Клиничните изследвания на продуктите NATURE’S SUNSHINE PRODUCTS! (NSP)

NATURE’S SUNSHINE PRODUCTS!
Първа компания в света откри своят личен лабораторен изследователски комплекс „Център за изследвания и иновации Хьюзов“!

В момента компанията NSP от штат Юта, използва нова технология за разработка на продукти и твърди, че това ще бъде научно подобрени продукти.
Nsture’s Sunshine откри своя нов лабораторен комплекс.

Това е технология ще позволи да се разработи билкови комплекси, които ще бъдат по-ефективно съчетано с индивидуална боихимия на човек.
„Център за изследвания и иновации Хьюзов“ използва тези технологии, за да разберем по-добре как реагира човешкото тяло и хранителни добавки, за да се осигури цялостно подобряване на здравословното състояние на хората.

Нов изследователски център се простира на площ от 500 квадратни метра. В създаването на лабораторията е вложен, не е един милион долара и сега той включва в себе си пространство за клинични изследвания.
Наред с другите неща, съвременно оборудване, учените на компанията ще използват устроиство наречено Flexmap3D. Това устройство дава най-пълни биохимични данни за броени минути, «-каза главният научен сътрудник на компанията Матю Трипп».

Допълнителни технологии осигуряват бърз количествен анализ на химически вещества в растителни проби, преди това е била труднодоступно за изследователите.
„Flexmap3D може да анализира 500 аналит, като гени и протеини от човешката капка кръв“. „С тази машина, на 144 000 единици на различни данни могат да бъдат анализирани само за един час, което осигурява бърз количествен анализ на различните биомаркери.“

Трипп каза, че компанията използва билки, за да разработят продукти, които да помагат в решаването на проблеми в здравеопазването, а така също и заболявания, които са се появили от нарушения в храненето.

Той посочи, че центърът за контрол и превенция на заболяванията разкри метаболитен синдром при 34 на сто от американците, тези хора имат три пъти по-голям шанс за смърт от сърдечен удар, инсулт и диабет.
Метаболитният синдром е на редица признаци, включително повишено кръвно налягане, високо ниво на кръвната захар, излишъкът от мазнини около талията и необичайно високи количеството на холестерола. — Всички заедно, това значително увеличава риска от сърдечно съдови заболявания, инсулт и диабет, обясни той.
„Двадесет и пет процента от населението в света е с Метаболитен синдром,“ каза Трип.
По света 39% от възрастните са с наднормено тегло, според данни на 2014 година, а 13 % са със затлъстяване. Освен това, сърдечно-съдови заболявания са причина за повече от 30 % от всички смъртни случаи.
Трипп заяви, че компанията работи върху създаването на по-ефективни природни композиции и продукти, които ще помогнат на хората да поддържат здравословен баланс в своя хранене и по този начин ще се подобри общото им здравословно състояние.
„Ако ние имаме функционална храна — хапчета, капсули и т.н. — с правилно подбрани и натурални компоненти в тях, ние вярваме, че можем да решим проблема с небалансираното хранене.“
Д-р Джоузеф Агнето, от центъра за изследвания Хюз , заяви, че компанията планира да направи значителни стъпки в иновации в областта на храненето с помощта на най-новите технологии и доказани научни методи.
„Има модерни край на науката, който ще ни доведе до подобряване на здравето, и ние сме част от този авангард“!!!

ск: zambroza777
tel: 0878869448
vaiber+359887387504
likansp@gmail.com

https://www.facebook.com/lidiyamarinova999

Резултати