Witch-Vera Gel

Гел с алое «Вич-Вера» овлажнител за лице и тяло
С невероятен състав:
Алое вера
Гемамелис
Натурални екстракти от:
Зелен чай
Гинко билоба,
Лайка
Гроздови семки
Омекотява, овлажнява и подобрява състоянието на кожата
Освежава и успокоява кожата, благодарение на натурални съставки
Подобрява регенерацията на клетките на кожата
Гелът не съдържа алкохол
Уникалната формула на продукта дава възможност да се грижим за проблемна, възпалена кожа
Алое вера гел: има бактерицидно, лечебено и тонизиращо действие, идеално за грижа за проблемна, суха, чувствителна, мазна, себорейна кожата на лицето и тялото, е чудесно влагозадържащ и предпазва кожата от светлинното въздействие.Премахва подпухналостта

Екстракт от зелен чай: съдържа комплекс танини, притежаващи способността да повишават устойчивостта на кръвоносните съдове, притежаващи антиоксидантно действие, предотвратява разрушаването на клетките.
Има стягащо действие, ефективно премахва подпухналостта.

Екстракт от лайка: съдържа флавоноиди и други вещества, които омекотяват дразнене на кожата, има противовъзпалително, антисептично, спазмолитично и регенериращо действие.

Екстракт от гроздови семки: това е антиоксидант, който действа във водна среда, като ядрото на клетките. Неговите антиоксидантни свойства са 50 пъти по-висока от тази на витамин Е и 20 пъти по-висока от тази на витамин C.

Екстракт от гинко билоба: стимулира циркулацията на кръвта, предотвратява крехкост на капилярите, има противовъзпалително действие.
Алое гел – Witch Vera Gel
Прекрасно средство за изгорела на слънцето суха, възпалена и чувствителна кожа.
Този уникален състав, страхотно освежава и успокоява кожата, има противовъзпалително, антисептично, спазмолитично и регенериращо действие.

 

“Bremani Care” Italy-Milano!