ХЛОРОФИЛ! Зелен диамант!

Хлорофилът е растителният пигмент, който придава зеления цвят на растенията. Именно на него те дължат повечето от лечебните си свойства. С помощта на хлорофила, растенията преработват слънчевата енергия и осъществяват т. нар. процес на фотосинтеза.

По отношение на действието му върху човешкото здраве, хлорофилът наподобява функциите на хемоглобина, транспортиращ кислорода към тъканите. Подобно на него, хлорофилът ускорява азотния обмен и увеличава нивото на свързания кислород.Резултатите от всички направени до момента изследвания доказват, че хлорофилът е от основно значение за човешкия организъм. Той притежава мощни противовъзполителни свойства, подсилва естествените защитни сили на организма и инхибира развитието на гъбички и бактерии в червата.Съществуват и проучвания, според които хлорофилът притежава пречистващо кръвта действие, нормализира нивата на кръвното налягане, спомага образуването на съединителна тъкан, както и зарастването на открити рани, ерозии и язви.

Хлорофилът е в състояние да предотврати негативните изменения в ДНК структурите. Той разпознава и унищожава клетките с изменена клетъчна обвивка. Това е от огромно значение, тъй като нашите клетки ежедневно биват увреждани от веществата, предизвикващи окислителни промени в тялото. Следствие от това, се появяват ракови клетки, които ако имунитетът е отслабнал, няма как по друг начин да бъдат елиминирани. Хлорофилът помага на имунитета да унищожи именно онези клетки, при които вече са настъпили генетични изменения.Хлорофлилът притежава и антитоксично действие. Той извежда токсините от организма, поддържа здравословната чревна флора и предпазва тялото от радиационни увреждания. Заедно с това, хлорофилът има дезодориращо действие, като премахва лошите миризми от тялото (включително от изпражненията) и лошия дъх.

Течният хлорофил е сред най-продаваните продукти на Nature’s Sunshine в света.
Неговата основна съставка е хлорофилинът, получен от преработката на люцерна и черница.
Самата химична структура на хлорофилина много наподобява молекулата на хемоглобина, като основното им различие се крие в молекулярното ядро – това на хемоглобина се състои от желязо, а на хлорофилина – от мед.
Напълно естественият състав на течния хлорофил на НСП, го прави идеален продукт за здравето на цялото семейство – дори и за бебета.
Освен това приятния и освежаващ вкус благодарение на ментовото масло, което също влиза в неговия състав, го превръща в любима напитка през целия ден за малки и големи.

Действия:
– насища с кислород и дава енергия на клетките
– усилва процесите на възстановяване на тъканите
– участва в синтеза на кръвните телца
– предпазва чревната флора
– лекува анемия
– пречиства лимфата и кръвта
– укрепва имунната система
– пречиства черния дроб
– подобрява зрението
– предотвратява появата на кариеси

Приложения:
– цялостна терапия на онкологични заболявания
– възпалителни процеси
– за лечение на Уши-Нос-Гърло заболявания
– болести на стомашно-чревния тракт
– слаб имунитет
– интоксикация на организма
– кожни изгаряния
– проблеми с очите

Прием: възрастни – 1 супина лъжичка разредена в 250-300 ml вода х 2- 3 пъти на ден за 20 мин преди хранене.

Състав в една чаена лъжичка (5 мл):
Хлорофилин (растителен произход – от люцерна)………………….14.9 mg
Ментово масло………………….4.35 mg
Помощни вещества: пречистена вода.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите.
Да се съхранява на сухо място. след отваряне в хладилника.

Цена 25.70 Евро след  РЕГИСТРАЦИЯ   цена 18.30 Евро


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s