Essential Oil – Frankincense (тамян)

Код на продукта: 3869
Цена 151,00 лв след РЕГИСТРАЦИЯ 
цена 108,00 лв

Етерично масло от тамян или течното злато! Известен като цар на етеричните масла, тамянът има голям набор от забележими приложени и предимства.

Това мощно етерично масло е почитано заради способността му да разкрасява и подмладява кожата, когато се прилага локално и да стимулира клетъчното здраве и имунитет, както и да произвежда здрав противовъзпалителен ефект, при вътрешен прием.
С многобройните си употреби, няма съмнение защо тамянът е бил високо ценен от древните цивилизации и се е използвал за най-свещените практики.
За някои религии тамянът се счита за едно от най-ценните притежания от древни библейски времена, след като е бил даден като подарък за Христос след раждането му. Ароматът, който тамянът излъчва, създава чувство за удоволствие, мир, спокойствие и цялостно добро здраве, което обяснява уникалната му стойност, още от древни времена.
Точно както в ценното си минало, маслото от тамян е високо ценено в общността на doTERRA и продължава да бъде едно от най-популярните етерични масла.

– Страдате от суха кожа? Тамянът ще помогне!
Добавете няколко капки масло от тамян към крема за ръце, тяло, лице, за да помогнете на кожата да бъде хидратирана и подмладена.
Когато използвате маслото от тамян за да съживите вида на ръцете си, не забравяйте и ноктите.
Просто капнете капка масло от тамян на всеки нокът и втрийте в нокъта и кутикулите.
Това ще остави ноктите изглеждащи блестящи и здрави.

– Стресирани сте? Е, тамянът може да ви помогне и с това.

Химичните компоненти на тамяна са причината за изключително силния му аромат, който може лесно да разсее негативните емоции, като стреса. Ако чувствате, че напрежението от живота оказва негативно влияние върху настроението ви, нанесете тамян върху стъпалата на краката. Успокояващото усещане и аромат ще спомогнат за чувство на релаксация и балансирано настроение.

-За топла и успокояваща атмосфера сложете в дифузера 1-2к тамян, 2к INSPIRE(NSP) и 1-2REFUGE (NSP)
Този бленд за дифузер работи чудесно за отмора и създаване на приповдигнато настроение.

Essential Oil -INSPIRE(NSP) 👉https://wp.me/P8MK78-OZ
Essential Oil -REFUGE (NSP) 👉https://wp.me/P8MK78-OW

225767fae7a398fПОРЪЧАЙ СЕГА