КОМПЛЕКТ PRO SENIOR!

Цената 166 Евро след регистрация 119 Евро
     
За регистрация: 👉 https://nspbg.com/registracia-2/

Съответната поддръжка и грижи могат да направят живота по-ясен.
Ние днес живеем бързо и интензивно. Живеем с убеждение, че винаги ще бъдем млади и никога няма да ни докоснат проблемите със здравето, старостта…
Хората на преклонна възраст заслужават уважение, поддръжка и грижи. Точно така, както и по-младите, когато остареят.
За старостта си работим цял живот. Вашият организъм на напреднала възраст изисква особени грижи.

КОНТРОЛИРАЙТЕ БОЛЕСТИТЕ
Хроничните болести съкратяват живота, ако са неправилно контролирани.
Употребявайте редовно натурални средства, дори за болести, които не причиняват болка (напр. хипертония или диабет, болести на белите дробове, бъбреците, костите). По това начин намалявате риск от усложнения, напр. мозъчен или сърдечен инфаркт.
Никуга не е късно да си удължите живота.
Ако Ви безпокои състояние на здравето Ви или някакъв симптом, потърсете специалист, той ще ви помогне!

ЗАПАЗЕТЕ ЗДРАВИ КОСТИ
Здравите кости — не само витамин D и калций! На тях им трябва също така редовно движение и натоварване на мускулите и ставите. Добра е всяка активност, която Ви прави удоволствие и която можете да осъществявате редовно (всеки ден) — напр. плуване, танц, ходене.

ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ПАМЕТТА И УМСТВЕНАТА ЯСНОСТ
Упражнявайте паметта си. Отгатвайте кръстословици, стимулирайте мозъка си с нови решения. Старайте се да преодолеете рутина, не вървете по обикновени пътеки.
• Грижете се за артериалното налягане. Ниското артериално налягане спира промени в мозъка, които могат да ослабяват паметта, вниманието и съсредоточението.
• Учете нови неща! Постоянното обучение позволява да се чувстваме по-млади.

СПЕТЕ ДОБРЕ
Когато лягате, осигурете си комфорт — удобно легло, мека възглавница и топъл юрган, премахнете всякакви източници на светлината (дори обърнете часовника, ако времето свети). Пуснете пердетата на прозореца, изключете всякакви източници на звука. Още от следобед избягвайте кафе и силен чай.

ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ЗДРАВИ СТАВИ
Грижете се за редовна активност с малко натоварване на ставите. Ставните хрущяли се състоят предимно от вода. Пийте много вода, за да са добре наводнени!

ПОДОБРЕТЕ АПЕТИТА
В напредналата възраст недояждането може да стане значително по-голяма проблема от излишните калории. Когато губите теглото, най-напред трябва да проверите при специалист, дали причината не лежи в някаква болест.

ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ОЧИТЕ
По-скоро нормално е с възрастта да виждаме малко по-лошо, но не пренебрегвайте влошаване на зрението. Редовно посещавайте окулист, подберете съответни очила. Избягвайте остра светлина, през лятото употребявайте слънчеви очила. Грижете се за антиокислители в диетата: калций, витамин С, фосфор, магнезий, калий, витамин Е, ниацин; пантотенова киселина, желязо, цинк, витамин В6, витамин В2, витамин В1, мед, манган, витамин А, фолиева киселина, биотин; йод, хром, молибден, селений, витамин В12, витамин D

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДДРЪЖКА С КОМПЛЕКТ PRO SENIOR
СЪСТАВ НА КОМПЛЕКТА: 2 опаковки Хондроитин, Loclo, Готу кола, 2 опаковки Коензим Q10 Plus, Калций Плюс Витамин D

LOCLO
ЦЕЛУЛОЗА ОТ ЯБЪЛКИ И ОВЕСЕНИ ТРИЦИ
Вашата храносмилателна система вече не функционира както преди.? Погрижете се за съответното количество целулоза в диетата, тя е особено важна за здравите черва.
Нямате апетит? Ядете по-малко и затова не доставяте достатъчно количество на витамини и минерали в диетата. Благодарение на съдържание на куркума Loclo ще Ви помогне да възстановите апетита, но и да запазите здравето на черния дроб. Loclo съдържа също така канела, която подпомага сърцето, кръвообращението и производство на т.нар. добър холестерол (HDL).

ХОНДРОИТИН
ЕСТЕСТВЕН СТРОИТЕЛЕН МАТЕРИАЛ ЗА СТАВНИТЕ ХРУЩЯЛИ
Хондроитинов сулфат е естествената съставка на човешкия организъм. Той е основната съставка на външноклетъчната матрица на всички съединителни тъкани. За съжаление много трудно е да намерим хондроитин в храната.

ГОТУ КОЛА
УМ В ДОБРО СЪСТОЯНИЕ
Готу кола — растение, известно на човечеството от хиляди години благодарение на здравословните си свойства. Най-популярното от тях е помощ при запазване на правилните познавателни функции. Обаче това не е всичко! Готу колата хармонизира действие на кръвоносната система и допринася за правилното й функциониране.

КОЕНЗИМ Q10 PLUS
ЗА ТЯЛОТО И УМА
Отлично съчетание на магнезий, цинк, мед, желязо и коензим Q10. Магнезий ще Ви помогне при запазване на правилните психически функции, напр. на паметта. Желязо ще допринесе за намаление на чувството за умора, а мед ще помогне в защита на клетките от стрес. Коензимът Q10 е част на т. нар. дихателната верига, т. е. на процесите, отговарящи за складиране на енергията в клетките.
В напредналата възраст количеството коензим Q10 в организма силно намалява. Състав на продукта е допълнен с плод от глог, който допринася за по-добър сън.

КАЛЦИЙ ПЛЮС ВИТАМИН D
ПОДДРЪЖКА ЗА КОСТИТЕ И МУСКУЛИТЕ
Костната и мускулната система на определената възраст започва да изисква специално отношение и грижа с особено внимание. Калций, фосфор и магнезий са необходими за запазване на здравите кости и зъби. Ключовото в продукта е съдържание на витамин D, който отговаря за правилно усвояване на калций и фосфор, но има и други свойства, той влияе върху правилното функциониране на имунната система. Допълнително витамин D, употребяван в доза 20 μg дневно помага да се намали рискът от падане, свързан с нестабилността на стойката и ослабване на мускулите при мъже и жени на 60 и повече години.

NATURE’S SUNSHINE ПООЩРЯВА ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ.
Балансиран начин на храненето и здравословен начин на живота са основание за правилното функциониране на организма.

Поръчай ТУК: https://BG4302197.e-naturessunshine.com/shop/products/7/197,nabor-dlya-pozhilyh.htmlЗа мъже