дойде при мен, и каза че много зле се чувства…..
3 капсули Чесън „NSP“ и 2 суп лож концентриран Течен хлорофилс малко количество вода и след 15-20мин. кръвното се е понижило до почти нормално ниво…
След този случай, жена започва да приема Хлорофил и Чесън редовнл и чуства се много добре, а тя на 74 год.
Така че продукт е страхотен .🙂

с. Сърнегор

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq-1

Здравейте скъпи мои прекрасни приятели. 😘
Не зависимо че аз помагам на другите хора да отслабват правилно и здравословно, ( и имам голям опит и практика в тази посока ), същото аз грижа и за себе си, за своето тяло и за нормалното ми тегло 🤗
Писах по рано в моята  група https://www.facebook.com/groups/lidiyamarinova/ , че исках да сваля 2-3 кг. 🤗👍🏻
Но сигурно сте знаете че малко количество кг, сваля се най сложно.

Последни 2 месяца исползвам своят нов метод за здравословно сваляне на лишните килограми и за себе си.
Радвам се че успях 🤗🤗🤩

Свалих 3 кг. но повече ме радва че доста намалих обеми, а обеми по важни от кг. скъпи мои.
Способността за изгаряне на мазнини без загуба на мускулна маса се корени в диетата.
Когато говорим за сваляне на мазнини, първо означава свяляне на обеми.
За тези месяци промених режим на хранене и упитах нов режим, който аз создадух за себе си РАБОТИ не зависимо колко кг искате да свалите!
Заедно с мен още един човек започва с този метод, за 1 месяц той вече свили 9 кг.

💃Много съм щаслива, това е мое идеалното тегло.
Чувствам се страхотно, леко, кожа ми стегната, не зависимо че съм  на 50год.

Скъпи мои има начин как да бъдем стройни, здрави, по млади и по енергични.

🔸Обиколка беше: при ръст 165см

💃Гърдите 97см 💃 – в момента 90см!
💃Талия 77см 💃 – в момента 68см!
💃Бедрата 96см 💃 – в момента 90см!
Общо: 22см

♨️Система, с който аз работя, дава реални резултати!
♨️Моят метод за тези, които искат да отслабват:
правилно
здравословно,
без гладуване и стрес,
дори и без голямо физическо натоварване…

✔️Консултация,
✔️Препоръки,
✔️Индивидуален режим на хранене
✔️Пълна подкрепа в процеса на отслабване

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq-1

Здравейтею Казвам се Елена

Тези, които вече са се убедили в качеството и ефективността на хранителните добавки на N S P ще приемат моя разказ като още едно доказателство, че изборът им е правилен, но предполагам, че всички останали, които са генерално скептични към хранителните добавки или още не са открили продуктите на Nature’s Sunshine (NSP), ще намерят решение на здравословните си проблеми.

И така!

Преди 10 г. след доста изследвания ми беше поставена в Испания диагнозата АРТРИТ. Но все още беше в началото и реално не си давах сметка какво кошмарно бъдеще ме очаква. На онзи етап накуцвах, замятах крака при движение, на моменти просто прикляквах. Ако не беше направената от Лидия персонална програма (МСМ, Остео+, Хондроитин, Глюкозамин), сега сигурно щях да съм с патерици. Положителният резултат дойде още след първата седмица. Сега – 10 месеца по-късно продължавам да приемам Евърфлекс + Мега хел като поддържаща терапия и нямам намерение да ги спирам въпреки, че се чувствам прекрасно.

Специални благодарности на Лидия за професионализма й , на компания NSP за техните качествени натурални продукти на толкова добра цена и не на последно място на всички, които правят възможен достъпът на тези уникални хранителни добавки в България.

България

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq-1

Здравейте, приятели! Казвам се Пенка Божкова и съм от гр. София

Искам да споделя с вас за невероятните резултати, които постигна моя приятелка от детските ми години в решаването на нейния здравословен проблем с констипация /лениви черва/. Тя страдаше от това неприятно заболяване от много години. Освобождаваше червата и стомаха си един път на 6-7дни. Точно преди една година Лидия й препоръча да приема Каскара наNSP.

Само след едноседмичен прием на Каскара тя забрави за този проблем. Сега продължава да приема таблетките само веднъж на ден и вече няма проблеми. Безкрайно е благодарна на Лидия, а като си спомня с какво недоверие започна…. беше опитвала какво ли не…. Каскара работи. Невероятен продукт!

гр. София

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq-1

Здравейте!

Искам да споделя резултат на 4 годишно дете – изключително палаво, на моменти направо непоносимо, което не седеше на едно място – постоянно нещо пипа, все бели прави. Оказа се, че не е характер, а признаци за наличие на паразити в организма.
👉Започна да пие програма за прочистване с черен орех, течен хлорофил и лецитин. Само след 3 седмици, детето се метаморфозира – успокои се, стана много послушна и разумна, а в детската градина не спират да я хвалят.
🍀В момента не приема повече черен орех, но лецитина и течния хлорофил продължава да ги пие и до сега.
🙏Голяма благодарност на Лидия за програмата и „диагнозата“ и на прекрасните слънчеви продукти, които така бързо си свършиха работата!

България

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq-1

Скъпи мои здравейте!!!
Това е резултат кой аз получих с нашите два невероятни продукта.
Искам да споделя с Вас!
Падна и то доста силно, на камени. Болка, крыв и коляно ми подуто… оффффф…. 😥
Но добре че винаги има Хлорофил и моят любим Тей-фу!!!!😉😀
Сложих памучен диск с Хлорофил на раничката на 20 мин и след това намазах около рана с тейфу…, след половин час може 40мин. не повече.
Кръв спря, намали болка,  и подутост на коляно почти я нямаааааа!!!!!!
Обичам нашите продукти!!!!😀💞
Бърза помощ от НСП!!! Teй-фу и Течен хлорофил!!!!👍😀

Desktop

scrollwork_10_silver_by_victorian_lady-dah7mfq-1


225767fae7a398fКонсултации и решаване на здравословни проблеми  с натурални на Компания NSP!

likansp@gmail.com

One thought on “Резултати

  1. Не мога да повярвам, че това са едни и същи хора! Искам и аз!!! Лидия, сега изглеждате прекрасно – а с тоя розов пеньоар пред хладилника като леля, а личи, че сте млада! Браво, дано да успея и аз! Чакам

    Liked by 1 person

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s