За да бъдеш по-енергичен и ентусиазиран.

69769227_2405138832854614_4125970795442733056_n

В някои моменти в живота се чувстваме без енергия.
В тези моменти няколко съвета и техники могат да повдигнат нивото на енергия.
  • За да бъдеш по-енергичен и ентусиазиран, първоначално започни да заместваш вредни бургерите, безквитки,газирани напитки (кока кола..) … с натурален сок или смути.
Запомни че стрес, липса на движение, на достаточно количесво вода, вредна храна и лоши хранителни навици създават токсини в тялото и го разрушават.
Затова изграждането на добри хранителни навици ще ти помогне да избягваш вредните токсини в организма и дазапазиш не само здравето си, но и красива кожа, коса, нокти и енергия.
  • Консумирането на плодове, смути, сокове, зеленчуци, на достаточно количество фибри.… и храна, която елиминира токсините може да си помогне в голяма степен за прочистване и завъстановяване на енергия и здравето.
  • Пиенето на големи количества вода също помага да възстановиш енергията в тялото, подобриш кожата си, дори и намали килограмите…
  • Последното хранене на деня по добре да не по-късно 119ч. така организъм има време за почивка и за въстановяване на клетките.
Твърде многото мисли могат да изцедят енергията ти и да те изморят психически и емоционално
  • Най-доброто решения за това са дихателните упражнения, защото връщат ума ти в настоящето и ти помагат да се фокусираш по-добре, да се отпуснеш.
Превърни се в източник на радост и енергия
Редовната йога практика, дихателните техники, като на пример„Body Flex“и медитацията могат да те поддържат свеж и енергичен. Тази редовна практика ще ти позволи да имаш спокоен ум, здраво тяло без болести и позитивен дух
  • И много важно, съня да бъде между 6 и 8 часа всеки ден, за да бъдеш здрав и изпълнен с енергия.
Не забравяй да спортуваш, дори просто вървиш пеша от работа, същото ще ти донесе много ползи и въстанови енергия и добро настроение.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s