Шарк рей формула!

Действия:
подпомага понижаването нивото на холестерола
нормализира кръвното налягане
подсилва имунната система
нормализира процесите на сърдечно-съдовата, дихателната, нервната и ендокринната системи
благоприятства работата на черния дроб

Препоръки за приемане:
заболявания на ставите
понижена имунна функция
дефицит на фосфор и калций
заболявания на сърдечно-съдовата система
повишено ниво на холестерола
чернодробни заболявания
нарушена фунция на жлъчката
онкологични заболявания

Компанията НСП е известна като лидер в производството на продукти за здравето, направени само на основата на натурални компоненти. Уникалността и ефективността на добавките на американската компания понякога се заключава в това, че използавните ингредиенти са известни само в отделни части на земята, но това не ги прави по-малко полезни. Учените от НСП постоянно изследват елементите, прилагани за лечение на болести, от различни народи по света и доста често те намират приложение в продуктите на Компанията.

Така съвършено новата хранителна добавка на НСП „Шарк Рей Формула“ е пробив на пазара на хранителните добавки, поради това, че съчетава в своята формула два малко познати по-рано компонента – гъбата Рейши и хрущял от акула. Като допълнение – тези два компонента не само разкриват своите полезни свойства, но и взаимно допълват въздействията си един на друг. Гъбата Рейши расте в Юго-Източна Азия и още от древността се използва в китайската медицина.

На лекарите от Изтока отдавна са известни свойствата на гъбата да възстановява здравето, и вероятно по тази причина местното значение на тази гъба се превежда като „безсмъртна билка“ /безсмъртниче/. В миналото тази гъба беше много скъпа, защото растеше само върху определен вид сливи, но днес вече не е така, тъй като се отглежда в изкуствени условия и полезните свойства на Рейши гъбата вече са широко достъпни.
В резултат на многбройни изследвания е установено, че Рейши подпомага понижаване нивото на холестерина, балансирането на кръвното налягане, подсилва имунната система, нормализира процесите на сърдечно-съдовата, дихателната, нервната и ендокринната системи, подпомага действието на бъбреците. Особеност на гъбата Рейши е стимулиране изработването на Т-лимфоцити,в което се състои нейното антиканцерогенно действие .

Втори, но не по-малко ценен елемент на добавката „Шарк Рей Формула“ е хрущялът от акула. Различни групи учени се занимават с изучаване на акулите и техните удивителни способности. Известно е, че те са най-старият вид живи същества и са връстници на динозаврите. Те са устойчиви на опредерлени заболявания и никога у тях не се образуват ракови клетки. Даже опитите за изкуствено присаждане на туморни образувания са несполучливи – организмът им с лекота ги отхвърля.
Хрущялът от акула съдържа в себе си множество полезни вещества. Това са минерали,витамини, аминокиселини, хондроитин. Учените в сферата на молекулярната генетика и хематология на раковите заболявания от Харвардския университет направиха редица открития, свързани с хрущяла от акула.
Така беше установено, че той унищожава кръвоносните съдове, които подхранват туморите,като по този начин възпрепятства растежа и метастазирането на раковите образувания. Акуловият хрущял понижава нивото на хелестерина, не позволява образуването на тробми, подпомага микроциркулацията на кръвта. Тези качества на хрущяла от акула го правят средство за бързо зарастване на рани.
Шарк Рей Формулата е отлично средство за профилактика при заболявания на ставите, понижена функция на имунната система, за понижаване нивото на холестерола. Добавката представлява хепатопротектор и се използва при различни проблеми с жлъчката. Шарк Рей Формулата се препоръчва като средтво при комплексна терапия на онкологични заболявания.

1 опаковка „Шарк Рей Формула“ съдържа 100 капсули по 685 мг.
Приложение: възрастни – по 1 капсула 3 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приема: 1 месец
Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите на продукта, бременност и кърмене

Продуктът има свмидетелство за държавна регистрация в страните-членки на Митническия съюз, разрешен е за производство и разпространение сред населението.

100 капсули
Състав на 1 капсула:
Хрущял от акула /Shark cartilage/ 400 мг
Гъбата Рейши /Ganoderma Lucidum/ 175 мг.

 


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s