Каква е нужда от витамини Б!!!?

vitamini-grippi-b-v-tabletkah1

Недостигът на витамини от група В може да доведе до различни и понякога доста сериозни здравословни проблеми в организма.
Така, доказано е, че те не са в състояние да се натрупват в организма, това е характерно именно за тази група витамини, т.е. в тялото на човека трябва всеки ден да идват на тези елементи за попълване му на витамин баланс и нормалното функциониране на целия организъм.

Витамините от група В са отговорни на първо място за пренасяне на енергия в тъканите на целия организъм, нормализират дишането на тъканите,нервната система, женското здраве и гормонален баланс, поддържат нормалното емоционалното състояние, нормализират работата на червата, помага на очите и още куп неща.
Ако тялото започва да изпитва недостиг на витамин В, а това е изключително негативно влияние върху здравето му.

Липсата на витамини от група В също така има много негативно влияние върху децата и жените.
В периода на растеж на децата, просто се нуждаят от балансирана храна и витамини Б, при дефицит на витамин започват проблеми с ръста, костите, зъбите, апетит и нормалната работа на целия организъм.
Такъв недостиг на витамин В се причинява най-сериозни нарушения, в бъдеще детето. Спира да расте, може да се появи с умствена изостаналост, анорексия и други серезни проблеми със здравето.

 

Комплексът от витамини от група B!
Тези осем витамини от група в (В1, В2, В3, В5, В6, В7, В9 и В12) играят важна роля в осигуряването на това, че нашите органи работят толкова ефективно, колкото трябва!
Какви са предимствата?
Тази формула съдържа широк спектър от витамини B, които предоставят редица предимства за здравето, като допринася за намаляване на умора и отпадналост, нормално енергийния метаболизъм и за нормалното функциониране на имунната система, като същевременно осигуряват енергия и издръжливост. Тялото се нуждае от различни количества витамини от групата В, И тази балансирана формула, спомага за усвояването на В12. Препоръчва се за вегетарианци, поради високото си ниво на витамин В12, Формула, която е подходящ за вегетарианци и вегани. Сред многото други предимства на витамини от група B, тиамин (В1) допринася за нормалната функция на сърцето, рибофлавин (В2) допринася за поддържане на нормални кръвни клетки, на кожата, зрението и метаболизма на желязото.
Ниацин (B3), допринася за нормалните психологически функции, функционирането на нервната система и поддържането на нормалното състояние на лигавиците и кожата. Пантотенова киселина (В5), спомага за нормалната умствена дейност.
Витамин В6 допринася за регулация на хормоналната активност, нормален, и на белтъчини и метаболизма на гликоген.
Биотинът, известен като В7 допринася за нормална енергийна уступающих обмяната на веществата, работата на нервната система, обмяната на веществата, макро и поддържане на нормалното състояние на косата, кожата и лигавиците.
Витамин В12 допринася за нормалното образуването на червените кръвни клетки и нормалните функции на имунната и нервната система и психологическа функция.
Тази формула не се съдържа захар, нишесте, изкуствени оцветители и аромати.
Кутия: 120бр

iproductw


One thought on “Каква е нужда от витамини Б!!!?

  1. Pingback: Мигрена.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s