Вода за отслабване!!!

Водата е най – важният елемент в организма.
Без нея той няма да може да функционира. Ето защо отслабване с помощта на вода, макар и да изглежда на пръв поглед невъзможно, все пак е възможно.

Човек се състои от вода 2/3. Тя има дори в костите (до 28%). Кръвта се състои от водите на 92%, мозъка до 85%, черния дроб до 69%, бъбреците до 82%. Тя има и в мускулите, и в мастната и в съединителната и в кожата, и дори в зъбния емайл.

Без него са невъзможни обменните процеси, например, енергийни. Т.е. колкото повече течности пием, толкова по-бързо обмяната на веществата.
Течността, попълнете стомаха, създава илюзията за ситост, и човек искам да има по-малко.
Можете пият необходимото количество вода не след, а преди хранене – и да получите усещането, че са вече напълнен стомах.

Поставили си за цел: похудей бързо?
С помощта на вода е възможно!
Течността, създава усещане за ситост, така че апетита намалява, и сте поели много по-малко продукти (т.е. калории) по време на хранене. Самата вода има нула-калорични, но ефективно подобрява обмяната на веществата,
Когато почувствате глад, не е задължително веднага се приема за храна. Достатъчно е да се пиете чиста вода . След множество изследвания специалисти са стигнали до извода, че повечето хора консумират много малко течност.
А какво може да бъде по-полезно за организма, отколкото чиста питейна вода?!

Понякога ме питат колко чаши вода на ден трябва да се пие. Правило при всички е различно, така че пийте, колкото искате, за повече, отколкото сте свикнали, но не повече от 2,5 – 3 литра на ден.

Опитайте се да избягвате газираните напитки, тъй като в тях се съдържа въглероден двуокис, който предизвиква оригване и газове.
По-добре да слабнете с помощта на обикновена чиста питейна вода!

Ще се радвам ако информацията е била полезна.

Бъдете прекрасни!!!

С любов Lidiya Marinova

Ако имате вопроси, свържете се с мен :

0887 387 504

0878 869 448
likansp@gmail.cоm


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s