Имаме ли нужда от БАД?!

Днес човек повече от всякога се интересува от темата за БАДове. Ситуация в света, екология, заболеваемост, епидемии, пандемии… Всички тези и други фактори карат хората да търсят алтернатива на обичайните аптечни средства които не само не решават проблемите, а създават странични ефекти и допълнително увреждат тялото.

Пиша моето мнение, което се основано на голям опит и практика в прилагането на БАД.Аз съм убедена и поддържам това мнение в продължение на много години, че пълноценната, здравословна храна, качественият сън и активността, са основното лекарство, източник на хранителни вещества, основата на красивото тяло и самочувствието.

Храната е основата! Ако се върнем назад в историята, времето на нашите баби, дори на майките, тогава ще видим здрави, активни хора без използване на хранителни добавки. И всичко това от факта, че хората не знаяха и не говореха за транс мазнини, пестициди, Е…, емулгатори…, просто ги нямаше тогава. Почвата не беше изтощена, храната беше скромна, но богата на всички важни хранителни вещества. Земята почиваше, сееше през годината, уторявна с наралан-оборски тор.

Днес? Не можем да получим от храната това, което ще запълни клетките ни за пълноценно здраве. Нашата храна стана напълно различна, празна, оскъдна и в допълнение още и вредна! Почвата е изтощена, няма достатъчно минерали и соли. Урбанизация.

И няма разлика в какъв вид храна сте. Всички купуваме продукти на едно и също място. Магазини, супер магазини, пазар…Още една беда. Основното хранене на много хора (особено деца) е въглехидрати, захари, транс мазнини, вредни напитки…Повечето съвременни хора нямат абсолютно никаква представа за балансиран хранителен режим. Комбинацията от Протеини Мазнини, Въглехидрати мнозина възприемат като нещо за извънземни 👽.

Това е сериозен проблем. Ако организмът не получава някакъв важен елемент, тялото винаги ще страда, ще загуби ресурсите си, способността да се възстановява, и да се самопочиства…

Днес е почти невъзможно да се намери качествени и пълноценни, богати на полезен състав продукти.

Но днес има възможност да запълним клетките си с липсващи вещества, като използваме качествени, естествени Биологично Активни Добавки (БАД)Променете мисленето, пазете здравето, изберете качеството, то има 👇


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s