Каква е разликата между колаген NSP и другите на пазара.

Когато говорим за нашия невероятен колаген, обръщаме внимание на разликата между нашия колаген и другите на пазара.

Причината за това е преди всичко състав, който включва патентована смес от минерали – електролити.☝️ И какви са електролитите!?

Електролитите се наричат йонни разтвори (соли), които в природата съществуват под формата на минерали. Електролитите носят важна хидратираща функция на тялото, за да поддържат мускулната и нервната функция.

Тъй като човешкото тяло се състои предимно от вода, важно е да се получат тези минерали в достатъчно количество. Когато тялото е добре хидратирано, то по-добре се отървава от вътрешните токсини като урея и амоняк.

Електролитите, присъстващи в човешкото тяло, са натрий, калий, бикарбонат, хлорид, калций и фосфати.Защо електролитите са толкова необходими за нашето здраве и красота? Когато бъбреците функционират нормално, те регулират концентрацията на изброените по-горе минерали в телесната течност.

При други условия, например, с усилена тренировка, физическа работа…повечето течности (и минерални електролити) се губят. Това може да се случи и при уриниране, диария или чрез отворени рани. Когато се потим, от нас излиза натрий, калий и хлорид са толкова необходими за нашето тяло

Ето защо спортистите обръщат толкова голямо внимание на приема на електролити след тренировка. Калият е жизненоважен минерал, защото 90% калий се намира в клетъчните стени. Ето защо е много важно ежедневно да се попълва електролити от течности и храни. Когато губите течност, не само трябва да пиете вода, но и да получите електролити. Така тялото се овлажнява по-бързо. Приемането на електролити като натрий, намалява загубата на течности чрез уриниране, натрий дава подхранване на мускулите, нервите и други тъкани.

Разбира се, има продукти, които помагат за попълване на тялото с електролити, но качеството им най-често иска да бъде подоброто….☝️ Така че скъпи приятели.

Колагенът NSP, благодарение на патентованата си форма, дава на нашето тяло, на нашите клетки всичко, от което се нуждаем.Поради тази причина резултатите идват още на първата кутия!!!Имаме огромно предимство пред всички колаген взети заедно…

Колагенът NSP е нашата гордост и пряк път към успеха!!! 👍 😀 💪

КОЛАГЕН NSP https://clck.ru/Na8cX

#GetPink


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s