КОМПЛЕКТ WOMAN ЗА ЖЕНИ!

Цена: 305лв
При регистрация 218лв
(с бесплатна доставка)
      За регистрация: 👉 https://nspbg.com/registracia-2/

 

Работите, гледате деца, мислите и за много други работи, за които мъжете и представа нямат. Вашият организъм също е съвсем различен и с различни потребности. За разлика от повечето мъже въпреки на отсътствие на време винаги се стараете да сте прекрасна и усмихната. Вие сте жена! Гордейте се с това!

И все пак има нещо, което искате също така, както и мъжете. Също искате да сте здрава, да прекарвате активно времето и да управлявате стремителния живот.
Вие най-добре знаете потребностите си.


ЗДРАВА МОЧЕИЗПУСКАТЕЛНА СИСТЕМА
Така си е, че трябва особено да се грижите за мочеизпускателната система и бъбреците. Болка, дискомфорт при мочеизпускането често означават, че без специалист няма да мине. Все пак по-добре е предотвратявате, отколкото да лекувате!
• Пийте много вода. Постоянно течение в мочеизпускателните пътища помага при отстраняване на бактерии от мочеизпускателната система.
• Погрижете се за това да има в диетата Ви лечебна ружа и китайски лимонник. Първата има бактерицидно действие, вторият помага да се запазят физиологичните очистителни функции.

ВЕЧНО МЛАДА?
Никой не може да е вечно млад. Обаче сме напълно сигурни, че можете да забавите изтичане на времето. Ключовото значение има, разбира се, начин на живота и храненето.
• Старайте се при всяко ядене да доставяте на организма антиоксиданти. Те ще Ви защитят от въздействие на свободните радикали, които се смятат за една от главните причини за стареене. Идеално ще бъде тук червеното грозде, плодове и зеленчуци, богати с витамин С.
• Избягвайте продуктите, образуващи свободните радикали, като пържено, пушено….

ЛЕКИ И НЕУМОРЕНИ КРАКА
След цял ден работа заслужавате почивка. Краката Ви също изискват това. Проблемата с натежали крака е най-често резултат от влошаване на кръвообращението. Грижите се за това краката Ви да изглеждат идеално. Грижете се и за почивка за тях.
• Цял ден прекарвате при бюрото? Правете си почивки. Старайте се да се поразходите из коридора всеки 30 минути, това ще позволи да подобрите кръвообращението.
• Упражнявайте се. Дори като седите до бюрото, можете да се опитвате да стискате пръстите на краката, като че ли искате да хванете нещо.
• Променете храненето си.  Да, здравословното хранене влияе също така върху здравето на краката. Погрижете се за съставки в храна, които подобряват микрокръвообращението. Постарайте се да ограничите с сол и погрижете се за богати дози на калий от плодове и зеленчуци.

ЗДРАВИ, ЧИСТИ ЧЕРВА
Знаете ли, че най-важният регулатор на функции на червата — целулоза . Трябва да я консумирате по 30-40 г дневно, а за това трябва диета, състояща се най-вече от зеленчуци, трици и плодове. Ако все бързате от работа, домакинство и деца, често Ви липсва време за съставяне на идеални ястия и ядете набързо.
• Когато имате избор, избирайте цветни зеленчуци (особено зелени и сурови).
• Погрижете се за съответното количество целулоза в диетата си.
• Пийте много вода. Най-малко 2 литра дневно.
• Хранете се 5 пъти дневно, на малки порции. Не се отказвайте от храненето на работа — редовно  хранене ще ви  помагне да се запазите правилни функции на червата.

ГЛАДКА КОЖА, ЯКА КОСА И НОКТИ
Микроелементи и витамини са необходим елемент за здравето на кожата. Без богатство на доставените на кожата основни минерали и вода дори най-добрите козметични препарати ще бъдат безсилни.
• Погрижете се за доставка на всичките необходими витамини и минерали в организма ви.
• Дръжте на цинк! Него избират жените, които осъзнават значение на този елемент за здравето на кожата, косата и ноктите.
• Пийте много вода. Навлажнението е ключово за кожата Ви.


ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДДРЪЖКА С КОМПЛЕКТ WOMAN
СЪСТАВ НА КОМПЛЕКТА: Loclo, 2 опаковки Червена детелина, Замброза, Ury, Готу кола, Витамини и минерали Super Complex, 2 опаковки Люцерна, Cynk ALT


LOCLO
ОТЛИЧЕН ИЗТОЧНИК НА хранителни фибри
Една порция Loclo означава цели 3,8 г хранителни фибри, които е необходими за поддържане на здрави черва и храносмилателна система. Източникът на фибри  са в нашия продукт ябълки и овесени трици. Loclo е идеално предложение за допълване на едно от петте яденета не само с фибри, целулоза. Тук ще намерите също така, м. др. канела за побуждане на храносмилането и розмарин, който допринася за по-добро смилане на мазнини.

ЧЕРВЕНА ДЕТЕЛИНА
ПОДДРЪЖКА ПРИ МЕНОПАУЗА И ЗА КРЪВОНОСНАТА СИСТЕМА
Червената детелина повишава еластичност и якост на кръвоносните съдове и капилярните стени, а също така нормира кръвното налягане. Обаче това не е всичко! Продуктът се сдоби с популярност среди жените благодарение на свойствата му, помагащи при преодоляване на симптомите, свързани с менопауза, като горещи вълни, потене, безпокойство и раздражителност.

ЗАМБРОЗА
ЕСТЕСТВЕНА ЗАЩИТА ОТ СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ
Уникално съчетание на отличен вкус и съставки като екстракт от кожици на червеното грозде, осигуряващ защита от свободните радикали, които се смятат за основната причина за стареене.
Благодарение на съдържание на ракитник Замброза също така укрепва сърцето,  подпомага имунната и нервната системи.

Юрай/ Уро Лакс
ПОДДРЪЖКА ПРИ ДЕТОКСИКАЦИЯ
Отлична смес от червена боровинка, билки, витамини и минерали. Съдържащ се в продукта плод от китайски лимонник е пригоден за поддържане на физиологичните очистителни функции, а брезови листа подпомагат процесите на детоксикация на организма.

ГОТУ КОЛА
НЕУМОРЕНИ И ЛЕКИ КРАКА
395 мг готу кола във всяка капсула. Готу колата подпомага запазване на правилното венозно кръвообращение, благодарение на което помага да избегнете чувството за уморени и натежали крака, но също така подпомага комфорт на храносмилането и облекчава стомашен дискомфорт.

Цинк ALT
ЗДРАВА КОЖА, ЯКА КОСА И НОКТИ
Идеален продукт за жените, които искат да запазят прекрасна кожа, коса и нокти. Цинкът е минерал, който помага за поддържане на добрата форма на тях. Нашата добавка съдържа също така водорасли (Ascophyllum nodosum), които намаляват усвояване на мазнини и мащерка за облекчение на храносмилането. Тези съставки ще Ви помогнат да запазите стройна фигура.

ЛЮЦЕРНА
ПОДДРЪЖКА ЗА СЕКСУАЛНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ
Medicago sativa, или люцерна се признава за чудотворна билка от повече от 2000 години. Корените й слизат надълбоко в земята, за да стигнат до минералите и хранителните съставки, недостъпни близо до повърхността й.
Листата на люцерна помагат на жените да запазят добра сексуална форма.

Супер Комплекс – Витамини & Минерали
24 НЕОБХОДИМИ ВИТАМИНА И МИНЕРАЛА
Доставяне на съответното количество на витамини и минерали в диетата е основание за това да се радваме на добро здраве. Предлагаме ексклузивен продукт, който ще Ви помогне да допълните храната си с 24 необходими витамина и минерала. Тук ще намерите поддръжка за запазване на организма в добра форма.


NATURE’S SUNSHINE ПООЩРЯВА ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ.
Балансиран начин на храненето и здравословен начин на живота са основание за правилното функциониране на организма.

Коензим Q10 за здраве, младост и дълголетие.