ПЕРФЕКТ Айз НСП (Perfect Eyes )!

Зрението е най-важният орган за възприемането и чувствата.

По приблизителни оценки, човек получава от 70 до 90% от информацията чрез визуалното възприятие.

И заедно с това, с напредването на технологиите и прогреса, зрението, е натоварено много, това се отразява върху неговото състояние и нормално функциониране.

Според световната организация за здравето на около 285 милиона души са засегнати в една или друга степен от нарушения на зрението.

Кои фактори допринасят за влошаване на зрението?

▪️Гледайки в монитора, човек по-рядко мига, в резултат на което очите не получават желаната влага.

Изследвания, проведени от учени са установили, че синята светлина, излъчвана за екрана на монитора влияе неблагоприятно върху ретината.

▪️Употребата на алкохол и тютюнопушенето.

Токсините, съдържащи се в тютюна и алкохола, те пречат на кръвния поток в съдовете на окото, което води до кислороден глад на тъканите и, съответно, до влошаване на зрението.

▪️Хранене което не е достатъчно витамини и други полезни вещества, и включва изобилие консерванти, мазнини и въглехидрати, води до влошаване на зрението

▪️Стрес и преумора, постоянни спътници на модерния човек, който живее в ритъма на града се влоши зрението наднормено физическо напрежение на очните мускули.

НСП е създала биологично активна добавка към храната ПЕРФЕКТ Айз НСП (Perfect Eyes НСП).

Това е наистина един уникален, запатентован продукт, предназначен за запазване и подобряване на зрението.

Той включва в себе си множество необходими за нормалното функциониране съставки.

Екстракт от сок от БОРОВИНКИ:

Всички ние от детството си знаем, че боровинката е полезна за очите

Но какво това обяснява наука? Черната боровинка допринася за изработване на зрителния пигмент на родопсина и е мощен антиоксидант, поради което се повишава остротата на зрението, намалява умората на очите, ускорява развитието на нови клетки на ретината.

В боровинките се съдържа много кехлибарена киселина, благодарение на която стените на кръвоносните съдове стават еластични. Черната боровинка е силен противовъзпалителен продукт, стимулира и ускорява обмяната на веществата, подобрява кръвния поток, като по този начин премахва тромбоза.

ТАУРИНЪТ: спомага за развитието на енергийните процеси кара до възстановяване при заболявания на очите. Недостигът на таурин може да доведе до дистрофия на ретината.

ЛУТЕИНЪТ: е основен пигмент.

Той избирателно абсорбират опасна синята част от спектъра на светлинния поток, като отразява и отслабване на действието на вредните ултравиолетови лъчи. Дефицитът на лутеин води до разрушаването на макулата и, в последствие, трайно влошаване на зрението.

При хора с възраст често се формира от дистрофия на ретината, заболяване, което води до необратима загуба на зрението. Лекарите съветват да се приемат лутеин именно възрастните хора.

КВЕРЦЕТИН: е мощен антиоксидант, нормализира баланса на хистамин, подобрява имунитета. Той притежава противовъзпалително действие. Кверцетин успешно предпазва стените на кръвоносните съдове от разрушаване.

ЦИНК: минерал, който се съдържа във всички клетки на организма и играе в тях най-важна роля. В ретината цинк, осигурява стабилност и прозрачност на лещата.

СЕЛЕН: блокира действието на свободните радикали, способства за клетъчен метаболизм.

Благодарение на всички изброени по-горе компоненти, и това, че взаимодействайки помежду си, те не само се допълват, но и усилват действието един на друг, ПЕРФЕКТ Айз НСП става необходима съставна част на различни офталмологични програми, които се носят като лечебен и профилактичен характер.

Действие:

▪️Допринася за изработване на зрителния пигмент на родопсина

▪️Ускорява производството на нови клетки на ретината

▪️Засилва притока на кръв

▪️Нормализира баланса на хистамин

▪️Осигурява стабилност и прозрачност на лещата

Препоръки за употреба при:

▪️Катаракта

▪️Глаукома

▪️Късогледство

▪️Компютърен зрителен синдром

▪️Конюнктивит

▪️Синдром на сухото око

(Perfect Eyes НСП) се съдържат 60 капсули .

Възрастни приемат по 1-2 капсула на ден по време на хранене.

Цена 38,10 Евро след РЕГИСТРАЦИЯ 27,20 евро


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s