Витамин С НСП

 

Вероятно, витамин С е най-известният от групата на витамините. Още от детска въраст всички са запознати с аскорбиновата киселина и нейните чудотворни свойства. В приключенческите романи, които сме чели, знаем, че моряците, по време на далечно плаване са се спасявали от скорбут, приемайки продукти , съдържащи витамин С. Современната наука стигна много по-далеч и сега са известни много по-значими свойства на това наистина удивителного вещество.

Витамин С е жизненно необходим за нашия организъм. Той участва в процеси като: зарграждането на въглехидартите, съсирванета на кръвта, незаменим е при синтеза на стероидните хормони, синтезата на колагена и проколагена, повишава съпротивителните сили на организма от инфекции. Витамин С се явяваа най-мощният антиоксидант, известен на съвремената наука. Предотвратява образуването на ракови клетки, забавя процеса на стареене, нормализира функцията на сърдечно-съдовата система. Притежава способност да подпомага синтеза на интерферона и производството на антитела и левкоцитозата, витамин С е мощен имуномодулатор. Той премахва излишния холестерол , свобождава организма от токсините. Необходимото желязо за произвоството на хемоглобина и червените кръвни телца, влиза в организма в резултат на взаимодействието му с витамин С. В допълнение, витамин С притежава и антихистаминови свойства, следователно може да съдейства за намаляване на алергичните реакция.

Недостигът на витамин С в организма може да се прояви като повишена чувство на умора, обща отпадналост, болки в мусулите, кървене на венците, проблеми с кожата и здравината на косата. Влошава се зрението. При продължителен дефицит на витамин С се получават множетво вътрешни кръвоизливи, нарушава се сърдечният ритъм и фунцията на хрансмилатения процес, зъбите започват да падат. Поради понижения имунитет често се заболява от простудни и инфекциозни болести, увеличава се рискът от поява на хемороиди, катаракти и варикозно разширение на вените, съдовете губят еластичността си, което затруднява кръвообръщението.

Компанията NSP представя биологично активната хранителна добавка «Витамин С НСП», предназначена да допълни недостига на витамин С в организма. В добавката се съдържа не само аскорбинова киселина, но и лимонови биофлавоноиди, ускоряюващи усвояването на витамин С от тъканите на организма, хесперидин, нормализиращ количеството белтъчини в колагена и рутин, който заздравява стените на кръвоносните съдове и осигурява еластичността им.

Уникалната формула на добавката «Витамин С НСП» включва в себе си цяла поредица екстракти от лековити растения, които в съчетание с витамин С , взаимно подсилват своето действие, и продуктът оказва комплексно лечебно въздействие на организма.

Хесперидинът и рутинът (флавоноиди в лимона) – се явяват представители на разчни класове флавоноиди. Притежават антиоксидантни и мембранопротекционни свойства. В тандем с витамин С укрепват капилярите и подобряват тяхната еластичнност.

Ацеролата (Malpighia glabra) – е добър антиоксидант, повишава имунитета и укрепва съдовете.

Шипката (Rosa canina) – блокира възпалителните процеси в организма. Има антисклеротично действие, ускорява регенерацията и синтеза на хормоните.

Тъй като витамин С не се произвежда в човешкия организъм и потребността от него е различна за всеки, недостигът на аскорбинова киселина може да се набави само от вън. «Витамин С НСП» – това е един балансиран продукт, произведен от лидерите в световната индустрия за здраве, приемането на който ще позволи да се набави необходимото количество витамин С на организма напълно и максимално ефективно

Действия:

Снабдява организма с витамин С

Елеменера излишният холестерол, прераборвайки го в жлъчката, освобождава организма от токсините

Повишава защитната фунция на организма

Притежава антиоксидантни и противовъзпалителни свойства

Осигурява производство на енергия на клетъчно ниво

Препоръки за прилагане:

При понижен имунитет

Профилактика на верусни и бактериални инфекции

Обща отпадналост, певишена степен на умора,

Болки в мускулите

Кървящи венци, леки кръвоизливи

Сухота на кожата, изтощена коса, влошено зрение

Продуктът «Витамин С НСП» притежава свидетелство за държавна регистрация на страните-членки на Търговска лига, разрешен е за производство и реализация сред населението

В 1 опаковка «Витамин С НСП» се съдържат 60 таблетки по 1280 мг.

Приложение: за възрастни – по 1/2 таблетки 1 път дневно по време на хранене. Продолжителност на приема – 1 месец. Препоръчват се 3-4 приема годишно.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някоя от съставките на добавката, беременност, кърмене.

Продуктът «Витамин С НСП» притежава свидетелство за държавна регистрация на страните-членки на Търговска лига, разрешен е за производство и реализация сред населението.

Състав на 1 таблетка:

Витамин C (аскорбинова киселина) 1000 мг

Лимонов биофлавоноид 5 мг

Хесперидин 5 мг

Рутин 5 мг

Екстракт от плодове на ацерола 5 мг

Екстракт от плодове на шипка 5мг

 


One thought on “Витамин С НСП

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s