СайнърПроТеин® – Ванилия

Код: 2914
448 гр
Цена: 47,90 лв.

По-голяма част от нашето тяло е съставено от протеини. Те биват превърнати в аминокиселини, които се явяват строителен материал за мускулите, служат за синтеза на ензимите/хормоните и също така са отговорни за храносмилателните процеси, метаболизма и др. Лош избор на диета или недостиг на протеини при активно физическо натоварване, крият сериозна опасност за здравето. В случай на остра протеинова липса, нашето тяло е принуден да извлече необходимите протеини, от костната и мускулна маса.

Тъй като нашият организъм не е способен да се запасява с протеини, от изключително значение е последните да му бъдат набавяни всекидневно от външни източници. Тук идва на помощ един от протеиновите шейкове на компания НСП – СайнърПроТеин®. Неговата формула се отличава с ниско съдържание на мазнини и високо на соеви протеини, а също така с букет от есенциални аминокиселини, заедно с хранителни вещества, зареждащи с енергия и спомагащи за бързото възстановяване на мускулите. Благодарение на сложния, но уравновесен състав, СайнърПроТеин® доставя на вашето тяло пълноценни, висококачествени протеини от растителен произход и всичко това без да съдържа калории, холестерол и мазнини от други протеинови източници.

Продуктът СайнърПроТеин® е създаден от д-р Джеймс Скала, диетологог работещ в НАСА, а в последствие за американския олимпийски екип. Той разработва формула, осигуряваща 18 гр. соев протеин в една порция, която плюс това, се явява чудесен източник на всички основни осем аминокиселини за човешкия организъм. Тази формула е използвана от компания НСП за създаването на СайнърПроТеин® като в нея се съдържа протеини от генно НЕмодифицирана соя, която е с доказани ползи за здравето на сърдечно-съдовата система. В състава участват още кръстоцветни зеленчуци, витамини, минерали и различни билки улесняващи усвояването на веществата.

С приятен ванилов аромат, една порция СайнърПроТеин® съдържа само 121 калории. Смесете с вода или мляко, прибавете пресни плодове като банани или ягоди, щипка канела или една лъжица Замброза и се наслаждавайте на невероятен вкус. Разнообразявайте всекидневно, прибавяйки други сезонни плодове, парченце черен шоколад, мюсли и др.

Идеален за поддържане на стройна фигура, перфектен за запазване на крепко здраве, СайнърПроТеин® не съдържа ГМО, млечни продукти, пшеница, глутен, холестерол, мая или изкуствени добавки.

Прием: една измервателна лъжичка (32 гр.) се разбърква в 250 мл вода или обезмаслено мляко. Може да се консумира до 3 пъти на ден и да се използва като заместител на хранене.

Състав – една мерна лъжичка (32 гр.)
Витамин А………………………300 μg
Витамин С..………………………30 мг
Тиамин (В1)………………………1,5 мг
Рибофлавин (В2) ………………1,7 мг
Ниацин………………………………10 мг
Витамин В6………………………0,5 мг
Витамин В12………………………1,5 μg
Пантотенова киселина………2 мг
Калций…………………………100 мг
Фосфор………………..………150 мг
Магнезий………………………80 мг
Желязо……………………………8 мг
Йод……………………………30 μg

СъйнърПроТеин® съдържа хистадин и всичките осем основни аминокиселини.

Аминокиселинно съдържание за доза от 32 гр:
Хистидин…………………………….284 мг
Изолевцин…………….……………577 мг
Левцин…………………….…………942 мг
Лизин………………………………….755 мг
Метионин…………………………..320 мг
Фенилаланин……………………..586 мг
Треонин………………………………444 мг
Триптофан………………………….169 мг
Валин…………………………………..586 мг

Да се съхранява на сухо и недостъпно за деца място.