ЕвърФлекс

ЕвърФлекс
Код: 947
60 таблетки х 1190 мг

Цена: 27.60 €  след РЕГИСТРАЦИЯЦена 19.70 €

Случвало ли ви се е да спрете фитнес упражненията просто защото ставите толкова ви болят, че единственото, което можете да правите е да седите и гледате тренировките на другите? Внезапната болка в ставите обикновено се дължи на силно износване или травма. Особено внимание трябва да се отдели на коленните стави, тъй като те поемат пълното теглото на тялото и допълнителното натоварване при бягане и скачане. Хрущялът действа като „амортисьор“ на ставите като в същото време предпазва костите от бързо износване и пречупване. Въпреки че е съставен от устойчив, но гъвкав „материал“, хрущялът може да бъде увреден сравнително лесно. В такъв случай се усеща скованост и/или силна болка в ставите при движение.

Специално изработен за поддържане подвижността на ставите, ЕвърФлекс на компания Nature’s Sunshine осигурява важни хранителни вещества, които се явяват необходими градивни елементи за хрущяла в ставите.

Уникалната формула на този БАД, се състои от три ключови съставки: глюкозамин, хондроитин и МСМ, съчетани в една таблетка, лесна за всекидневен прием.

Тази таблетка съдържа: глюкозамин хидрохлорид (извлечен от ракообразни организми), който осигурява по-концентриран активен глюкозамин от глюкозамин сулфата; хондроитин, който привлича и задържа течността в хрущялите, като по този начин подобрява тяхната издръжливост и гъвкавост; МСМ (метилсулфонилметан), форма на биологично активна сяра, която също може да бъде набавена чрез хранителните продукти, които консумираме. Освен, че сярата е много важна за здравето на ставите, тя също така играе ключова роля за безпрепятственото протичане на огромен брой жизненоважни процеси в човешкия организъм.

Действия:
– регулира обмяната на веществата в хрущялната тъкан
– възстановява ефикасно хрущяла
– подобрява кръвообращението
– притежава противовъзпалителни и антибактериални свойства
– бори се срещу заболявания на сърдечно-съдовата система и стомашно-чревния тракт
– блокира производството на разрушаващи хрущялната тъкан, ензими
– подобрява мускулатурата на тялото
– ускорява растежа и здравината на костите

Приложения:
– артрит, артроза, остеоартрит, ревматоиден артрит
– болки в кръста/гърба
– счупвания, навяхвания
– разтегнато скъсано сухожилие
– бурсит
– глаукома
– повехнала кожа, слаба коса, чупливи нокти

Прием: възрастен – 2 таблетки х 2 пъти на ден по време на хранене.

Състав – една таблетка:
глюкозамин хидрохлорид (HCL)……………..420 мг
МСМ (метилсулфонилметан)……………..420 мг
хондроитин-сулфат……………….110 мг
помощни вещества: пълнител, капсула (желатин, вода), целулоза, противослепващ агент, стеаринова киселина, силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите.
Да се съхранява на сухо и недостъпно за деца място.

Калций & Магнезий + витамин D