При смяна на сезоните детоксикацията е особено препоръчителна!

ochishhenie-organizma
Здравето е най-голямото богатство.
То е в основата на живота ни!
От него зависи развитието ни, постигането на мечтите.
Здравето е не само състоянието на нашия организъм, но и на мислите и чувствата ни.
“ Здрав дух – здраво тяло! “ – това е доказано.
То е първото благо в живота ни и основа на всички останали блага…
С какво трябва да започнем!?
Пролетта е идеалното време да обновим своето тяло, да го прочистим и да му дадем възможност да се възроди за нов живот
През зимата сме понатрупали не само излишни килограми, но и много вредни отпадни вещества.
Детоксикация през пролетта дава здраве през цялата година.
Това е сезон на бурни промени и ускоряване на процесите в природата. Слънцето започва да грее все по-силно и продължително. Денят расте и всички живи организми започват да се настройват към промененото съотношение между ден и нощ. Нашият организъм също излиза от ленивия зимен ритъм и започва да се настройва за работа на по-високи обороти. Метаболизмът се засилва и това прави пролетта един от най-подходящите сезони за провеждане на всякакви хранителни режими и диети, ПРОЧИСТВАНЕ- ДЕТОКСИКАЦИЯ, защото резултатите обикновено се постигат по-лесно и с по-малко усилия. 
Пролет е период на най-висока активност на черния дроб и жлъчката – системата, която отговаря за трансформацията на токсини и синтез на ключови протеини и ензими.
Лесно е да се забележи, когато в тази система е настъпила дисфункция – появяват се характерни за сезона заболявания като алергична (сенна) хрема, рецидивиращи респираторни инфекции, обостряне на колит или гастрит, резки колебания в нивата на кръвното налягане и др.
Именно през пролетните месеци черният дроб и жлъчката имат за задача да изчистят из основи целия организъм, да задвижат процесите на регенерация и трансформация. Ако подкрепим тяхната дейност като осигурим и за тялото си „пролетно почистване”, можем да овладеем по-лесно здравословните си оплаквания.
И да запазим здравето си от  честото боледуване: от зимния грип към пролетната умора и алергии, ангини и грип, след което хрема и кашлица ……
Много хора не осъзнават, че здравният им статус през пролетта проектира картината на състоянието им през цялата година.
 Детоксикация -защо е толкова важна?
Човешкото тяло е изключително уникална система, която има свойството да се пречиства самостоятелно. Организмът ни постоянно отделя вредни вещества чрез дишането, през кожата и чрез отделителната система. При едни добри условия (чисти храна, въздух, вода и постигнато емоционално равновесие и физично натуваране), организмът успява да се справя с токсините и поддържа имунната си система на високо ниво и в прекрасно здраво състояние.
В съвременния свят токсините и алергените са навсякъде около нас – в храните, напитките, въздуха, който дишаме, водата, която пием, изкуствените материали, до които се докосваме всеки ден. А забавеният ритъм на живот през зимата дава възможност тези вредни вещества да се натрупат в прекомерно големи количества, които да затормозят нормалната работа на клетките, да натоварят имунната система и да отключат неприятни заболявания.

Ето защо е необходима пролетната детоксикация, но кои са най-достъпните и лесни методи за детоксикация на организма, които всеки може да си позволи.

Нека първо уточним, че в почистването и пречистването на организма от вредни вещества, основна роля играят органи и тъкани като: черен дроб, бъбреци, черва и кожа. А от тъканите най-важни са кръвта и лимфата, които осигуряват постоянния пренос на полезни вещества до клетките и извеждането на всички вредни вещества извън тях. Прочистване на огрганизма ще ви помогне за свяляне на лишните килограми.

На нашата детокс програма, можете да свалите от 5кг до 12 кг!
Нашето тяло вече е програмирано да се детоксикира автоматично (ето защо имате черен дроб и бъбреци), така че ако включите здравословен начин на живот, тялото ви автоматично ще се детоксикира с всеки дъх, всеки удар на сърцето и всяко движение на червата.
С каво да помогнем за нашето здраве и здравословно прочистване на огрганизма?!
Предлагам Ви натурални, безопасни и ефективни средства, с кои аз работя вече от 16год.  Продукти на компания НСП вече 45год. дават на хората ЗДРАВЕ, КРАСОТА  същото   СТРОЙНО И КРАСИВО ТЯЛО!

 

Бесплатно!!!
Консултация,
Препоръки,
Индивидуален режим на хранене.

ск: zambroza777
tel: 0878869448
vaiber+359887387504
likansp@gmail.com
Lidiya Marinova

44389108_882876032103320_4200638535595720704_n

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s