Щитовидната железа и затлъстяване!

naturalnye-energeticheskie-kokteili-1Нарушенията на щитовидната жлеза са толкова често срещани в наши дни, че се нареждат смело до хипертонията и диабета.

Не винаги е причина за наднорменото тегло е храна.
Понижената функция на щитовидната жлеза засяга целия ни метаболизъм, забавя обмяната на веществата, от което се понижава целия ни жизнен тонус.
Още един проблем особено за жени.
Много жени с хипофункция на щитовидната жлеза се борят с неспособността си да отслабнат, а намаляването на теглото за тях е цяло предизвикателство.

Здравословното тегло определя нормалното и ефективно функциониране на костите, мускулите, мозъка, сърцето и другите органи в продължение на дълги години.

Когато имате занижена функция на щитовидната жлеза и тя респективно не произвежда достатъчно хормони, то ефекта е и забавен метаболизъм. Освен забавянето му се забавят и всички процеси в тялото ви от храносмилането до растежа на косата…..

Освен всичко, хората с понижена функция на щитовидната жлеза (хипотиреоидизъм) много често са склони да се чувстват уморени, защото просто те разполагат с много по малко енергия. С забавения метаболизъм и малкото енергия, както вече разбрахте отслабването се оказва доста трудна и непостижима цел.

Има ли решение за отслабване при хипофункция на щитовидната жлеза???

Има!!!
При такъв случай вие трябва много да внимавате с храненото си, защото неправилното хранене може допълнително да утежни вашето положение.

Правилното хранене и възстановяване на хормонално състояние на щитовидната жлеза, това е първото нещо с което трябва да започнете

Имам опит 16 години в работата с проблемите на наднорменото тегло, включително и хормонални, свързани с проблем на щитовидната жлеза

Аз имам собствен метод и режим за отслабване, благодарение на което отслабнах с 36 кг и благодарение на този метод много други мои клиенти са получили и получават уникални резултати.

Ако не знаете с какво да започнете.
Свържете се с мен.

0887 387 504
lika777596@gmail.cоm

https://web.facebook.com/lidiyanspbg/posts/559649211092672:0


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s