Хвойна & Магданоз

Код: 970
Съдържа: 100 капсули х 515 мг
Цена: 25,70 лв.

Работата на отделителната система се състои в това да произвежда и извежда урината, a също така да регулира количеството, киселинността/ алкалността и консистенцията на кръвта.

Бъбреците заемат важно място в нея тъй като пречистват кръвта, постоянно отстранявайки примесите и замърсяванията. Като всяка сложно устроена система и тази притежава регулатори, които помагат за поддържане на баланса в нея. Тези регулатори са натрия, калия, хлорида, бикарбоната, pH, калция, фосфата и магнезия.
Ако бъбреците не работят нормално, то в организма започват да се натрупват отпадъчни вещества и течности, което може да доведе до сериозни последствия за здравето. За да се избегнат такива рискове в хранителния режим трябва да фигурират пресни храни, не преминали топлинна обработка, при която се губи основна част от тяхното съдържание на натрий. Биологично активните добавки също могат да окажат ценна помощ за профилактика и лечение на проблеми, свързани с отделителната система.

Такава биологично активна добавка се явява комплексът „Хвойна & Магданоз“ на компания NSP, който съдържа висококачествени билки, познати на природолечителите от хилядолетия заради техните силни благотворни свойства за здравето на уринарния тракт.

Разработена с точните съставки, прецизно отмерени и съчетани, комплексът „Хвойна и магданоз“ съдържа плодове на хвойна, известни със силните благоприятни действия за пикочните пътища, бъбреците и пикочния мехур. Плодовете на хвойна са богати на смола, танини, витамин С, витамин В, фосфор, натрий, селен и цинк. За да подсили ефекта, компания NSP е прибавила полезни вещества като желязо, манган, калий, натрий, витамин А и рибофлавин – всички те от растителен произход.

Действия:
– действа антисептично на уринарния тракт
– бори се ефикасно срещу инфекции на пикочните пътища
– възпрепятства образуването и извежда песъчинки и камъни от отделителната система
– елиминира бактерията Ешерихия коли
– регулира водно-електролитния баланс в организма
– помага за справяне с излишните килограми
– подобрява храносмилането
– елиминира задържането на вода
– регулира кръвната захар
– грижи се за здравето на сърдечно-съдовата система
– притежава диуретично и пречистващо действие

Приложения:
– позиви за уриниране с малко или без урина
– парене в уретрата или пикочния мехур
– болки в долната част на корема
– песъчинки и камъни в бъбреците
– повишено кръвно налягане
– сърдечна аритмия
– пикочни инфекции/ Ешерихия коли
– диабет

Прием: възрастен – 2 капсули на ден по време на хранене.

Състав – една капсула:
патентована смес…………..415 мг
Съставки: плодове на хвойна (juniperus communis), листа от магданоз (petroselinum crispum), листа на мечо грозде (arctostaphylos uva-ursi), корен от глухарчета (taraxacum officinale), цветя от лайка (matricaria recutita). Капсула (желатин, вода).

Противопоказания: индивидуална непоносимост към една или повече от съставките. Не се препоръчва за бременни или кърмещи жени.

Да се съхранява на сухо и недостъпно за деца място.