Жизнено важен минерал, който успешно лекува рак на гърдата!

imagesЙод — минерал и хранително вещество, открито по естествен начин в организма, което се оказва ефективен за лечение на гуша (подуване на щитовидната жлеза) и рак на гърдата.

Смята се, че е йодирана сол достатъчно, за да отговори на нуждите на организма. Но много изследователи са открили, че йод в солта има лоша бионаличност, което означава, че тялото не е напълно ще поеме препоръчваната доза. И е важно да се знае, че йод губи своите полезни свойства на светлината

Ролята на йод в организма.
Йод има мощни антибактериални, противоракови, противовирусни и противопаразитарни, противогъбични свойства. Освен това, че йод-важен е за правилния метаболизъм и функция на щитовидната жлеза. Йодът е жизнено необходим за имунната система.

Щитовидната жлеза е основното място за съхранение на йод в организма. Този минерал също така се концентрира в потните жлези на тялото, мозък, простатата, на гърдата и на яйчниците съдържат висока концентрация на йод и буквално на всяка клетка в тялото ни се нуждае от този важен елемент.

Сериозен недостиг може да увеличи риска от много здравословни проблеми, включително рак.

Освен това йодът е изключително важен за растежа и развитието на децата. По данни на Световната здравна организация, недостиг на йод при бременните жени е основната причина за увреждане на главния мозък и предотвратими умствена изостаналост.

Хипотиреоидизъм и неговите симптоми.
Хипотиреоидизъм се характеризира с ниска скорост на обмяната на веществата, както и някои от най-честите симптоми включват сухота на кожата, умора, студени ръце и крака, чупливи нокти, безплодие, мускулни крампи и слабост, повишено ниво на холестерол, нарушения в менструалния цикъл, неспособност да се концентрира, наддаване на тегло, лоша памет и подпухнали очи. Добавянето на йод може да се излекува напълно или силно да се подобри състоянието на хипотиреоидизъм.

Йод като противораков минерал.
Нормалните клетки имат естествен жизнен цикъл, който включва в себе си растеж, делене и крайната смърт. Апоптоза — това е естествен процес, който се отнася до смъртта на клетките на нашия организъм. При нормален цикъл от стари, използвани клетки постоянно се заместват от нови клетки. Апоптоза — това е процес, който контролира деленето на клетките, за да им осигури нормален жизнен цикъл и възможна смърт. От друга страна, раковите клетки не са изложени на апоптоза, и ги неконтролиран растеж може да повреди и унищожи организъм

!!!Достатъчно и постоянно добавяне на йод в храната ни, може да се лекува редица сериозни заболявания, включително рак на млечните жлези, простатата, заболявания на яйчниците, вагинални инфекции, главоболие, мигрена, мастните кисти, заболявания на щитовидната жлеза и т.н.

Компанията NSP разработи биологично активна хранителна добавка „Келп“, която съдържа морски продукт, способен да осигури необходимия йод на организма – това са кафявите водорасли. Освен, че те са лидер сред морските растения по съдържание на лесноусвоим йод, в кафявите водорасли се съдържат незаменими вещества, които оказват положително влияние върху човешкия организъм. Това са множество витамини в голямо количество, минералите : молибден, манган, селен, фосфор, калций, магнезий, бром, калий. Тези водорасли съдържат рядкото вещество „Бета ситостерин“, който с лекота разгражда холестериновите отлагания по стените на съдовете. Многобройни изследвания доказват широкото върдействие на кафявите водорасли върху човешкия организъм, с чиято помощ се предотвратяват редица заболявания и се повишава продължителността на младостта.

Хранителната добавка „Келп“ успешно премахва йодния дефицит, и по този начин влияе и върху свързаните с това заболявания. Освен това, редовното приемане на Келп способства за повишаване имунитета на организма, намалява влиянето на стреса и неблагоприятното въздействие на околната среда, подобрява функционирането на храносмилателната система, подпомага освобождаването на организма от токсините, солите на тежките метали и радионуклидите.

„Келп“ засилва перисталтиката на стомашно-чревния тракт, предотвратявайки застоя на храната, който способства развитието на много заболявания. Благодарение на подобрената фунцкция на щитовидната жлеза, в резултата на приемането на тази хранителна добавка, се стига до предовратяване на заболяването „хипотиреоидизъм, водещо до слабоумие. Способността на кафявите водорасли да разреждат кръвта, води до превенция от тромбози, атеросклероза, а техните антиоксидантни свойства водят до блокиране обравуването на злокачествени тумори.

«Келп» е много полезна за женското здраве хронителна добавка, тъй като освен йод съдържа и фитоестрогени, които нормализират хормоналния фон, а молибденът и кобалтът стимулират репродуктивната функция, как у мъжете, так и у жените. «Келп» е незаменимо лечебно- профилактично средство, осигуряващо необходимито количество йод на организма, като по този начин предотвратява множество заболявания и нарушения във функциите на органите на човешкото тяло.
Действиe:

Осигурява необходимият йод на организма

Разгражда холестеролните отлагания по стените на кръвоносните съдове

Подобрява фунцкионирането на храносмилателната система

Изхвърла токсините от организма, солите на тежките метали и радионуклидите

Повишава имунитета

Случаи, в които се препоръчва приемането на КЕЛП:

При йоден дефицит

За профилактика на хипертония, аритмия и атеросклероза

При понижено внимание, отслабване на паметта

Преждевремено старение на организма

При нарушена функция на щитовидната жлеза

При нарушение на хормоналния баланс

Опаковка «Келп» съдържа 100 капсули по 630 мг.

Приложение: възрастните – по 1 капсула в ден по време на хранане.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите, състояния, при кото е противопоказан прием на йода, бременност, кърмене.

Продуктът «Келп» притежава Свидетелство за държавна регистрация в страните на Търговския съюз, разрешен е за производство и разпространение сред населенето.

Поръчайте ТУК:

https://BG4302197.e-naturessunshine.com

likansp@gmail.com

 

 

.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s