ЗАМБРОЗА

Съвременият забързан ритъм на живот, често ни кара да си затваряме очите и да отлагаме за по-късно лечението на всевъзможни заболявания, които ни съпровождат с течение на времето. Постоянният стрес и екологичният дисбаланс, създават условия за развитие на възпалителни процеси в нашия организъм. Като не обръщаме внимание, или отлагаме за по-късно лечението, ние рискуваме да си създадем далеч по- сериозни здравословни проблеми. Доста често хората прекарват на крак даже такова опасно заболяване като възпалението на белите дробове , продължавайки да живеят по обичайния начин, без да приемат лекарства. А самата современа медицина отдавна е установила, че възпалителните процеси са първопричината за множество патологии. Безусловно, възпалението е реакция на нашия организъм да защити тялото ни от възникналите в него болстотворни инфекции, но ако не обърнем навреме внимание на това, възпалението може доведе до нарушаване в работата на органити и процесите в негоОставено да стигне до хронична фаза, въпалението може да прерастне в атеросклероза на коронарната артерия, болест на Алцхаймер и в някои случай – в рак.

Девизът на съвремената медицина гласи, че по-лесно е да предотварим едно заболяване, отколкото да го лекуваме. Методите, мерките и средствата за профилактика с всяка изминала година се усъвършенстват, препаратите стават все по-ефективни и надеждни..

Грижейки се за нашето здаве, компанията NSP разработи биологично активната хранителна добавка Замброза (Zambroza). Добавката „Замброза включва в себе си висококонцентриран сок от плодове. Тя не съдържа изкуствени оцветители, консерванти и ароматизатори. Замброза е дин напълно натурален продукт – напитка, притежаваща лечебни свойства. Какви компоненти правят тази напитка толкова лечебна?

Мангостин това е плод, който расте в джунглите на Югоизточна Азия, има много вкусна и нежна структура. Изключетно широко се използва при приготвянето на десерти във висшата кулинария. Мангостинът е много силен антиоксидант и инхибитор на ензима циклооксигеназа, предизвикващ възпалителни процеси. Активността на циклооксигеназа се възпрепятсва от биологично активните вещества, съдържащи се в мангустина. Неговото прилагане влияе положително за намаляване на такива възпалитени процеси, като: висока температура, отоци и зачервявания по кожата.

Концентратът от боровинки е мощен антиоксидант поради съдържащите се в него биофлавоноиди, поради неговата способност да подсилва микроциркулацията, боровинката способства също и за подобряване на зрението и паметта , предотвратяват образуването на тромби, подобряват еластичността и здравината на кръвоносните съдове, правят кожата по-здрава.

Сместа от сока от различни сортове грозде, също притежава свойства на антиоксидант, благодарение на есктракта от семките и ципата на гроздето. В тях се съдържа пикногенол – много силен биофлавоноид.

Китайската заманиха , произхожда от Азия. В китайската народна медицина в продължение на столетия, с помощ на Заманихата, успешно се влияе върху проблеми с бъбреците и черния дроб. Благодарение на заманихата в организма се генерира ензимът супероксид дисмутаза, който е много силен антиоксидант. Това растение спомага за понижаване на кръвното налягане, елиминира холестерола, възпрепятсва развитието на патогенна микрофлора в червата.

Важна роля изпълнява  екстрактът от зелен чай, който съдържа катехини, предпазващи от оксляване на липидните мембрани и ДНК.

Червената малина е също силен антиоксидант и има сходни свойства с тези на боровинката . Тя съдержа много органични киселини, които възпрепятстват развититето на възпалителните процеси, а нейните антихистаминови свойства, предпазват от алергии.

Изследванията, проведени в лаборатории САЩ, показват отлични резултати от приложението на ябълков ексракт, получен от   кората й, за повишаване на имунитета.

Хранителната добавка Замброза е уникален продукт, особено необходим за хора, чиято имунна система е отслабена, такива, които усещат постоянна отпадналост и сънливост, нервност и раздразнителност..

1 опаковка Замброза (Zambroza) съдържа 458 мл.течна напитка

Приложение: Напитката може да се разтваря с вода, да се смесва с други напитки и сокове, а също така да се приема и неразтворена. Желателно е да се приемат 15-30 мл всеки ден за поддържане на добър тонус и енергия на организма.

Енергетийна стойност: 57 ккал/100мл

Хранителна стойност: (г/100мл): белтъчини -0.4, мазнини -0.1.

Продуктът Замброза (Zambroza) притежава свидетелство за държавна регистрация в траните-членки на Търговска лига, разрешен е за производство и реализация сред населението.

Състав в 15 мл концентрат:

Концентрат сок от американско грозде 1.13 г

Концентрат сок от обикновено грозде 1.13 г

Концентрат сок от боровинки 677 мг

Концентрат сок от малини 205 мг

Есктракт от сок от плодове на Мангостин 406 мг

Есктракт от ципата на грозде 102 мг

Есктракт от Заманиха 15 мг

Есктракт от Зърнастец 15 мг

Есктракт от семки на грозде 2.9 мг

Есктракт от зелен чай 2.9 мг

Есктракт от сок от ябълки 2,9мг

Действия:

  • Не сдъръжа изкуствени оцветители. Силен антиоксидант
  • Способства за подобряване на зрението и паметта
  • Спира развитието на възпалителните процеси
  • Притежава антихистаминови свойства
Препоръки за прилагане
  • Отслабена имунна система
  • Синдром на хронична умора и сънливост
  • Нервност
  • Раздразнителност
  • Депресия

preview-format


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s