“Bremani Care” Italy-Milano!

fb_img_1540441476797
Козметика от класа LUX“Bremani Care” Italy-Milano!
Компанията НСП представи нова ИНОВАЦИОННА, ексклузивна линия на италианската LUX козметика “Bremani Care” за домашна грижа на професионално ниво!
Най-висока концентрация на естествени активни съставки, осигуряват дълбочината на въздействие на средства на всички слоеве на кожата, стимулира синтеза на еластин и колаген в дермата, ускорява процесите на обновяване и подмладяване на клетките.
Философия “Bremani Care” е в използването на иновативни технологии за създаване на най-съвременните луксозни рецепти, които позволяват да се удължи младостта на всяка една жена.
Уникални разработки на италианските експерти са насочени към създаването на продукти, които допринасят регенерацията на клетките на кожата, възстановяване на здраве и красивия външен вид на клетъчно и молекулярно ниво.
Козметични продукти Bremani care разработени изключително за НСП и са изработени на високотехнологичните предприятието COSMINT, със световно име в модната столица на Италия – Милано, екип от опитни биохимици и козметолози.
Козметична линия Bremani Care представлява абсолютно нов иновационен подход към грижата за кожата.
В кратки срокове ще се постигнете възстановяване на мекота, еластичност, сияние, младостта на кожната покривка и ще стартирате програмата „рестартиране“ на клетките.
Козметика Bremani Care – луксозна грижа ПРЕМИУМ КЛАС от последно поколение, истински еликсир на младостта и блясъка на кожата.