Витилиго – Какво представлява ветилиго и как да се оттървем от него.!?

vitiligoВитилиго е кожно заболяване, при което меланинът в кожата се разрушава и тя се покрива с бели петна.
Трябва все пак да се каже, че витилиго или левкодерма (бяла кожа) не се предава при контакт. Това незаразно заболяване имат около един процент от населението на планетата.
Появата на специфичните петна от витилиго не e единственият тревожен симптом. Има още много сигнали за това, че нещо в организма се обърква, че се развива някакъв нежелателен процес

За разлика от други болести, при витилиго липсва оплаквания и болки и някои ограничения – както е при засегнати двигателни възможности. За сметка на това дискомфортът, тревожността и обяснимата потиснатост са доста сериозен негатив. Срещите с хора се превръщат в проблем, проблем е дори излизането на открито, ако грее слънце. Човекът с витилиго трябва да се откаже от хубавия летен тен, защото на фона на загорялата кожа кошмарните бели петна личат още по-ясно.
И много опасно, защото при контакт с кожата на ултравиолетови лъчения на слънцето може да се развие рак на кожата.

Защо се случва това?
Хората не се раждат с витилиго – тази кожна патология започва да се развива под въздействието на различни фактори впоследствие; факторите могат да са както вътрешни, така и външни
Сериозни условия за това да развиете витилиго могат да бъдат:
Автоимунно разстройство – “авариите” в имунната система са прочина за множество случаи на болестни прояви, включително и на витилиго. Връзката между автоимунните реакции на организма и появата на витилиго се доказва от факта, че хората с витилиго обикновено развиват някои от най-често срещаните автоимунни заболявания – ревматоиден артрит, болести на щитовидната жлеза, вълчанка…
Нарушения на кожната трофика. Причина за споменатите нарушения в метаболизма на коментираните тъкани могат да са изгаряния – слънчеви или термични, химически, белези, микротравми.
Проблеми на черния дроб, при които настъпва застой на жлъчни сокове и изменения в чернодробния паренхим. Въздействието върху появата на витилиго е непосредствено.
Болести на стомашно-чревния тракт: дисбактериоза, малабсорбция. Поради тези нарушения кожата не получава необходимите хранителни вещества за образуване на меланин – в това число мед, цинк, манган, магнезий.фрмалдехид и пр.
Всъщност специалисти не грешат като твърдят, че появата на витилиго е могъщ сигнал на организма за сериозен здравословен проблем.
Много често болестта започва след преживяна вирусна инфекция, интоксикация, след физическа травма. Особено опасни в това отношение се оказват травмите на главата.
Лечение на витилиго.

Освен като кожен и естетически проблем, витилиго трябва да се разглежда и като израз на по-сериозна дисфункция на някои вътрешни органи и системи.

СЪЩЕСТУВА ЕСТЕСТВЕН НАЧИН ДА СЕ ОТТЪРВЕМ МАКСИМАЛНО ОТ ВИТИЛИГО И ДА ВЪЗСТАНОВИМ ИЗГУБЕНОТО БИОЛОГИЧНО РАВНОВЕСИЕ НА НАШЕТО ТЯЛО!

Препоръки при витилиго:
Трябва да се насити организма с всичко необходимо, за да се намали отрицателното въздействие на болестта.

Супер комплекс НСП, който има следните положителни стъпки:

запазва цвета, структурата и еластичността на кожата;
осигурява нормалната пигментация на кожата;
предпазва пигмент от разпадането на кожата и косата;
подобрява обновяването и заздравяване на кожата;
защитава от свободните радикали и укрепва капилярите;
подобрява производството на колаген;
предпазва от образуването на бръчки;
укрепва имунната система, подобрява обновяването и възстановяването на тъканите.
Келп НСП – съдържа много витамини и минерали, нормализира работата на щитовидната жлеза, и състоянието на кожата и много друго…

Лицетин НСП –  предпазва от стареене и подобрява състоянието на кожата.

Смарт Мил – ПротеинНСП– осигурява организъм с фибри, протеини, витамини, което е необходимо за тонуса и еластичността на кожата, подхранва кожата и премахва недостиг на минерали.

Бифидофилус НСП – подобрява усвояването на полезни вещества и нормализира баланса на микрофлора в организма.

Комплексът от витамини от група B!
Тези осем витамини от група в (В1, В2, В3, В5, В6, В7, В9 и В12) играят важна роля в осигуряването на това, че нашите органи работят толкова ефективно, колкото трябва!

Локло НСП Всички сме чували думата целулоза. Много от нас знаят, че целулозата е много полезна, а особено за хора с тази болест.

Локло

Ако не знаете откъде да започнете, свържете се с мен :

Бесплатно!!!
Консултация, препоръки.

Решения на здравословни проблеми.
ск: zambroza777
vaiber+359887387504
likansp@gmail.com
Lidiya Marinova

https://www.facebook.com/lidiyanspbg/

#здраве #енергия #сила #младост #натурални #продукти #билки #бад#нутрициология #lidiyamarinova #диета #ослабване #медицина#диагностика #конултация #препоръки #востановяванеорганизма#детоксикация #прочистване #черендроб #стомах #черво #съдове#мозок #кръв #лечение #природа #живот #благополучие


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s