Външният вид – показва колко сте здрави и енергични.

Външният вид – показва колко сте здрави, енергични.

Това е съобщението, което изпращаме на другите за нашето здраве и самочуствие. Красотата същото е мигновено послание към околните, която показва младостта и здравето ни чрез вида на кожата, косата и ноктите.

В основата на красотата стои най важният елемент – колагенът, но засажаление неговият синтез започва да намалява около 35-годишната възраст, а с нашата екология, храненето и не достиг на полезните вещества които стимулират изработка на кологен, още порано започва да намалява количеството на кологен в тялото ни.

Драматично намаляване се наблюдава при жените след менопаузата, като около 50-60 годишна възраст, обикновено производството на колаген почти спира. Първите признаци на този процес се изразяват в поява на бръчки, изсушаване на косата, която загубва своя блясък и мекота, и начупване на ноктите, болки в ставите, костите…😀

Но има страхотно решение!!!КОЛОГЕН NSP идиално решение не само на жени но и на мъже абсолютно на всяка възраст.Повярвайте че и в 40 и в 50 и в 60+ може да изглеждаш прекрасно и да имаш енергия за живот, мотивация, кураж и уважение към себе си и своето тяло.

КОЛОГЕН NSP, той е уникален натурален продукт, с патентована форма от минерали и електролити (това
нещо уникално и няма да го намерите в нито един колаген на пазара
) предназначен да осигури пълноценна грижа

  • за добрата структура, хидратация и естествения цвят на кожата;
  • за естествена и блестяща коса;
  • за твърди и гладки нокти;
  • за хормонално добро състояние;
  • за лестна загуба на лишни кг;
  • за енергия, младост и сексуалност;
  • за стегната кожа не само на лице но и за всичко тяло;
  • за здрав стомашночревния тракт…

Колагенът – най-често срещаният белтък в извънклетъчната матрица, в тялото като цяло, съставлява около 1/3 от всички протеини в човешкото тяло. Колагенът образува влакна, които се преплитат като нишките в платовете и създава рамката, в която могат да растат нови клетки. По този начин се осигуряват еластичността и устойчивостта на тъканите на организма.

Структурата на колагеновите влакна – аналог на 3-жилно въже. Тя е оформена от 3 полипептидни алфа вериги (лявозавъртяна спирала). В резултат на това се образува суперспирала. Колагенът се различава от другите протеини на организма с високо съдържание на аминокиселини на пролин и хидроксипролин, чието присъствие определя и неговата твърдост, а наша младост и здраве.

#GetPinkBg


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s