Turmeric Curcumin! Куркума ползи за драве и красота!

Много изследвания потвърждават, че куркумата е полезна за укрепване на имунитета, мозъчната функция и състоянието на кожата. … More Turmeric Curcumin! Куркума ползи за драве и красота!

АШВАГАНДА! Хармония межу тялото и разума!

Растителната смес Ashwagandha използва естествени адаптогенни съставки от растителен произход, за които е научно доказано, че спомагат за подобряване на централната нервна система, която постоянно е под влиянието на емоционални и екологични стресови фактори. Адаптогените и техните ползи са свързани с оста хипоталамус-хипофиза-надбъбречна жлеза. Заедно те помагат на тялото да поддържа здрава връзка между ума … More АШВАГАНДА! Хармония межу тялото и разума!

Коензим Q10

CoQ10 е един от най-обичан продукт на повече клиенти по света. CoQ10 на NSP е уникален продукт! Всяка капсула съдържа до 100 mg коензим Q10! Коензим Q10 е съединение, присъстващо във всяка клетка на човешкото тяло, където той е отговорен за правилното производство на енергия в митохондриите в клетките. Коензим Q10 укрепва имунната система, бори … More Коензим Q10

ХЛОРОФИЛ! Зелен диамант!

Хлорофилът е растителният пигмент, който придава зеления цвят на растенията. Именно на него те дължат повечето от лечебните си свойства. С помощта на хлорофила, растенията преработват слънчевата енергия и осъществяват т. нар. процес на фотосинтеза. По отношение на действието му върху човешкото здраве, хлорофилът наподобява функциите на хемоглобина, транспортиращ кислорода към тъканите. Подобно на него, … More ХЛОРОФИЛ! Зелен диамант!

ЙОД!!! Каво трябва да знаем за неговата полза.

Човешкото тяло съдържа от 20 до 50 mg йод, от които най — малко 60% се концентрира в щитовидната жлеза, 40% – в мускулите, яйчниците, кръвта. … More ЙОД!!! Каво трябва да знаем за неговата полза.

Пастата за зъби Съншайн Брайт!!!

Защо Компанията НСП не е включила флуор в пастата за зъби Съншайн Брайт?На този въпрос може да се даде кратък и изчерпателен отговор:ЗАЩОТО ФЛУОРЪТ НАНАСЯ НА ОРГАНИЗМА НЕПОПРАВИМИ ЩЕТИ! Флуорът, заедно с калция влиза в състава на костната тъкан. Но в човешкия организъм се съдържа съвсем мъничко количество – всичко на всичко не повече от … More Пастата за зъби Съншайн Брайт!!!