Каскара Саграда! Какво е това?

 

YZMneNP11tnrTpANДействия:
Стимулира перисталтиката на дебелото черно
Елиминира гнилостните и ферементационни процеси в червата
Спомага за изхвърлянето на паразитите
Стимулира секрецията
Притежава противовъзпалително и дезинфицонно действие

Препоръки за приложение:

Запек – зроничен запек
Заразяване с паразити
Хипертония
Варикоза /Разширени вени/
Хемороиди
Жлъчно-каменна болест…

Ритъмът на съвремения свят е такъв, че времето, което отделяме на своя организъм и здраве е катастрофално малко.
Неблагоприятната екологична среда, стресът и, като капак на всичко, несбалансираната и вредна храна, са фактори, оказващи съществено влияние върху нашето самочувствие.

Това води до излишно телесно тегло, което влияе не само на външния ни вид, но също така нанася огромна вреда на човешкото здраве. Нарушение във фунционирането на сърцето, натоварване на опорно-двигателния апарат, задух, понижаен на имунитети, депресии – всичко това са последици от излишните килограми.

Много често, нарушенията във фунционирането на организма водят до проблем в храносмилатения процес, известен като запек, най-големият проблем на съвременния свят
Много хора се отнасят лекомислено към този проблем, но трябва да знаят, че той може от временно явление да прерастне в хронично състояние.
При запек, хората изпитват множество неразположения, понижаващи качеството на живот, като болки в стомаха, безсъние, раздразненост, умора.
Известния френски лекар Андре Ламур бил на мнение, че първопричината за 90% от тежките заболявания е задърдажено на фекална маса в дебелото черво, която отравя организма.
Многобройните изследвания, проведени в лаборатории и клиники по целия свят, в голяма степен подтвърждавата тази теза .
Разбирайки опасността от такова заболяване, като запекът, компанията NSP разработи биологично – активната хранителна добавка «Каскара Саграда», която бързо и ефикасно способства за евакуацията на дебелото черво.

Активният компонент на тази добавка е кората на Калифорнийски зърнастец, която има широко лечебно действие.

Зърнастецът (Rhamnus purshiana) е растение, чиято изсушена кора, още във времето преди Колумб, местното население на американския континент е използовало като слабителного средство. Иднийците, в течение на много години, са изсушавали тази кора, тъй като в суров вид тя предизвиква жестока диария, и я използвали като отвара. Те наричали тази отвара «свещена кора», а впоследствие европейците я пренасят в Стария свят.

Современите технологии дават възможност да се установи, наличието ,в тази кора, на антрагликозиди, които в процеса на взаимодействие с елементите на храносмилането се разпадат и освобождат хризафанова киселина и емодин.

Точно тези вещества изпълняват основната роля за стимулиране на перисталтиката и на дебелото черво, което води до слабителния ефект . Кората на зърнастеца не води до привикване на организма към него и има меко действие, не влияе на другите органи. Слабителият ефект настъпва след 8-10 часа, затова се препоръчва да взема вечер, преди лягане.

Биологично активната хранителна добавка «Каскара Саграда» се явява натурално и ефективно средство за борба с хроническия запек.
Тя с лекота елиминира гнилостнте и ферементационни процеси в червото, способства за остраняването на паразитите, стимулира секрецията, притежава противовъзпалителни и деизнфекционни свойства. Полезното въздействие на «Каскара Саграда» е доказано при хипертонии, варикози, хемороиди, жлъчно-каменна болст.
Опаковка: «Каскара Саграда» съдържа 100 капсули

Дозировка: за възрастни се препоръчва да се приема по 1 капсула 2-3 пъти дневно, по време на хранене. Продолжителност на приема – 1 месец. След 2-3 месеца приемът може да бъде повторен.
Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите на продукта, склонност към диария.

Продуктът «Каскара Саграда» притежава свидетелство за държавна регистрация на територията на страните от Търговския съюз, разрешене за производство и реализация сред населението.

Състав на 1 капсула:
суха кора от Колумбийски зърнастец (Rhamnus purshiana) – 390 мг

likansp@gmail.com


One thought on “Каскара Саграда! Какво е това?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s