Дезодорант НСП (Sea Salt Deodorant)

Намалява потенето
Предотвратява разпространението на бактерии, които са причина за лош мирис, не оставя следи по дрехите и тялото
Не предизвиква алергични реакции
Хидратира и омекотява кожата
Има противовъзпалително, лечебено и успокояващо действие.
Дезодорант Sea Salt Deodorantот компания НСП може да се използва дори при чувствителна кожа – неговата формула се състои от естествени растителни съставки, които не само пречат на разпространението на микроби, но и се грижи за кожата.
Sea Salt Deodorant съдържа екстракти от цветовете на лайка, листа от розмарин, китайска камелия, сок от алое. Лайка притежава противовъзпалително и антиалергично действие, способстват за зарастване на микротрещин на кожата, омекотява я.
Листата от розмарин – силен природен антисептик, подобрява тонуса на кожата, а също активира местното кръвообращение, което предпазва от събиране на токсините в потните желези.
Листата на camellia допринасят за овлажняване на кожата, премахване на дразнене. Сок от алое има омекотяващ и регенериращ ефект, подхранва кожата и я овлажнява. Морска сол в състава на Sea Salt Deodorant притежава антибактериални активност и едновременно благоприятен ефект върху състоянието на кожата като цяло.
Дезодорант-антиперсперант Sea Salt Deodorant от НСП – идеалният вариант за всички. Лек, нежен природен аромат ви позволява да използвате Sea Salt Deodorant в офиса и по време на пътуването, не се страхуват да отблъсне от себе си на другите, както това се случва при използването на дезодоранти с парфюмерийната сила.
Освен висока дезодорируща активност Sea Salt Deodorant нежно се грижи за кожата, като предотвратява раздразнения, ожулвания, обриви и други проблеми.
Дезодорант антиперсперант Sea Salt Deodorant от компанията Nature’s Sunshine успешно е преминал клинични изпитания и дерматологични проверки, доказващи възможността за продължителна защита срещу всички лоши прояви на изпотяване.
Неговата растителна формула, призната от оптимална при всеки режим на работа – както за офис служители, така и за хора, занимаващи се със спорт или активен начин на живот.
Sea Salt Deodorant силно намалява потовыделение и премахва неприятната миризма, много икономичен за използване.
За целия ден се чувствам уверен в това, че от вас мирише добре, след сутрешния душ, нанесете върху суха кожа на подмишниците дезодорант от Nature’s Sunshine – и приятно усещане за свежест ще остане с вас до вечер и дори и по-дълго