Запекът е опасен за живота!

zapek4-500x333Запекът е често срещан голям проблем.
Това е едно изключително неприятно и много опасно състояние. Много е важно, да предприемете необходимите действия. Стараейки се да запазим колкото се може по-дълго младостта си, ние харчим пари за козметика, ходим на фитнес, правим си различни процедури и… не отчитаме един, единствен факт.
Колко от нас знаят, че преждевременното стареене – бръчките и окапващата коса, пробеми със кожата…в много от случаите са следствие от един обичаен… запек.

Ако човек страда от запек, в организма му се натрупват много токсини.Токсините тровят целия организъм, кръвта, лимфата, мозъка
Запекът нарушава обмяната на веществата -почти не се усвояват необходимите на организма витамини и минерали, развива се кислороден глад, онко проблеми……
Запекът е състояние на храносмилателната система

Най-чести причини:
Недостатъчен прием на храна с фибри;
Недостатъчен прием на течности;
Намалена физическа активност;
Влияние на приема на лекарства – лекарства против болка, спазмолитици, антибиотци.
Нарушения на метаболизма и захарен диабет.

ДИСБАКТЕРИОЗАТА

Най-голямо значение за развитието на запека има съответния хранителен режим на човек. Той е важен за пълноценния му и качествен живот. Храната, която трябва да приема човек, трябва да е добре балансирана и да се приема ежедневно необходимото количество, белтъчини, въглехидрати и мазнини. Необходимо е в нея да се съдържа и оптимално количество фибри, които значително намаляват риска от развитието на запек.
Приемането на храна, която съдържа недостатъчно количество фибри, както и недостатъчният прием на течности са една от най-честите причини за възникването на запек.

Мога да ви предложа прекрасно средство и бърз метод за решаване на този проблем!!!

https://web.facebook.com/lidiyanspbg/posts/565286657195594:0


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s