Гинко Билоба – Time Release*

Код: 898
30 таблетки х 700 мг
Цена: 34,90 лв.

Гинко билоба е уникално по рода си дърво, съществуващо на нашата планета над 200 милиона години. То съдържа широк спектър от полезни лечебни вещества, които и до момента не са напълно изучени. Точно гинко билобата е оказало ценна помощ на жителите на Хирошима и Нагасаки след бомбардировките там.

Милиони хора по света приемат гинко билоба под различна форма за подобрение на самочувствието и повишаване на работоспособността.

Биологично активната добавка на компания Nature’s Sunshine представлява силно концентриран екстракт от листата на това чудно дърво. Тя подобрява доставката на хранителни вещества към мозъка и на кислорода в кръвта, засилва еластичността и здравината на кръвоносните съдове и на капилярите, подобрява като цяло кръвообращението, неутрализира действията на свободните радикали, стимулира кръвообращението в таза и крайниците.

Освен това, гинко билобата влияе благоприятно на растежа на мозъка, предотвратява смъртта на клетките от амилоидови протеини – основна причина за появата на Алцхаймер, защитава митохондриите в клетките, предпазва от появата на невродегенеративни заболявания и т.н.

Taблeтĸитe Ginkgo Biloba Time Release (700 mg) на Nature’s Sunshine, осигуряват ĸoнтpoлиpaнo постепенно освобождаване на техните активни съставки в продължение на повече oт 15 часа, за поддържане на ефекта през целия ден.

Действия:

– влияе благотворно на работата на главния мозък

– подобрява паметта

– увеличава продължителността на живота

– повишава умствената и физическа работоспособност на организма

– подобрява еластичността и здравината на кръвоносните съдове и капилярни стени

– притежава антиоксидантен ефект

– подобрява кръвообращението в крайниците и таза

Приложения:

– старческа деменция

– мозъчна недостатъчност

– отслабване на паметта

– начална форма болестта на Алцхаймер

– периферни съдови смущения

– сърдечна аритмия

– виене на свят, шум в ушите

– главоболие

– астма

– болест на Рейно

– депресия, тревожност

– хипоксия

– импотеност

– глаукома

– екзема

Прием: възрастни – 1 таблетка дневно, за предпочитане по време на закуска.

Състав – една таблетка:

екстракт от листа на гинко билоба (ginkgo biloba) – стандартизирани 24% флавоноидни гликозиди и 6% терпенолактони………………………….120 мг

 

Противопоказания: индивидуална непоносимост към една или повече от съставките. Не се препоръчва за бременни, кърмещи жени и хемофилици.

Да се съхранява на сухо и недостъпно за деца място.