КОРДИЦЕПС – чудо на природата!!!

0b709274e27d3f1642cc708d53ed0936

Твърдо можем да кажем,че за много хора думата Кордицепс не означава нищо. Това е нормално, защото тази гъба вирее само високо в Тибет, на височина над 3500м . В Китай ситуацията е съвсем различна. От векове лечебните свойства на Кордицепса са добре познати. Още в 6-ти век в медицински трактат за тази гъба се говори като за божествен дар, способен да лекува бъбреци и черен дроб, да подпомага защитните системи на организма, да стимулира сексуалното влечение и да забавя стареенето.

С помощта на Кордицепс в съвременната китайска медицина лекуват левкемия ,анемия, астма, туберкулоза, импотентност и обща отпадналост на организма. След триумфалното представяне на Кетайския национален отбор на Летните Олимпийски игри в Атина за Кордицепса се заговори по целият свят. След щателни проби за допинг при нито един китайски спортист няма положителен резултат. На пресконференцията главният им треньор съобщи на журналистите за разработената по древни рецепти уникална диета, която е позволила на спортистите да постигнат максимални резултати.
Оказва се, че главен ингредиент във всички храни е Кордицепсът.
Редица изследвания, проведени в западните лаборатории откриват в състава на гъбата множество микроелементи и витамини, полизахариди, ненаситени мастни киселини, незаменими аминокиселини.
Американските специалисти са установили, че биологичните и фармакологични свойства на Кордицепса са обусловени от наличието на мощен антиоксидант коензим Q10 в неговия състав.
По-нататъшните изследвания доказват, че Кордицепсът е способен да забави стареенето, да засили имунната функция, да стимулира регенерацията на стволовите клетки, да намали количеството липиди в кръвта. И не само, той тонизира целия организъм, подпомага работата на далака, черния дроб, белите дробове, бъбреците, сърдечно-съдовата система, подобрява паметта и неврната дейност, стимулира умствената дейност.
Учените изолираха от гъбата циклоспорин, цикличен полипептид, който е изграден от 11 аминокиселини.
Поради уникалното му имуносупресивно действие това вещество е влючено в списъка на жизнено-необходимите и най-важни лекарствени средства.
Кордицепсът има силно действие като афродизиак ,както при мъжете, така и при жените, благодарение на свойството на гъбата да стимулира системата за произвоство на полови хормони и центъра на суксуална възбудимост в главния мозък. В резултат се подбрява сексуалната активност, повишава се потентността, възстановява се репродуктивната функция.

Природните антибиотични свойства на Кордицепса се прилагат широко при лечението на белодробни заболявания. Подпомага отделяно на токсините от организма, защитава черния дроб, а благодарение на мастните киселини в него заздравява кръвоносните съдове и предотвратява риска от атеросклероза. Кордицепсът е популярен сред спортистите със своето стероидно действие, без странични ефекти, по което се различава от другите стероидни продукти.

Създадената от НСП биологично активна хранителна добавка „Кордицепс НСП“ е произведена от щама CS-4Т Cordycepssinensis, отгледан в плантациите за копринена пеперуда в Китай и Япония. За постигането на маскимално близки условия до тези в Тибет, специалистите от НСП са използвани най-съвършени технологии и постижения на аграната наука.

Действия:
забавя стареенето
подсилва имунитета
стимулира регенерацията на стволовите клетки, произвеждащи кръвни телца
понижава количеството липиди в кръвта
подпомага работата на далака и черния дроб подобрява паметта и нервната дейност стимулира умствената дейност

Препоръки за приложение:

Левкемия
Анемия
Астма
Туберкулоза
Импотенстност
Обща отпадналост на организма
Интоксикация
Онкологични заболявания

1 опаковка Кордицепс НСП съдържа 90 капсули по 578 мг
Приложение: възрастни – по 2 капсули 3 пъти на ден по време на хранене
Продължителност на приема: 1 месец
Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите на продукта, бременност и къремене

Продуктът Кордицепс НСП притежава свидетелство за държавна регистрация в страните-членки на Митническия съюз, разрешен е за прозиводство и разпространение сред населениято

Състав на 1 капсула
прах от китайски кордицепс 530 мг

Онкопрофилактика и лечение

20245833_570854896638770_2428153113523441011_n


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s