Всяка твоя МИСЪЛ е нещо реално!

Sumber-Ide-Bisnis-Baru-Yang-Sering-Digunakan-Pengusaha-SuksesМисълта ни докарва здраве или болест, успех или неуспех, богатство или бедност, любов или самота…
Луиз Хей пише в своята книга „Живот! По пътя на изцелението”:
„Аз вярвам, че всяко нещо в живота ни започва от една мисъл. Какъвто и да е проблемът, онова, което ни се случва, не е нищо повече от външен ефект на мислите вътре в нас…Без мисълта не бихте имали усещането. Мислите могат да се променят… Промените ли мисълта, променя се и чувството. Всяка наша мисъл създава бъдещето ни.”
 
И когато имате проблем и се чувствате зле, когато в главата ви напират мрачни мисли, когато ви обзема страх, тъга и печал, спомнете си думите на Луиз Хей:
 
Това е само мисъл, а мислите могат да се променят.”
„Не друг, а моят ум създава моите преживявания.”

 

Цялата физическа реалност се състои от вибрации на енергията…Мислите ни също са вибрации, състоящи се от същата енергийна субстанция. Мисли, повтарящи се с чувство и емоция, постепенно се запечатват в подсъзнанието ни. Щом това се случи веднъж, мислите ни изкристализират в убеждения и започват да вибрират в нас, привличайки от заобикалящата ни мрежа от реалности хора, обстоятелства и събития, които съответстват на това, което вътре в нас…

Мислите са основните жизнени сили, формиращи вашето настояще и определящи това, което ще се случи в бъдеще. Казано по-простичко, мислите са единственият и най-важен фактор в живота ви, върху който имате пълен контрол.” Джон Кехоу.

Понякога обаче многото мисли, които са в главата ни объркват, уморяват, прекаленият анализ повече пречи, отколкото помага.

Защо става така?

Мисълта е огромна сила, но оставена без контрол, тя може да се обърне срещу нас. Трябва да се научим да владеем мисълта си, да използваме това мощно оръжие, това съкровище, но да не допускаме то да добие власт над нас… да сме господари на мислите си, да можем да ги укротяваме, помиряваме и ръководим.

Мислете позитивно и бъдете щасливи!!!

likansp@gmail.com


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s