Бифидофилус Флора Форс

Бифидофилус Флора Форс
Номер: 4100
Съдържа: 90 капсули х 510 мг
Цена: 36, 30 Евро

след РЕГИСТРАЦИЯ  цена 24, 90 Евро 

В долната част на човешката храносмилателната система се намират различни по вид и много на брой микроорганизми – неизменна част от органите на стомашно-чревния тракт. Тези микроорганизми представляват така наречената „чревна флора“ и играят важна роля в храносмилателните процеси, обмяната на веществата и имунната защита на организма.

Нека споменем само, че от доброто храносмилане зависи здравето на всички органи и системи в организма. Неслучайно преди хилядолетия, йогите са знаели за важността му и до сега твърдят, че ако храносмилателната система не работи добре то никоя друга система и орган не функционира пълноценно.

При заболяване на някой от храносмилателните органи, при инфекциозни болести или пък при хранителни алергии и др. често се наблюдава нарушаване в състава на чревната микрофлора, така наречената дисбактериоза.

Една от основните причини за появата на дисбактериоза се крие в увеличаващата се употреба на антибиотици, сулфонамиди и ред други лекарствени препарати, но също така може да бъде предизвикана и от стрес. Поради тези причини, към рискова група спадат хора, живущи в екологично нечисти региони и/или такива, които са подложени на постоянно психологично напрежение.
Осъзнавайки важността на чревната микрофлора за здравето на човека, компания NSP е разработила Био-Активната Добавка (БАД) Bifidophilus Flora Force, чиято цел е да възстанови по деликатен и естествен начин стомашната микрофлора.

Bifidophilus Flora Force съдържа лакто- и бифидо-бактерии, които веднъж постъпили в стомашно-чревния тракт, много лесно и бързо се размножават елиминирайки безпардонно патогенната микрофлора в това число причинителите на дизенерия, салмонела, язва на стомаха и двадесетопръстника (бактерията Helicobacter pylori).

БАД Бифидофилус Флора Форс на НСП се препоръчва за малки и големи, даже и за бременните или кърмещи жени.

Действия:
– източник на живи бифидобактерии и лактобацили
– подобрява храносмилането
– повишава усвояването на хранителните вещества в храната
– стимулира синтеза на протеини
– възстановява чревната флора
– засилва устойчивостта на организма срещу вируси и бактерии

Проложения:
– различни заболявания на стомашно-чревния тракт
– дисбактериоза
– тежест в стомаха
– метеоризъм
– дизинтерия
– салмонелоза
– язва

Прием: Възрастни и деца над 14 години – по 1 капсула на ден по време на хранене с голяма чаша вода. Продължителност на курса – 1-2 месеца. Ако е необходимо, курсът може да бъде повторен.

Състав на една капсула:
лактобактерии (Lactobacillus acidophilus) ………………….25 CFU
бифидобактерии (Bifidobacterium longum) ………………….10 CFU
шафранка………………….470 мг
помощни вещества: фруктоолигозахариди, моркови на прах, желатин, целулоза, магнезиев стеарат.

1 капсула в момента на производството съдържа смес от бифидобактерии (Lactobacillus acidophilus – 25X108 КОЕ, Bifidobacterium longum, – 10X108 КОе)

Противопоказания: индивидуална непоносимост към една или повече от съставките.

След отваряне да се съхранява в хладилника!