Защо има нужда от прочистване на организма?!

strahi_po_neopredelennoj_prichine_2Много лекари категорично отхвърля самото понятие „токсини“, защото в норма прочистване на организма предвидено от природата.

Обикновено пречистване от тях ни помагат белите дробове, дебело черво, бъбреците и кожата.
И ако човек е здрав, да се храни разнообразно, балансирано и правилно, то и по-малко токсини има в организма си и организмът може сам да си изчисти от организма голяма част от такчините.
Природата е дала на нашия организъм, уникални системи за почистване.
Например, микрофлора на червата е в състояние да произвежда естествени антибиотици срещу всякакви вируси.
А бъбреците, черния дроб, белия дроб и други органи са в състояние да се справят със замърсяването не само на нивото на червата, но и да извърши почистване на клетъчно и молекулярно ниво.

Обаче, ако в организма се оказва с недостиг на жизнено важни вещества, включително витамини и минерали, системи за почистване на неактивни.

За сажаление, лошата екологична обстановка, вдишването на изгорелите газове, пушенето на цигари, яденето на полуфабрикати, консерванти в храна, аптечни лекарства, различни гормини и антибиотици в месо, яйца, риба…
– ето това води до натрупване на вредни за здравето вещества по стените на кръвоносните съдове, във вътрешните органи, особено бъбреците, в черния дроб се появяват в жлъчни камъни и пясък, полипи в червата…..
А липсване на полезни и жизнено важни вешества води до болести и смърт.
Ако имате дискомфорт в областта на корема, проблеми с изпражнения (запек, диария), липса на апетит, алергии, проблеми с кожата, затлъстяване, акне, обриви, бърза умора, главоболие, покритие език, чести настинки, виене на свят – Вече имате нужда от прочистване на организма.

Първа точка от почти всички програми за очистване на организма е прочистване на стомашно-чревния тракт. Това се дължи на факта, че при по-нататъшно изчистване на организма точно на стомашно-чревния тракт е отговорен за теглене на вредните вещества от организма.

Има прекрасен начен за прочистване на всички органи и системи на организма, и премахване на паразити, глисти, гъбични инфекции и дисбактериоза…,пречистване на лимфата и кръвта.

Ако искате да бъдете здрави, започнете от Детокс програма с уникални и натурални продукти от компания НСП, с  46год опит и грижа за хората!

Пречистване на организма

likansp@gmail.com
0878869448
Лидия Маринова

eef4b7a5e791126c7eda347de88c973a


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s