Кайенският лют пипер подпомага за отслабване!

cayenne-pepperКайенският червен, лют пипер спомага за ускоряване на обмяната на веществата. Остротата на вкуса на киенска чушки дава веществото „капсаицин“, който се съдържа в големи количества. Той повишава активността на мозъка, засяга онази част, която отговаря за температурата на тялото. Този вещество“капсаицин“ е в състояние да се ускори обмяната на веществата.
След консумация на храна с високо съдържание на мазнини, капсаицин изгаря излишните калории. Той забавя натрупването на мастни отлагания и активира притока на протеини в тялото.
Капсаицин не само се повишава обмяната на веществата, но и потиска апетита.
Научно доказано е, че лют кайенски пипер помага за намаляване на теглото, защото засилва метаболизма.
В комплекс с другите продукти ние можем да се получи невероятен резултат, за сравнително кратък период!
Нова разработка на компания NSP е биологично активната хранителна добавка „Пипер, Чесън, Магданоз”, активните вещества на която се явяват едноименните природни антибиотици, а именно пипера, чесъна и магданоза. Този продукт е отлично средство за борба с пневмония, отит, фарингит, възпаления на сливиците и др.
продукт има лечебен ефект при артрит, тромбофлебит, варикозни разширения на вените, цистит, уролитиаза (възпаления на пикочните пътища). Ефективна е и при чревни инфекции, нарушения на кръвообръщението в мозъка, исхемическа болест на сърцето, инфаркт на миокарза, артеросклероза.
Червеният пипер бил внесен още в древността от конкистадорите в изгрева на ерата на откритията. Първоначално бил използван единствено като подправка. Едва по – късно били открити неговите лечебни свойства, които отдавна били известни на индийците. Почитателите на уестърни, вероятно си спомнят как главните герои във филмите дезинфекцират огнестрелни рани, посипвайки ги с пипер. Това не е измислица на сценаристите, а действително в този регион, пипера бил широко разпространено средство за масова употреба, прилагайки го толкова ефективно и лесно. Раната много бързо зараствала без гной и висока температура.
Интересно е избирателното действие на червения пипер. Например, попадайки в стомаха, той унищожава единствено патогенните микроорганизми, а полезната микрофлора остава незасегната. Също и при съдоразширяващия му ефект, разширяват се само тези съдове, на които е необходимо, а на тези на които не е нужно, остават свити. Този регулиращ ефект на пипера върху системите в организма е уникален.
Червеният пипер притежава свойството да разрежда кръвтаи и ускорява кръвообръщението, което води до осилен приток на кръв и хранителни вещества към увредените органи и тъкани.
Пиперът съдържа много витамини. Такива са С, В, Е, каротин, в количество, колкото на това в морковите. В съствава му влизат всички необходими минерални вещества като желязо, магний, фосфор, калий, калций. Също така в пипера се съдържа и алкалоида капсацин, който спомага за унищожаването на микробите. По този начин пипера се справя отлично с различните инфекции, както и ускорява обмяната на веществата в организма.
Лечебни цели на чесъна
Чесънът е бил използван за лечебни цели още преди хиляди години. Той е бил широко разпространен на територията на Евразия. За лечебните му свойства знаели навсякъде. Преписвалимуи мистични способности. От него се плашели вампирите, както и способноста му да прогонва демоните. Съвременната наука доказва, че лечебните свойств на чесъна са повече от тойнствените, което е благодарение на неговия уникален състав. Той съдържа в себе си много полезни вещества. Това са минерали, витамини, полизахариди, нзаменими аминокиселини, ефирни масла. В чесъна се съдържа органично съединение, което успешно ликвидира потогенната микрофлора, а също и язва на стомаха, дванадесетопръстника и хеликобактер. Растението се явява отлично средство за предотвратване на инсулта, сърдечно – съдови заболявания, отстранява причината за тромбоза, причинена от холестеринови отлагания. Чесънът е и отлично профилактично средство при простуда и разпираторни вирусни заболявания. Чесънът усилва функцията на имунната система. Последни научни изследвани потвърждават и способността на чесъна да блокира деленето на раковите клетки.
Магданозът е посевна култура, която съдържа голямо количество витамин С, хлорофил. Стимулира гладката мускулатора на червата, матката и пикочния мехур. Извежда излишната сол от организма, контролира работата на щитовидната жлезаа и надбъбрежчната жлеза. Благодарение на наличието в състава си на ефирни масла, магданозът се явява отличен антибиотик, а миристицина, който съдържа намалява риска за образоване на ракови клетки.
Биологично активната добавка „Пипер, Чесън, Магданоз” на НСП се явява допълнителен източник на флаваноиди и алицин.
Пипер, Чесън, Магданоз НСП
Действия:
Разрежда кръвта
Бори се с различни инфекции
Ускорява обмяната на веществата
Ликвидира патогенната микрофлора
Отстранява холестериновите отлагания
Препоръки и прием:
Бронхит
Пневмония
Отит
Фарингит
Възпаления на сливиците
Артрит
Тромбофлебит
Цистит
Атеросклероз
Глисти и паразити
Кайенският червен, лют пипер спомага за ускоряване на обмяната на веществата. Остротата на вкуса на киенска чушки дава веществото „капсаицин“, който се съдържа в големи количества. Той повишава активността на мозъка, засяга онази част, която отговаря за температурата на тялото. Този вещество“капсаицин“ е в състояние да се ускори обмяната на веществата.
След консумация на храна с високо съдържание на мазнини, капсаицин изгаря излишните калории. Той забавя натрупването на мастни отлагания и активира притока на протеини в тялото.
Капсаицин не само се повишава обмяната на веществата, но и потиска апетита.
Научно доказано е, че лют каенски пипер помага за намаляване на теглото, защото засилва метаболизма. И в комплекс с други продукти ние можем да се получи невероятен резултат, за сравнително кратък период!
Съдържание на опаковката: 100 капсули по 600 мг.
Начин на приемане: за възрастни п 1 -2 капсули 2 пъти дневно по време на хранене
likansp@gmail.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s