Коралов Калций

Действия:
-Калцият е основен елемент който контролира нивото на рН
-Осигурява лесноусвояваща се форма на калция
–Формира костната тъкан
Подпомага усвояването на хранителните вещества от организма
-Блокира постъплението на наситени мазнини
-Осигурява кислород на сърдечния мускул
-Укрепва стените на съдовете

Препоръки за приемане:
-при усилени тренировки
-при тежък физически труд
-период на пременопауза и менопаоза
-артрит, артроза, подагра, остеохондроза, остеопороза
хипертония
-при нарушен обмен на веществата

Трудно бихме богли да си представим елемент, по- необходим за човешкия организъм от калция. Той е водещ за множество процеси, протичащи в нашия организъм. Калцият способства естественото проникване в клекъчните мембрани, предаването на нервните импулси в мускулните влакна, като по този начин осигурява съкращаването на мускулите, в това число и на сърдечния мускул. Калциевите йони спомагат за премахването на алергичните реакции, подпомагат съсирването на кръвта, участват в минералния обмен.
Калцият е основен елемент на защитната система на организма, който контролира нивото на рН (водороден показател) в приемливи граници за взяко звено. Трябва да отбележим, че менюто на болшинството от хората включва до 80% киселиннообразуващи елементи, като в същото време едва 20% от нашето меню включва храни, формиращи алкална среда. Това е погрешно, тъй като болшинството среди, в които протичат реакциите в организма ни са алкални. Изключение прави само жлъчнта среда, някои отдели на червата, влагалището и кожата. Приемайки постоянно киселиннообразуващи продукти ние „окисляваме“ кръвта, лимфата, междуклетъчната течност, променя се обмяната на веществата. Развива се така наречената ацидоза. Само наличието на калций може бързо да промени свойствата на разтвора и да му предаде алкален характер.
Недостигът на калций в червата води до сериозни проблеми и заболявания на организма. Като правило се появява чувството на непрекъсната умора, забелязва се ранно остаряване, понижена концентрация на вниманието и умствената активност, схващане на прасците, чести заболявания на сърдечно-съдовата система. Отмиването на калция от костното вещество води до остеопороза, която се изразява в болки в костите и понижаване на двигателната активност.
Струва ти се, че има лесно решение, калции в природата колкото искаш – ето ти тебешир, вземай и допълвай недостига на организма си. Проблемът е точно в това, че нашият организъм не може да усвоява калция в неговия чист вид. На съвременната наука е известно свойството на човешкия организъм максимално пълноценно да усвоява микроелементи, които преди това са били преработени от растенията и животните.
Познавайки тази способност, Компанията НСП разработи активната хранителна добавка „Коралов Калций“
Коралът от самосебе си представлява натрупани дребни живи микроорганизми, които живеят само с най-чистите солени води на южните морета.
В продуктът на Компанията НСП калцият е представен под формата на прах и смесен с вода, той преминава в друга форма, която лесно се усвоява от човешкия организъм.
Също така, в състава на „Кораловия калций“ е добавен монтморилонит. Това е глинест минерал, който съдържа множество лесноусвоими микроелементи на силиция и магнезия.
Монтмориолонитът представлява великолепен адбсорбент, който изхвърля токсините от стомашно-чревния тракт, а също така контролира киселинността на стомаха.

Специалистите на НСП препоръчват ежедневна упостреба на Кораловия калций при тежка физичеста работа, усилени тренировки при спортистите, подложените на продължително обездвижване хора, пременопауза и менопауза, при смущения в киселинно-алкалния баланс на организма, сърдечно-съдови заболявания, артрити, азтрози, подагра, остеохондроза, осеопороза, при хипертония, нарушена обмяна на веществата.

Опаковката „Коралов калций“ съдържа 75 г прах
Дозировка: за възрастни – 1 мерителна лъжичка (1,5 г) прах, разтворен в чаша вода или друга напитка, да се приема 1-2 пъти дневно,

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите на продукта

Продуктът „Коралов калций“ притежава свидетелство за държавна регистрация на страните, членки на Митническия съюз, разрешен е за произвоство и разпространение сред населението.

В 1 доза /мерителна лъжичка – 1,5 г/
Калций 325 мг
Магнезий 163 г

64.84лв


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s