Вредни и опасни дезодоранти…?! 

23754789_1966248827033456_4780258745250412101_nКомпаниите се надпреварват да обещават 24, 48 и дори 72-часова ефективна регулация на потенето. Тези дезодоранти, наречени антитранспиранти или антиперспиранти, не са безобидни от здравословна гледна точка. Те имат високо съдържание на алуминиев хлорид.

Химичното съединение помага за блокирането на потните жлези и за намаляване на неприятната миризма. Има обаче доказателства, че то уврежда централната нервна система, увеличава риска от болестта на Алцхаймер и от развитие на рак – на гърдата при жените, на простатата при мъжете. Друг нежелан страничен ефект са кожните раздразнения и екземи……

В дезодорантите се използват изключително силни съединения, които служат за потискане на потенето. Те стопират дори отделянето на токсини, които по нормален път се премахват чрез кожата.

Целият този процес води след себе си неподозирани щети. Задържаните токсини започват да се трупат в лимфните възли и се стига до отслабване на имунитета.

В дезодорантите са открити алуминиеви и циркониеви съединения, които проникват през клетъчните стени на живи тъкани, предизвиквайки хормонален дисбаланс, а също така и ДНК увреждания.

Аз ви препоръчам, натурален и безопасен дезодоран, кой грижа за здравето и гормрналното ви състочние!

👇
https://www.facebook.com/lidiyanspbg/
Това е: Дезодорант НСП (Sea Salt Deodorant)
Намалява потенето
Предотвратява разпространението на бактерии, които са причина за лош мирис, не оставя следи по дрехите и тялото
Не предизвиква алергични реакции
Хидратира и омекотява кожата
Има противовъзпалително, лечебено и успокояващо действие.
Дезодорант Sea Salt Deodorantот компания НСП може да се използва дори при чувствителна кожа – неговата формула се състои от естествени растителни съставки, които не само пречат на разпространението на микроби, но и се грижи за кожата.
Sea Salt Deodorant съдържа екстракти от цветовете на лайка, листа от розмарин, китайска камелия, сок от алое. Лайка притежава противовъзпалително и антиалергично действие, способстват за зарастване на микротрещин на кожата, омекотява я.
Листата от розмарин – силен природен антисептик, подобрява тонуса на кожата, а също активира местното кръвообращение, което предпазва от събиране на токсините в потните желези.
Листата на camellia допринасят за овлажняване на кожата, премахване на дразнене. Сок от алое има омекотяващ и регенериращ ефект, подхранва кожата и я овлажнява. Морска сол в състава на Sea Salt Deodorant притежава антибактериални активност и едновременно благоприятен ефект върху състоянието на кожата като цяло.
Дезодорант-антиперсперант Sea Salt Deodorant от НСП – идеалният вариант за всички. Лек, нежен природен аромат ви позволява да използвате Sea Salt Deodorant в офиса и по време на пътуването, не се страхуват да отблъсне от себе си на другите, както това се случва при използването на дезодоранти с парфюмерийната сила.
Освен висока дезодорируща активност Sea Salt Deodorant нежно се грижи за кожата, като предотвратява раздразнения, ожулвания, обриви и други проблеми.
Дезодорант антиперсперант Sea Salt Deodorant от компанията Nature’s Sunshine успешно е преминал клинични изпитания и дерматологични проверки, доказващи възможността за продължителна защита срещу всички лоши прояви на изпотяване.
Неговата растителна формула, призната от оптимална при всеки режим на работа – както за офис служители, така и за хора, занимаващи се със спорт или активен начин на живот.
Sea Salt Deodorant силно намалява потовыделение и премахва неприятната миризма, много икономичен за използване.
За целия ден се чувствам уверен в това, че от вас мирише добре, след сутрешния душ, нанесете върху суха кожа на подмишниците дезодорант от Nature’s Sunshine – и приятно усещане за свежест ще остане с вас до вечер и дори и по-дълго

Лимфната система е една от най-сложните системи на човека.

1-tropical-mists-body-sea-salt-roll-on-deodorant-antiperspirant-mineral-nsp-usa-anti-perspirant-ru-ua-com

 


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s