Индол-3- карбинол!

Действия:
Бори се с раковите клетки
Ускорява регенерацията на клетките
Извежда токсините от организма
Забавя процесите на стареене

Препоръки за приемане:
Онкологични заболявания
Човешки папиломен вирус (HPV)
Понижен имунитет
Повишено артериално налягане
Нарушена бъбречна функция

Хаотичното неконтролируемо деление на клетките, води до образуването на тумори в органите и клетките на организма и вече няколко десетилетия предизвиква ужас за човечеството. Доскоро ракът се описваше като неизлечима болест. Едва в наши дни ситуацията се промени.

Многобройните клинични и лабораторни изследвания, направени от съвременните учени установяват, че ракът може да бъде диагностициран рано и с него можем да се борим на ранен етап от развитието му. Невероятно е, но за това могат да помогнат твърде популярните зеленчуци от семейство кръстоцветни – зеле, ряпа, репички и други. Висшите технологии помагат да се извлекат от тях вещества, които активират гените, борещи се с раковите клетки, като в същото време блокират гените, стимулиращи развитието на раковите клетки. Тези вещества са индолно производните: аскорбиген и изотиоцинати.

Повишеното съдържание на женския полов хормон естроген, способства образуването на злокачествени тумори в млечната жлеза. Аскорбигенът е в състояние да понижи нивото на естрогена, предотвратявайки заболяването.По този начин той блокира хормонозависимите ракови клетки. Като пример за това въздействие може да се вземе начинът, по който аскорбигенът се бори с папиломатозата на гръкляна.

Най – ефективният изотиоционат е сулфорафанът. Неговото негативно въздействие върху белтъчините на раковата клетка е такова, че те се унищожават още в хода на биохимичната реакция. В същото време трябва да се отбележи, че сулфорафанът е напълно безопасен за здравите клетки. Интересно е неговото действие върху раковите клетки, което се изразява в отключването на процеса на самоликвидация на злокачествените образувания.
Това е особено изразено при въздействието му върху туморите на яйчниците, гърдите и простатата. Сулфорафанът притежава свойството да забавя процесите на стареене, нормализира работата на нервната и сърдечно-съдовата системи.

Аскорбигенът в по-големи количества се съдържа в зеленчуците от семейство кръстоцветни, а сулфорафанът се съдържа в цветното /карфиол/ и брюкселското зеле, и най-вече в броколите. Последните изследвания показаха пряката зависимост мужду употребата на броколите и понижения риск от развитие на рак на простата, червата, яйчниците, млечните жлези.

Компанията НСП разработи биоактивната хранителна добавка „Индол-3-Карбинол“, която съдържа индол, получен от броколи, в чист вид. Експертите смятат, че за противотуморен профилактичен ефект, на ораганизма му е нужно да получава еквивалент на 1 грам индол, което се разнява на 3 кг пресни броколи. По понятни причини това е невъзможно. „Индол-3-Карбинол“ е незаменим източник на това вещество.

„Индол-3-Карбинол“ съдържа редица незаменими макро и микроелементи, аминокиселини, витамини. Това позволява на тази хранителна добавка да се бори не само с рака, но да забави стареенето , да подсили имунитета, да понижи артериалното налягане, да нормализира работата на бъбреците, да ускори регенерацията на клетките, да изхвърли токсините от организма.

„Индол-3-Карбинол“ стимулира множество системи на организма, понижава риска о тмастопатии, образуването на целулит, миоми, папиломавирусни инфекции. Хранителната добавка е напълно безвредна, съдържа само натурални компоненти, не води до привикване и е предназначена за възможно максилано и редовно приемане.

Приложение: възсрастни – 1капсула 2 пъти дневно по време на хранене
Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите, бременност, кърмене

Продуктът „Индол-3-Карбинол“ притежава свидетелство за държавна регистрация в страните- членки на Митническия съюз, разрешен е за производство и разпространение сред населението.

Опаковката „Индол-3-Карбинол“ съдържа 60 капсули

29.45 €


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s