Имунитетът е нашата естествена сила!

0ddc0bc80d62defa450dbc1fb7b4dd8cИмунитетът е нашата естествена сила. Имунната система е една от най-важните в човешкия организъм, тъй като тя го пази от вируси, микроби, бактерии и други болестотворни агенти….  Благодарение на него, тялото може да се справя с вирусите и бактериите, които го атакуват и причинят заболявания, с ракови клетките…..

Особено важно е състоянието на имунната система през периода на грипните заболявания, тъй като те не се повлияват от антибиотици, а другите предписвани лекарствени средства единствено намаляват болезнените симптоми… , и намалят пак имунната система…

Имунната система-каво трябва да знаем за нея!?

При смяната на сезоните, а и след тежки заболявания, операции, химиотерапия и др. естествената устойчивост на организма отслабва и затова трябва да се вземат мерки да бъде възстановена.

Естественният имунитет се предава в рамките на генетичния фонд, обаче, той може да бъде нарушен както от нарушения на самата имунна система, така и от външните условия: стрес, промяна на метеорологичните услоеия, лошо хранене, хим. хапчета, антибиотици……

Не е необходимо да посещаваме аптеката, ако искаме да укрепим имунитета на детето. Природата разполага с достатъчно средства, които помагат в борбата с болестите. На всичко отгоре, те са достъпни, и приятни.

Immune Formula НСП!

Имунодефицитен Formula.
Това е смесица от натурални съставки, специално разработена за оптимална подкрепа на имунната система.
Освен това, съдържа силни антиоксиданти укрепване на цялото тяло. Имунодефицитен Формула е комбинация от бета-glukanu, arabinogalaktanu, colostrumu, гъба Кордицепс, гъбата Рейши гъба Maitake.

Стимулира естествената имунна защита на организма;
действа като антиоксидант;
повишава устойчивостта на организма към простудни и инфекциозни заболявания, оказва подмладяващ ефект върху тялото и на целия ни организъм.
Здравословна и добре развита имунна система – гаранция за хармонично развитие на тяло и дълъг и здравословен живот.
При отслабена имунна система, организмът става по-достъпен за проникване на различни болестотворни бактерии, вируси и гъби.
Една от причините за отслабването на имунната система – недостатъчен прием в организма вещества – активатори на имунитета.

Най важно че в състава влизат бета глюкани те са стимулират имунната система, увеличават количеството на макрофаг, Т-клетки, В-клетките естествени убийци и цитокини, — всичко това укрепва естествената защитна система на организма.

Arabinogalactan — естествен иммуностимулатор, значително разрешава защитни клетки на организма, е източник на разтворими фибри, необходими за надеждното функциониране на имунната система. Arabinogalactan способна да защитава и укрепване на клетъчните обвивки, и, съответно, намаляване й подуване и разпадането на клетките на ацидоза. Освен това, Arabinogalactan може ефективно да предотвратяваме увреждане на черния дроб, както и коригират нарушения на структурата на черния дроб.

Освен това, в състава на комплекса влизат прекрасни с силно имуннодействие: гъбите Майтаке, Шиитаке и Кордицепс.

Тези гъби укрепване на имунната система; намаляване на заболеваемостта от вирусни и инфекциозни заболявания, предпазват от сърдечно-съдови заболявания, блокират развитието на раковите процеси чрез активиране на най-важните връзки на имунитета.
На първо място, се увеличава изработване на естествените клетки убийци. На второ място, гъбии увеличават брй на Т-клетките и активността на макрофагите. Освен това гъбите съдържат уникални вещества като полизахариди (Х-фракция), която нормализира нивото на кръвната захар; тритерпени, които оказват тонизиращо и адаптогенно действие и антивирусни свойства.

Състав: бета-глюканы, arabinogalactan, мицелия на кордицепс, мицела на гъбата рейши и майтаке цялата гъба.

Приложение: за профилактика приемайте по 1 капсула между хранене, два или три пъти на ден. В период на повишена натоварването на имунната система: 6-10 капсули на ден.

През есента и през зимата имунитетът изисква повече внимание.

imun


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s