Фито-Соя

Фито-Соя
Код: 4981
90 капсули х 461 мг
Цена: 36,90 лв.

Соевите изофлавони принадлежат към класа растителни съединения, известни като фитоестрогени. Без изненада, естествен източник на тези соеви изофлавони се явява самата соя и съответно те могат да бъдат намерени в няколко соеви храни като соевия сос, тофу, едамаме, соевото мляко и масло.

Скорошни научни изследвания установяват, че тези изофлавони притежават интересни ползи за човешкия организъм и в частност за поддържане на женското здраве. При жените, изофлавоните от соя компенсират недостига на естрогени като по този начин оказват благоприятно въздействие върху общото здравословно състояние и външния вид. Плюс това, те притежават антиоксидантно действие и намаляват оплакванията, свързани с настъпването на критическата възраст.

Въпреки че са особено популярни като натурално средство за възстановяване на женския хормонален баланс, соевите изофлавони са полезни и за мъжете. Според последни проучвания, простатата се повлиява добре от приема на тези растителни съединения.

Продуктът Фито-Соя представлява стрита на прах соя, богата на най-полезните за човешкия организъм, изофлавони. Заради доказаното благоприятно въздействие върху ендокринната, имунната и кръвоносната системи, консумацията на соя в света не спира да се увеличава. Биологично активната добавка на компания Nature’s Sunshine е получена от сертифицирана генетично НЕмодифицирана соя и съдържа смес от изофлавоните: генистеин, дайдзеин и глицитеин.

Тези основни фитонутриенти са тясно свързани с позитивния ефект от соевите диети. Продуктът Фито-Соя съдържа 48 пъти повече изофлавони от тофуто и 25 пъти повече от темпе.

Действия:
– укрепва имунната и костната системи
– облекчава симптомите при менопауза
– регулира хормоналния баланс в женското тяло
– притежава антиоксидантно и антиканцерогенно действие
– намаля нивата холестерол и триглицериди
– поддържа еластичността на кръвоносните съдове
– оказва благоприятно влияние върху нервната система
– намаля състояния на тревожност, нервност и меланхолия
– редуцира горещите вълни и изпотяванията

Приложения:
– менопауза и климакс
– вагинална сухота и дискомфорт
– често уриниране или изпускане на урина
– занижено либидо
– главоболие
– проблеми с паметта, тревожност, депресия
– честа смяна на настроенията
– слаб имунитет
– остеопороза
– някои сърдечно-съдови заболявания

Прием: 1 капсула х 3 пъти на ден по време на хранене.

Състав: соеви изофлавони, пълнител, целулоза, противослепващ агент, силициев диоксид, магнезиев стеарат. Капсула (желатин, вода).

Състав – една капсула:
екстракт от соеви зърна (стандартизиран до 10%, 12 мг изофлавони)
Не съдържа ГМО!

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите, бременност, кърмене.

Да се съхранява на сухо и недостъпно за деца място.

Масло от Вечерна иглика