МСМ – Сярата и здравето! Това е невероятно!!!

seraСярата е един от най-важните микроелементи за човека. Всички живи организми съдържат сяра, което означава, че е хранително вещество, жизненоважен елемент. При животните сярата е от 0.5 до 2%, в растенията от 0,3 до 1,2% и 2% в човешкия организъм. Това е химичен елемент, който основно е  в косата, ноктите, кожата, костите, нервните влакна.

При липса на сяра има повишена чупливост на ноктите, загуба на еластичността и блясъка на косата, развиват се симптоми на неврастения.

Недостигът на сяра в организма е причина за възникване на сериозни ставни проблеми, разширени вени, загуба на еластичност на кожата и поява на бръчки, окапване на коса, втвърдяване на артерии, чупливи нокти, ниска имунна защита. Дефицитът й води до задържане синтезът на белтъците, което означава образуване на некачествени и нездрави клетки.

Сярата и здравето

Изгражда клетъчните мембрани, участва в синтеза на най-срещаните протеини в тялото – колаген и кератин и аминокиселините цистеин, хомоцистеин, таурин и метионин. Богатият на сяра колаген задържа влагата в клетките, а съдържанието й в кератина придава по-голяма устойчивост и гъвкавост, здравите тъкани зависят много от нея.

Детоксикира и дезинфектира кръвта, освобождавайки я от тежки метали – това й свойство я прави незаменим помощник в борбата с възпалени стави, сухожилия и мускули.

Участва в химичната структура на хондроитин сулфат – вещество, важно за ставите и помага при справянето със спортни травми.

Подпомага окислителните реакции, като се включва в състава на коензим А.

Подобрява имунната система – това е особено важно за активно спортуващите, защото те имат специфично занижен имунитет и са предразположени към кожни заболявания.

Важната е ролята й в метаболизма на въглехидратите, влияе на нивото на кръвната захар и при дефицит се нарушава синтеза на инсулин, необходима при аутоимунни заболявания…

Предотвратява преждевременно стареене, има антиалергичен ефект, забавя оплешивяването. …

МСМ от компания НСП!

Осигурява на организма достаточно количество на сяра
Подобрява състоянието  на мускулния рамка, стави, кости съединителната тъкан…
Участва в растежа и еластичността на костите и ставите
Облекчава болката и възпалението
 
Препоръки за употреба:
Алергия
Бронхиална астма
Артрит
Заболяване на стомашно-чревния тракт
Системен лупус еритематозус
Диабет
Неврози и стрес
Кожни заболявания, изгаряния, акне…
Освен това, прилагането на тази хранителна добавка допринася за здравето на зъбите, кожната покривка, ноктите и косата, намалява болките при възпалителни заболявания, е много ефективна при заболявания на костно-мускулната система. МСМ е успешно се прилага на спортисти след големи физически натоварвания, за да премахне болезнени усещания, скованос и напрежение в мускулната тъкан.
90 таблетки.
790509660_w0_h0_msm

 

 


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s