Ракът (карциномът) на гърдата

breast-cancer-1024x1024

Това е голям здравен проблем със значими обществени и социални последици при жените в целия свят.
Проблемът с рака на млечната жлеза продължава да съществува и да придобива все по-комплексен характер, въпреки че са постигнати значителни успехи в диагностиката и в лечението пред последните десетилетия.
В момента ракът на млечната жлеза е най-често срещаният при жените по света и в България (25 % от всички злокачествени заболявания) и е на второ място сред причините за смъртност от тях.
Ракът на гърдата представлява злокачествен тумор, който води началото си от клетките на самата гърда.
В здравата тъкан клетките се образуват по предварително зададен клетъчен ред, така че да могат да изпълняват своите функции.
При деленето на една клетка възниква нова, която поема функцията на старата. Това клетъчно делене е генетично заложено.
Туморните клетки при рака на гърдата произлизат от нездрави клетки, при които е възникнало смущение при клетъчното делене.
Те растат неконтролируемо, различават се по големина, делят се и се размножават с различна скорост от нормалните клетки. По различни причини тези клетки придобиват способността да не се подчиняват или да избягват механизмите, които обикновено строго контролират растежа на нормалните клетки.

Има начин как да справим с този проблем!!!
👇
Страхотен препарат „Брест комплекс“ от компания НСП!
Защита и подкрепа на репродуктивната система при жените
Осигуряване на здраве на млечните жлези
Е мощен антиоксидан
Възстановява хормоналния дисбаланс при жените
Предотвратява дисфункцията на репродуктивните органи
Играе ролята на онкопротектор и има хепатопротективно (предпазва черния дроб) действие
Извежда токсините и шлаките от организма

Препоръки за употреба:
Риск от образуване на рак на кожата, гърдата и дебелото черво
Профилактика на рака на простатата при мъжете
Брест комплекс е препарат за профилактика и лечение на женски заболявания като:
Мастопатия
Обилно кръвотечение (предменструален синдром), помага при различни нервно – психически разстройства, при нарушения на ендокринната система
смущения на сърдечно – съдовата система
хормонални нарушения (излишък или недостатъчност на хормони като естроген и прогестроген)
някои форми на безплодие, рак на гърдата.

В съдържанието на Брест комплекс на NSP са включени извлеци от растения, които се ползват в народната медицина на различни страни, подсилващи взаимно действието по между си, като при това са способни да разрешат различни проблеми, свързани с репродуктивното здраве.
Съдържание на Брест комплекс:

Ленено семе – съдържа около 40 % масла, които са богат източник на ненаситени мастни киселини, около 25 % протеини и различни органични киселини. Важен компонент на лененото семе е слуз, която има има слабително и противовъзпалително действие.

Нар – съдържа танин, аскорбинова киселина. Плодовете на нара са богати на макроелементи като калций, магнезий, калий, манган, натрий. В сока от нар има високо съдържание на антиацин (вещества от групата на полифенолите на флавоноидите), глюкоза, фруктоза, различни органични киселини като лимонова, ябълкова.

Кората на нара е богата на дъбилни вещества. Сокът от нар способства за понижението на хемоглобина в кръвта. Нарът влиза в състава на много биологично –а активни добавки, които оказват противовъзпалително и противораково действие.

Котзу (японско и китайско растение) – съдържа сапонини, флаваноиди,
изофлавони и техните гликозиди. Изофлавоните активират действието на естрогена (хормон, синтезиращ се в яйчниците). Котзу регулира следните процеси в организма:
има противовъзпалителен и антиалергичен ефект
укрепва стените на кръвоносните съдове
регулира менструалния цикъл, както и сперматогенезата при мъжете способства за лактацията при кърмене
отвежда токсините
нормализира функцията на стомашно – чревния тракт

Коренът от котзу оказва детоксикиращо действие и стимулира работата на черния дроб.
действа успокоително при обилно кръвотечение, справя се с главоболието, гаденето, потенето и раздразнителността

Гъбата мейтаке е много ценена в Япония. Има следните свойства: Повишава имунитета, ефикасно средство срещу грип.
Защитава здравето на клетките в организма. Възпрепятства растежа на злокачествени образования, както и появата на миоми, напълно лекува мастопатия и кистоза.
Има антитуморно действие върху целия организъм, в това число забавя и растежа на раковите клетки, а при ранен стадий напълно ги убива.
Приема на мейтаке омекотява симптомите при предменструален синдром, раздразнителност, главоболие, слабост и регулира напълно нередовния цикъл.
Благодарение на естрогнното действие, мейтаке се препоръчва при лечението на редица гинекологични заболявания и хормонални нарушения. Гъбата мейтаке е полезна и за мъжете, страдащи от нарушението на сперматогенезата. Мейтаке притежава и антиоксидантно действие.

Калциевия глюкан запълва дефицита в организма на витамин Д, който действа и върху нормалното функциониране на метаболитните процеси в организма. Солите на глюкаровата киселина оказват мощен антиканцерогенен ефект, поради което намират широко приложение в онкологията. Съвременни изследвания показват, че глюкаровата киселина възпрепятства развитието на рака на белите дробове, кожата, млечната жлеза, дебелото черво, простатата. Влияе положително и при обмена на стероидни хормони. Глюкаровата киселина се съдържа в много зеленчуци и плодове като ябълки, цитруси, броколи, брюкселско зеле, източник е на калций, който е един от най – важните източници на макроелементи в човешкия организъм.

Лутеин – има растителен произход. Съдържа се в много плодове и зеленчуци. В организма на човека постъпва единствено чрез храната. Но тъй като съдържанието на лутеин в храната е много малко, необходимо е човек да си го набавя допълнително. Отдавна е известна и способността на лутеина да защитава и възстановява очната ретина. Чрез допълнителен прием лутеина в човешкия организъм се акумулира не само в очната ретина, но и навсякъде в организма, където има наличие на вредно въздействие на свободните радикали. Освен това лутеина играе съществена роля в укрепването на имунната система. Може да се използва при профилактика на млечната жлеза, сърцето, при риск от възникване на ракови процеси в организма.
Начин на прием: по 2 – 3 капсули на ден по време на хранене

https://BG4302197.e-naturessunshine.com


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s