Пастата за зъби Съншайн Брайт!!!

Защо Компанията НСП не е включила флуор в пастата за зъби Съншайн Брайт?
На този въпрос може да се даде кратък и изчерпателен отговор:
ЗАЩОТО ФЛУОРЪТ НАНАСЯ НА ОРГАНИЗМА НЕПОПРАВИМИ ЩЕТИ!

Флуорът, заедно с калция влиза в състава на костната тъкан. Но в човешкия организъм се съдържа съвсем мъничко количество – всичко на всичко не повече от 2 г. Превишаването на това количество довежда до възникването на сериозни проблеми.

Днес организмът на много хора е пренасител с фруор.
Това е свързано както с повсеместното флуориране на водата, така и с развитието на икономиката. Металургичните заводи отравят въздуха и почвата с изхвърлянето на вредни емисии, отделяни от тяхното произвоство. Флуорирането на водата води до там, че хранително-вкусовата промишленост е принудена да използва именно такава вода и произвежданите от нея хранителни продукти са с повишено съдържание на флуор.

Излишното количество флуор, което влиза в организма води до обща интоксикация – флуороза. Концентрирайки се в костите, флуорът предизвиква такива заболявания на костно-ставния апарат,като остеохондроза, костни израстъци, вкостяване на ставите и съответно понижава тяхната подвижност; по повърхността на зъбите се появяват тъмни петна, зъбният емайл се напуква, зъбите се трошат. В случай на отравяне с флуоросъдържащи промишлени отпадъци се забелязват следните симптоми: забавяне на ритъма на сърцето, синини по повърхността на кожата, повръщане, прегракнал глас. Постоянното излишество на флуор в организма води до интоксикация на лимфата, което на свой ред води до недостатъчно снабдяване на тъканите с кислород, нарушава енергийния обмен и обмяната на веществата. Нещо повече, японските биохимици смятат, че между повишеното съдържание на фруор в хранителните продукти и онкологичните заболявания на стомашно-чревния тракт има пряка зависимост.

За недопустимстта на добавяне на флуор в пастите за зъби, като още един допълнителен източник за превишаване нормата на съдържание на флуор, се говори отдавна. Но производителите на флуоросъдържащи пасти за зъби, под натиска на мощната машина за производство и реклама, разбира се няма да предупредят потребителите: „ В нашата паста се съдържа опасният за здравето флуор“.

Компанията НСП с грижа за вашето здраве ви предлага своята революционна разбатка: това е пастата за зъби Sunshine Brite, която не съдържа флуор, а лекарствени растения и действително необходимият за зъбите калций.
-АЛОЕ ВЕРА – предотвратява развитието на кариес, понижава чувствителността на зъбите, помага да се справим с кървенето на венците и пародонтозата, заздравява малките ранички в слизестите тъкани на устната кухина и премахва неприятния дъх.
-ЗЛАТЕН КОРЕН /екстракс от Розова Радиола/ – подпомага лечението на пародовтозата, възпрепятсва възпалението на венците, притежава антисептични свойства.
-СМИРНА – природен антибиотик, способстващ лечението на стоматити и гингивити, отлично профилактично средство за всички видови възпалителни заболявания на венците.
-СТЕВИЯ МЕДЕНА – придава на пастата Съншайн Брайт приятен вкус, за разлика от другите заместители на захар не провокира появата на кариес и други заболявания на зъбите. Препоръчва се за използване при разрушени зъби, пародонтоза и пародонтит.
-ИСЛАДНСКИ МЪХ – възпрепятсва размножаването на бактериите Streptococcus sorbinus в устната кухина, а също така възстановява естествената белота на зъбите.
-МЕНТА– освежава устната кухина
-ПРОПОЛИС – широко познат като противовъзпалително средство, има микропломбираш ефект, възпрепятствайки разрастването на микропукнатините в зъбния емайл.
-Калциев аскорбат – лесноусвоима форма на калций, насища зъбеният емайл с калций, а венците – с витамин С

В състава на пастата за зъби Съншайн Брайт са включени фини прашинки от силициев диоксид, калциев карбонат и натриев бикарбонат – отстранявайки тъмните пента по зъбите, ефективно неутрализират бактериалната киселиннност и полира зъбите, без да нарушава целостта на зъбния емайл.

Пастата за зъби Съншайн Брайт НСП не съдържа изкуствени оцветители и ароматизатори, груби абразиви, а така също не съдържа компоненти с химичен и животински произход.
Стига за 1 човек на 7-8 мес.

Цена 9,60 Евро след Регистрация!  цена 6,80 Евро


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s