Коензим Q10

CoQ10 е един от най-обичан продукт на повече клиенти по света.

CoQ10 на NSP е уникален продукт! Всяка капсула съдържа до 100 mg коензим Q10!
Коензим Q10 е съединение, присъстващо във всяка клетка на човешкото тяло, където той е отговорен за правилното производство на енергия в митохондриите в клетките.

Коензим Q10 укрепва имунната система, бори се срещу вирусите и бактерии и действа като мощен антиоксидант. Антиоксидантите са вещества, които унищожават вредните свободни радикали – химични съединения, които увреждат ДНК и могат да причинят дори клетъчна смърт.

Именно свободните радикали са в основата на бързото стареене и провокират редица заболявания.CoQ10 е абсолютно необходим за живота. Той помага за метаболизирането на мазнините и въглехидратите и поддържа стабилността на клетъчната мембрана. Той също участва в производството на няколко ключови ензима, които се използват за създаване на аденозин трифосфат или АТФ, ключова молекула за съхранение на енергия.

 • CoQ10 помага за лечение на сърдечна недостатъчност. Допълнителният прием на CoQ10 може да подпомогне повишаването на чувствителността към инсулин и понижаването нивата на кръвната захар при хора, страдащи от диабет, както и за предпазването на здрави хора от затлъстяване на клетъчно ниво.
 • CoQ10 има важна роля в защитата на клетъчната ДНК и запазването на клетките. Които са силно свързани с превенцията и предпазването от повторна поява на злокачествени заболявания.
 • Доказано е, че допълнителният прием на CoQ10 подпомага защитата на мозъчните клетки от натрупване на свободни радикали в тях. Намалява действието на вредните съединения, които могат да доведат до мозъчни заболявания.
 • Допълнителното приемане на CoQ10 като хранителна добавка и подобряване на функцията на митохондриите може да спомогне за предотвратяването и облекчаването на мигрена.
 • CoQ10 е супер средство за тези, които не могат да отслабнат, защото той подобрява метаболитните процеси и помага за изгарянето на мазнините в най-проблемните места.

Човешкото тяло произвежда CoQ10 по естествен начин, но с възрастта производството му силно намалява.Тъй като коензим Q10 се приема най-добре заедно със здравословни мазнини, нашият продукт от NSP се поставен в капсула напълна със зехтин от екстра върджин за по-добро усвояване.
Уникален продукт, който ще бъде незаменим и за хората, които прекарали коронавируса.

Коензим Q10 се синтезира от човешкото тяло, но само до определена възраст.След 25-30 години броят му намалява и клетките започват да остаряват малко по малко. След 40, 50, 60… години, количество коензим Q10 практически изчезва.

 • Загубата на коензим от организма това са:
 • признаци на старост,
 • загуба на сила, енергия,
 • загуба на на пластичност на движението,
 • проблеми със сърдечно-съдовата система,
 • нервната система,
 • остаряване на кожата
 • загуба на умствени способности, памети
 • дигане на килограми и др.

Клетката живее, регенерира и се възстановява…, благодарение на енергията, хранителни вещества и антиоксидантната защита.

Коензим Q10 дава всичко заедно!И ⚡️енергията и 💃младостта и антиоксидантната 🛡защита на всяка наша клетка.

60 капсули! Цена 43,60 €
След регистрация цена само 31,20 € 👍

l.marinova999@gmail.com

https://www.facebook.com/groups/rezultaninsp


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s