КОМПЛЕКТ SLIM!!!!

СЛАБ ЗНАЧИ ПО-ЗДРАВ!
Код на продукта : 64364/64368
Цена 359лв
след РЕГИСТРАЦИЯ цена 256,40лв

Комплектът Slim се състои от добавките, произведени с най-голямо старание за запазване на естествените свойства на съставките.
Тяхното съчетание ни позволи да получим неповторим на пазара комплект, който ще бъде огромна поддръжка за Вашите усилия в борбата за стройна фигура.
В Комплекта Slim са поместени цели 9 продукта! Всеки от тях ще Ви помогне за загуба на излишните килограми. Добавете Комплект Slim към всекидневната здравословна диета и скоро ще видите първите ефекти!

Състав на комплекта:
Кайенски пипер & Чесън & Магданоз,
Loclo,
2 опаковки SmartMeal,
2 опаковки Carbo Grabbers,
3 опаковки Фэт Грабберс ( абсорбатор на мазнина)

ПИПЕР ЧЕСЪН & МАГДАНОЗ
ОСИГУРЕТЕ СИ ПОДДРЪЖКА ПРИ ОТСЛАБВАНЕТО!
Опитайте общоизвестните свойства на кайенски пипер и чесън. Чесънът (Allium sativum) повишава инсулиновата чувствителност на организма и положително влияе върху метаболизъм на захар в организма. Чесънът влияе също така върху поддържане на нормалното ниво на холестерол.
Кайенският пипер подпомага отслабването в рамките на диета за отслабване.
АБСОРБАТОР НА МАЗНИНА – ФЭТ ГРАББЕРС
ПОДПОМАГАЙТЕ ХРАНОСМИЛАНЕТО!
Един от най-популярните продукти в офертата на Nature’s Susnhine Products. Той дължи действието си на щателно подбраните съставки. Продуктът е създаден от запатентованата смес от лигавата гума гуар, живовляк, врабчови чревца и соев лецитин.
Благодарение на съдържание на живовляк Абсорбатор на мазнина помага за запазване на здрави черва, а преди всичко улеснява храносмилането.

СМАРТ МИЛ
ДИЕТИЧНА ДОБАВКА
КОНТРОЛИРАЙТЕ АПЕТИТА СИ!ПРОТЕИНИ, ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ!
Хранителният коктейл „Смарт мил“ от Nature’s Sunshine ще Ви помогне да управлявате теглото си в рамките на провежданата диета, да намалите апетита си и просто да се чувствате отлично. Cместа от висококачествен, генетично немодифициран соев протеин и грах е ключът за поддържане на мускулната маса.
„Смарт Мил“ съдържа 1000 мг ленено семе, което подпомага чувство за ситост, благодарение на което се чувствате отлично в тялото си.
„Смарт Мил“ е съчетание на най-висококачествени съставки и превъзходен вкус, което ще поддържа усилията Ви за контрол на теглото, но е също отличен източник на много витамини и минерали. В готовия коктейл можете да добавите любимите си плодове, за да получите идеален вкус на „Смарт Мил“
ПРЕПОРЪЧВАМЕ ЗА ВТОРА ИЛИ СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА.

LOCLO
ДИЕТИЧНА ДОБАВКА
СПРЕТЕ АПЕТИТА! ПОДПОМАГАЙТЕ ХРАНОСМИЛАНЕТО!
Отличен източник на хранителната целулоза, която ще Ви помогне да спрете апетита си! Една порция продукт (9,5 г) доставя цели 3,8 г целулоза.
Loclo съдържа разтворими и неразтворими влакна на целулоза, произхождаща от ябълки и овесени трици!
Обаче Loclo е нещо значително повече от целулоза. В състав на продукта ще намерим м. др. канела и розмарин. Канелата възбужда храносмилането, помага при поддържане на правилното ниво на кръвна захар. Розмаринът помага при поддържане на правилна функция на черния дроб, допринася за храносмилателен комфорт и за по-добро смилане на мазнини.

CARBO GRABBERS
ДИЕТИЧНА ДОБАВКА
Всяка капсула продукт съдържа цели 300 мг екстракт, наричан фасуламин! Поради свойствата си продуктът е една от най-популярните позиции в спектъра на диетични продукти в Съединените Щати. Названието Carbo Grabbers в превод на български език означава Абсорбатор на захари.

225767fae7a398fПОРЪЧАЙ ТУК

Без названия