ПРОФИЛАКТИКА И ЛЕЧЕНИЕ НА ГРИП

item_fruit-3071905-960-720

Грипът е най-често срещаното инфекциозно заболяване, сочи статистиката, особено през есента и зимата.

Грипът е вирусна инфекция, ко   ято протича сравнително тежко, с възможност за настъпване на сериозни усложнения, включително и летален изход – смърт.

Характерно за вируса е, че става причина за ежегодни епидемии, което се дължи на лесното му предаване (въздушно-капков път), сравнително високата контагиозност (способност за заразяване) и изразената възприемчивост на населението.

Безпредметно е лечението на грипа с антиобиотични средства, поради това, че те оказват въздействие върху бактериални причинители, а не върху вируси. Единственото, до което води нецелесъобразното изписване на антибиотици е повишаващата се резистентност на бактериите спрямо въздействието им.
Отношение към превенцията на грипа има повишаване на защитните сили на организма. Фармацевтичната индустрия предлага богато разнообразие от различни имуностимулатори на пазара. Значение има и разнообразното хранене, което да включва повече плодове и зеленчуци, богати на витамини и микроелементи, имащи отношение към функцията на имунокомпетентните клетки.

В сезона на настинките и вирусите всеки би желал да намери подходящ начин да се предпази
Най доброто лечение на инфекцията и вирусите е ПРОФИЛАКТИКА.

Частата заблуда, че от инфекцията, вирус не можеш да се предпазиш.

Най-често атаката на вирусите се дължи на отслабена имунна система.

Средата, в която живеем, нездравословното хранене, липсата на качествен сън и не на последно място – стресът са определящи за отслабването на имунната система. И именно имунната ни система както войник трябва да пази нашето здраво включително  от вируси и инфеци…

Но ако този войник няма силно и надежно оружие срещу тези вируси и инвекции, разбира се че нашият огранизъм бъде незащитен, уязвим…

Затова е добре да помогнем на собственото си тяло, своят имунитет да се пребори с всички външни атаки.

За щастие има достатъчно природни средства, които са с доказан невероятен ефект.

Така по естествен начин стимулираме нормалното протичане на процесите в организма ни. Повишавайки естествените сили на организма, ние бихме могли да подготвим тялото ни за евентуална борба с вирусите и бактериите.

Компанията НСП Ви препоръчва следните активни добавки за профилактика на грип и облекчаване на болезнените симптоми:

Колоидно Сребро Форте

Защитна формула*

Маслинови листа

Чесън „NSP“!

Имунна формула

Течен хлорофил

Essential Oil – Tea Tree! Маслото от чаено дърво.

КОМПЛЕКТ PRO IMMUNE!