Комплекс с каприлова киселина

Комплекс с каприлова киселина
Caprylic Combination
Код: 1808
90 капсули х 505 мг
Цена: 41,90 лв.

Доброто здраве започва с поддържане точното равновесие в храносмилателната система, където чревните бактерии спомагат за деликатния баланс между приятелските микроорганизми, отговорни за разграждане на храната.  Здрава чревна флора е синоним от една страна на безпроблемно храносмилане и усвояване на протеините и от друга – на производството на витамини от групата В. Освен това, чревната флора защитава от появата и установяването на паразити.

Пребиотиците са продукти, които се грижат за благосъстоянието на приятелските бактерии в храносмилателния тракт. Те ги хранят и увеличават тяхното количество като правят разликата между полезните и патогенните микроорганизми.  „Добрите“ бактерии играят важна роля за поддържане на силна имунна система, а също така и за здравето на целия стомашно-чревен тракт.

Комплексът с каприлова киселина на компания Nature’s Sunshine представлява ентерично покрит пребиотик, предназначен да възстанови и поддържа така важната за добро здраве, чревна флора. Живите бактерии са неизменна част от балансираното хранене, тъй като те създават благоприятна среда в стомашно-чревния тракт за приятелските микроорганизми.

Специалното, ентерично покритие на всяка капсула гарантира нейното преминаването без разтваряне през другите органи и освобождаването на бактериите точно в стомашния тракт.

Действия:
– нормализира бактериалната флора в червата
– активира перисталтиката и подобрява преноса на храна през червата
– има холеритично, противовъзпалително, диуретично и отхрачващо действие
– успешно се бори срещу гъбичните инфекции
– спира пролиферацията и по-нататъшното разпространение на дрожди в стомашно-чревния тракт и пикочно-половата система
– притежава антибактериално и антипаразитно действие
– нормализира работата на храносмилателната система

Приложения:
– стоматит
– пародонтит
– цистит
– уретрит
– вулвовагинит
– простатит
– ентероколит
– дисбактериоза
– млечница
Използва се след приключено антибиотично лечение или назначена химиотерапия

Прием: възрастни – 2 капсули х 2 пъти на ден по време на хранене с голяма чаша вода. Продължителност на приема: 2-3 седмици.

Състав на една капсула:
каприлова киселина………………300 мг
корен от бял оман (Inula helenium)………………36 мг
черупки на черен орех (Juglans nigra)………………32 мг
листа от малина (Rubus idaeus)………………32 мг
Допълнителни вещества: малтодекстрин, желатин

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите, бременност, кърмене. Да се съхранява на сухо и недостъпно за деца място.