Collagen + NSP!

Collagenе създаден в стремежа към красива кожа, здрава коса и нокти и перфектно състояние на ставите. Обмислена от експерти комбинация от колаген пептиди с витамин С, цинк и хиалуронова киселина ще ви позволи да се грижи за здравето и красотата.

Самият Колаген, богат на аминокиселини като глицин, пролин, гидроксипролин и гидроксилизин; освен това проучванията показват, че колагенът се абсорбира в организма под формата на ди – и трипептиди, които благодарение на венозния кръвен поток достигат до кожата и хрущяла.

Действието на Collagen + допълва витамин С, цинк и хиалуронова киселина. Витамин С допринася за нормалното производство на колаген в тялото ни – за поддържане на здравето на костите, кръвоносните съдове, хрущялите, кожата и ставите. Цинкът също е отлична подкрепа за костите, ноктите, кожата и косата и освен това насърчава метаболизма на микроелементите и, което е важно за симбиозата с колаген, помага за нормалния протеинов синтез. Отличната формула на продукта се допълва от популярната хиалуронова киселина.

Удобна опаковка, малки шесе, които можете да вземете със себе си когато пътувате.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s